1' Tondela trapt af wanneer scheidsrechter Andre Filipe Domingues da Silva Narciso in Estadio Joao Cardoso voor de eerste keer op zijn fluit blaast.
31' In de minuut 31, Avs Futebol Sad komt op een 0-1 voorsprong in Tondela via Nene!
35' Fabio Pacheco (Avs Futebol Sad) krijgt geel.
39' Doelpunt! Andre Filipe Castanheira Ceitil maakt de gelijkmaker. 1-1!
45' + 4 In de minuut 45, Gele kaart. Idrissa Dioh (Avs Futebol Sad) gaat op de bon.
45' De eerste helft zit erop in Estadio Joao Cardoso.
46' De tweede helft is begonnen middels de aftrap van Avs Futebol Sad.
46' In de minuut 46, De 1 wissel van Tondela. Daniel Dos Anjos komt erin voor Costinha in Estadio Joao Cardoso.
49' Rode kaart in Tondela! Idrissa Dioh (Avs Futebol Sad) mag gaan douchen na een tweede gele kaart.
60' Estadio Joao Cardoso ziet hoe Tondela op voorsprong komt door een kopbal van Ricardo Alves. 2-1!
70' In de minuut 70, Tondela gebruikt de 2 wissel. Cicero vervangt Roberto Porfirio Maximiano Rodrigo.
71' De uitploeg wisselt Fabio Pacheco voor Gustavo Mendonca.
72' Luan Dias Farias kopt de bal raak voor de thuisploeg. Tondela vergroot zijn voorsprong tot 3-1.
77' In de minuut 77, De uitploeg vervangt Nene door Balla Sangare.
77' Avs Futebol Sad heeft Vasco Rafael Fortes Lopes gewisseld. Edson Rodrigues Farias neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Jorge Paulo Costa Almeida.
81' Pedro Henryque vervangt Luan Dias Farias bij de thuisploeg.
82' In de minuut 82, Scheidsrechter Andre Filipe Domingues da Silva Narciso toont Lucas Mezenga (Tondela) de gele kaart.
84' Ricardo Silva gaat in het boekje van de scheidsrechter.
85' Tondela brengt Gustavo Evaristo de Franca in de plaats van Helder Tavares.
85' In de minuut 85, Wissel in Tondela: Bruno Miguel Vicente dos Santos vervangt Rui Gomes bij Tondela.
90' + 2 Jose Ricardo Avelar Ribeiro incasseert een gele kaart en is geschorst voor de volgende wedstrijd van Avs Futebol Sad.