1' Scheidsrechter Oleksiy Derevinskiy fluit voor het begin van de eerste helft. Liechtenstein trapt af in Luxemburg.
22' In de minuut 22, Laurent Jans (Luxemburg) krijgt geel.
24' Coach Konrad Funfstuck (Liechtenstein) moet ingrijpen en brengt Sandro Wolfinger voor de geblesseerde Nicolas Hasler.
27' Simon Luchinger (Liechtenstein) krijgt geel van scheidsrechter Oleksiy Derevinskiy in Stade de Luxembourg en moet oppassen.
45' In de minuut 45, De eerste helft is afgelopen in Luxemburg's Stade de Luxembourg.
46' Na de pauze trapt Luxemburg af voor de tweede helft.
46' Luxemburg heeft Vincent Thill gewisseld. Gerson Rodrigues neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Luc Holtz.
46' In de minuut 46, Trainer Luc Holtz (Luxemburg) gebruikt zijn tweede wissel en vervangt Laurent Jans door Florian Bohnert.
46' Trainer Luc Holtz gebruikt zijn derde wissel. Alessio Curci wordt door Mathias Olesen vervangen bij de thuisploeg.
55' Seyhan Yildiz vervangt Ferhat Saglam bij de uitploeg.
55' In de minuut 55, Liechtenstein brengt Andrin Netzer in de plaats van Livio Meier.
59' De voorzet kwam van Gerson Rodrigues.
75' In de minuut 75, Bij de uitploeg moet de geblesseerde Maximilian Goppel plaats maken voor Fabio Wolfinger.
75' De uitploeg wisselt Simon Luchinger voor Jens Hofer.
77' Andreas Malin (Liechtenstein) krijgt een eerste gele kaart.
79' In de minuut 79, Gele kaart. Maxime Chanot (Luxemburg) gaat op de bon.
89' Marvin Martins met de assist.
90' Wissel in Luxemburg: Eldin Dzogovic vervangt Marvin Martins bij Luxemburg.
90' Luxemburg gebruikt de vijfde wissel. Timothe Rupil vervangt Yvandro Borges Sanches.
90' De wedstrijd in Luxemburg is beƫindigd met het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Oleksiy Derevinskiy. Uitslag: 2-0.