1' We zijn begonnen. Liechtenstein heeft afgetrapt.
8' Doelpunt! João Cancelo bezorgt Portugal een 1-0 voorsprong.
38' In de minuut 38, Bij Liechtenstein komt Simon Luchinger er in. Hij vervangt Andreas Malin.
45' De eerste helft op Jose Alvalade zit erop.
46' Portugal mag de tweede helft op gang brengen. Scheidsrechter Espen Andreas Eskas fluit en we zijn begonnen.
47' In de minuut 47, Portugal loopt uit naar een comfortabele 2-0 voorsprong dankzij Bernardo Silva.
50' Strafschop voor Portugal!
51' Doelpunt in Lissabon! Cristiano Ronaldo bouwt met een benutte strafschop de score verder uit tot 3-0.
60' In de minuut 60, Trainer Rene Pauritsch gebruikt zijn tweede wissel. Philipp Gassner wordt door Jakob Lorenz vervangen bij de uitploeg.
60' De uitploeg vervangt Livio Meier door Fabio Wolfinger.
63' De thuisploeg zit op rozen als Cristiano Ronaldo de score uitbouwt naar 4-0 in Jose Alvalade.
67' In de minuut 67, Portugal heeft Danilo Pereira gewisseld. Ruben Neves neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Roberto Martinez.
67' De tweede wissel van Portugal. Rafael Leao komt erin voor João Félix in Jose Alvalade.
78' Trainer Roberto Martinez (Portugal) gebruikt zijn derde wissel en vervangt Cristiano Ronaldo door Goncalo Ramos.
79' In de minuut 79, Portugal brengt Vitinha in de plaats van Bernardo Silva.
80' Wissel in Lissabon: Seyhan Yildiz vervangt Sandro Wolfinger bij Liechtenstein.
80' Trainer Rene Pauritsch gebruikt zijn vijfde wissel. Aron Sele wordt door Niklas Beck vervangen bij de uitploeg.
90' Trainer Roberto Martinez (Portugal) gebruikt zijn vijfde wissel en vervangt Bruno Fernandes door João Mario.
90' De tweede helft is voorbij. 4-0 is de eindscore.