1' De eerste helft gaat van start in Londen. Brentford mag aftrappen.
1' In de minuut 1, In Londen krijgt Brentford op de eigen helft een vrije trap te nemen.
2' Scheidsrechter Andrew Madley geeft een inworp aan Brentford op de eigen helft in Brentford Community Stadium.
3' Brentford mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Saman Ghoddos in Brentford Community Stadium.
4' In de minuut 4, Wolverhampton moet opletten als Brentford van scheidsrechter Andrew Madley een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
5' De verdediging van Brentford blokkeert een schot van João Gomes (Wolverhampton) in Brentford Community Stadium.
5' Scheidsrechter Andrew Madley kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
7' In de minuut 7, Vanaf rechts mag Saman Ghoddos een hoekschop nemen voor Brentford in Brentford Community Stadium.
7' Brentford mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Wolverhampton in Londen.
7' Hoekschop voor Brentford in Brentford Community Stadium. Saman Ghoddos neemt deze vanaf rechts.
8' In de minuut 8, Inworp voor Brentford op de helft van Wolverhampton.
10' Scheidsrechter Andrew Madley geeft Wolverhampton een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Brentford.
10' Inworp op de eigen helft voor Brentford.
12' In de minuut 12, Wolverhampton krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Andrew Madley in Londen.
13' Brentford Community Stadium ziet de poging van João Gomes smoren in de verdediging van Brentford.
13' In de minuut 13, Het voorbereidende werk werd verricht door Pablo Sarabia.
14' Doelpunt! Wolverhampton breidt de voorsprong tot 0-2 uit via Hwang Hee-chan.
16' Yoane Wissa (Brentford) ziet zijn kans gekeerd door de verdediging van Wolverhampton in Brentford Community Stadium.
16' In de minuut 16, Goal! Yoane Wissa scoort voor Brentford en maakt er 1-2 van.
16' Neal Maupay deed het voorbereidende werk.
18' Wolverhampton blokkeert de kopbal van Vitaly Janelt (Brentford) in Londen.
19' In de minuut 19, Inworp voor Wolverhampton ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Londen.
21' Scheidsrechter Andrew Madley geeft Brentford een doeltrap.
23' De verdediging van Wolverhampton blokkeert een schot van Yoane Wissa (Brentford).
23' In de minuut 23, Saman Ghoddos neemt de door scheidsrechter Andrew Madley gegeven hoekschop voor Brentford in Londen.
24' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Wolverhampton in Londen.
25' Arbiter Andrew Madley kent een vrije trap toe aan Brentford op de eigen helft.
25' In de minuut 25, Inworp voor Wolverhampton in Brentford Community Stadium op de eigen helft.
26' Brentford krijgt van scheidsrechter Andrew Madley op eigen helft een vrije trap toegewezen.
28' Een doelpoging van Matheus Cunha (Wolverhampton) in Londen mist scherpte.
28' In de minuut 28, De thuisploeg krijgt een doeltrap in Londen.
28' Wolverhampton loopt uit naar een comfortabele 1-3 voorsprong dankzij Hwang Hee-chan.
28' De voorzet kwam van Toti Gomes.
31' In de minuut 31, Vrije trap in Brentford Community Stadium. Op de helft van Wolverhampton mag Brentford een vrije trap nemen.
34' De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
34' De bal is over de achterlijn geweest. Brentford mag een doeltrap nemen.
35' In de minuut 35, Vanaf rechts mag Saman Ghoddos een hoekschop nemen voor Brentford in Brentford Community Stadium.
36' In Brentford Community Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
37' Een schot van Matheus Cunha (Wolverhampton) smoort in de verdediging van Brentford.
37' In de minuut 37, Een schot van Pablo Sarabia (Wolverhampton) wordt geblokkeerd door een verdediger van Brentford.
37' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Brentford Community Stadium.
38' Scheidsrechter Andrew Madley geeft Wolverhampton een vrije trap op de eigen helft.
39' In de minuut 39, Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Andrew Madley een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Londen.
39' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Londen.
40' Brentford mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
41' In de minuut 41, Nathan Collins (Brentford) kopt de bal op doel, maar mist wat zuiverheid in zijn afwerking.
41' Doeltrap voor Wolverhampton in Brentford Community Stadium.
41' Inworp voor Wolverhampton in de buurt van het vijandige doel in Brentford Community Stadium.
42' In de minuut 42, Scheidsrechter Andrew Madley geeft Brentford een doeltrap.
43' De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
44' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Brentford Community Stadium.
44' In de minuut 44, Gele kaart. Christian Norgaard (Brentford) gaat op de bon.
44' Scheidsrechter Andrew Madley geeft Brentford een vrije trap op de eigen helft.
45' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Brentford Community Stadium.
45' + 1 In de minuut 45, We krijgen 5 minuten extra tijd.
45' + 2 De kopbal van Yoane Wissa wordt onschadelijk gemaakt door de verdediging van Wolverhampton.
45' + 3 Wolverhampton krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Andrew Madley in Londen.
45' + 3 In de minuut 45, In Londen krijgt Brentford op de eigen helft een vrije trap te nemen.
45' + 4 Scheidsrechter Andrew Madley legt het spel even stil voor een blessurebehandeling van Hwang Hee-chan (Wolverhampton) in Brentford Community Stadium.
45' + 5 Brentford Community Stadium ziet de ploegen de wedstrijd weer hervatten in Londen.
45' + 7 In de minuut 45, Brentford Community Stadium ziet hoe Gary O'Neil de geblesseerde Hwang Hee-chan vervangt door Jeanricner Bellegarde bij de uitploeg.
45' + 7 Scheidsrechter Andrew Madley kent Brentford een inworp toe op de helft van Wolverhampton.
45' + 8 Inworp Wolverhampton. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
45' + 9 In de minuut 45, Doelpoging Brentford! Het schot van Neal Maupay gaat niet tussen de palen in Londen.
45' + 9 De bal is over de achterlijn geweest. Wolverhampton mag een doeltrap nemen.
45' De eerste helft is afgelopen in Londen's Brentford Community Stadium.