1' De eerste helft gaat van start in Hisor. Merw Mary mag aftrappen.
2' In de minuut 2, In Hisor krijgt Ravshan op de eigen helft een vrije trap te nemen.
2' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Hisor.
3' Inworp voor Ravshan in Pamirstadion op de eigen helft.
4' In de minuut 4, Scheidsrechter Abdullah Jamali geeft Merw Mary een vrije trap op de eigen helft.
4' Inworp op de eigen helft voor Ravshan.
4' In Pamirstadion mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
5' In de minuut 5, Merw Mary krijgt van scheidsrechter Abdullah Jamali op eigen helft een vrije trap toegewezen.
6' Scheidsrechter Abdullah Jamali geeft Ravshan een doeltrap.
7' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Pamirstadion.
8' In de minuut 8, Arbiter Abdullah Jamali kent een vrije trap toe aan Ravshan op de eigen helft.
9' Doelpoging Ravshan! Het schot van Joseph Akomadi gaat niet tussen de palen in Hisor.
9' De bal is over de achterlijn geweest. Merw Mary mag een doeltrap nemen.
9' In de minuut 9, Vrije trap in Pamirstadion. Op de helft van Ravshan mag Merw Mary een vrije trap nemen.
12' Ravshan krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Abdullah Jamali in Hisor.
12' Doeltrap voor Merw Mary in Pamirstadion.
13' In de minuut 13, Scheidsrechter Abdullah Jamali geeft een inworp aan Ravshan op de eigen helft in Pamirstadion.
14' In Hisor krijgt Ravshan op de eigen helft een vrije trap te nemen.
15' Inworp Ravshan. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
16' In de minuut 16, Inworp voor Ravshan op de helft van Merw Mary.
17' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Pamirstadion.
18' Merw Mary mag een hoekschop nemen vanaf links via Dayanch Durdyyev in Pamirstadion.
19' In de minuut 19, Ambyar Mahmudov schiet de bal op doel, maar de poging wordt geblokkeerd door Ravshan in Pamirstadion.
21' Vrije trap voor Merw Mary op de helft van Ravshan.
22' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Hisor.
23' In de minuut 23, Scheidsrechter Abdullah Jamali kent een vrije trap toe aan Ravshan, te nemen op de helft van Merw Mary.
23' Scheidsrechter Abdullah Jamali legt het spel even stil voor een blessurebehandeling van Joseph Akomadi (Ravshan) in Pamirstadion.
24' Buitenspel Ravshan. Scheidsrechter Abdullah Jamali fluit de thuisploeg terug in Pamirstadion.
25' In de minuut 25, Ravshan is weer compleet nu Joseph Akomadi weer terug het veld van Pamirstadion in mag.
25' Scheidsrechter Abdullah Jamali kent Merw Mary een inworp toe op de helft van Ravshan.
25' Scheidsrechter Abdullah Jamali kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
25' In de minuut 25, Scheidsrechter Abdullah Jamali geeft Merw Mary een vrije trap op de eigen helft.
27' Ravshan krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Abdullah Jamali op de helft van Merw Mary.
28' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Merw Mary in Hisor.
31' In de minuut 31, Scheidsrechter Abdullah Jamali kent Merw Mary een inworp toe op de helft van Ravshan.
31' De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Murat Yakshiyev (Merw Mary).
32' Scheidsrechter Abdullah Jamali kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
32' In de minuut 32, Scheidsrechter Abdullah Jamali geeft een inworp aan Ravshan op de eigen helft in Pamirstadion.
32' In Pamirstadion ziet het publiek dat Murat Yakshiyev (Merw Mary) weer binnen de lijnen is na zijn blessure.
33' Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Abdullah Jamali een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Hisor.
33' In de minuut 33, Arbiter Abdullah Jamali kent een vrije trap toe aan Ravshan op de eigen helft.
34' Pamirstadion ziet hoe Ocran Conney Idan op doel schiet, maar niet scoort voor Ravshan.
34' Inworp op de eigen helft voor Ravshan.
34' In de minuut 34, Inworp voor Merw Mary in Pamirstadion op de eigen helft.
35' Ravshan krijgt van scheidsrechter Abdullah Jamali op eigen helft een vrije trap toegewezen.
35' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Hisor.
35' In de minuut 35, Inworp Merw Mary. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
36' In Pamirstadion mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
36' Inworp op de eigen helft voor Merw Mary.
36' In de minuut 36, Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Pamirstadion.
36' In Hisor krijgt Merw Mary op de eigen helft een vrije trap te nemen.
37' Scheidsrechter Abdullah Jamali geeft Ravshan een doeltrap.
37' In de minuut 37, Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Abdullah Jamali een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Hisor.
37' Scheidsrechter Abdullah Jamali toont Maksat Atagarryyev (Merw Mary) de gele kaart.
40' Scheidsrechter Abdullah Jamali geeft Merw Mary een vrije trap op de eigen helft.
41' In de minuut 41, Inworp voor Ravshan op de helft van Merw Mary.
42' Ravshan krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Abdullah Jamali op de helft van Merw Mary.
42' Een doelpoging van Saidkhodzha Mukhammadsharifi (Ravshan) mist scherpte.
42' In de minuut 42, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Merw Mary in Hisor.
43' De bal is over de achterlijn geweest. Merw Mary mag een doeltrap nemen.
44' Doelpoging Ravshan! Het schot van Saidkhodzha Mukhammadsharifi gaat niet tussen de palen.
44' In de minuut 44, De uitploeg krijgt een doeltrap in Hisor.
45' In Pamirstadion mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
45' + 1 Scheidsrechter Abdullah Jamali kent Ravshan een inworp toe op de helft van Merw Mary.
45' + 1 In de minuut 45, De vierde official geeft 2 minuten extra speeltijd aan voor Eerste helft in Pamirstadion.
45' + 1 Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Abdullah Jamali aan de thuisploeg.
45' + 2 Buitenspelpositie van de thuisploeg.
45' In de minuut 45, De eerste helft op Pamirstadion zit erop.
46' Abdullah Jamali geeft het fluitsignaal in Pamirstadion. Ravshan mag de tweede helft aftrappen.
46' De uitploeg vervangt Toyly Gochnazarov door Yakshisakhet Dovletgeldyev.
47' In de minuut 47, Ravshan krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Abdullah Jamali op de helft van Merw Mary.
47' Inworp voor Merw Mary in Pamirstadion op de eigen helft.
48' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Pamirstadion.
48' In de minuut 48, Ravshan moet opletten als Merw Mary van scheidsrechter Abdullah Jamali een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
49' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Pamirstadion.
50' Vrije trap in Pamirstadion. Op de helft van Ravshan mag Merw Mary een vrije trap nemen.
50' In de minuut 50, Doeltrap voor Ravshan in Pamirstadion.
51' De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
51' Scheidsrechter Abdullah Jamali kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
52' In de minuut 52, Scheidsrechter Abdullah Jamali geeft een inworp aan Merw Mary op de eigen helft in Pamirstadion.
52' Scheidsrechter Abdullah Jamali kent een vrije trap toe aan Merw Mary, te nemen op de helft van Ravshan.
53' Arbiter Abdullah Jamali kent een vrije trap toe aan Ravshan op de eigen helft.
53' In de minuut 53, Scheidsrechter Abdullah Jamali geeft een gele kaart aan Murat Yakshiyev (Merw Mary).
54' Buitenspel Merw Mary. Yakshisakhet Dovletgeldyev wordt teruggefloten.
54' Scheidsrechter Abdullah Jamali geeft Ravshan een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Merw Mary.
55' In de minuut 55, Kemal Annamuhammedov schiet op doel maar scoort niet voor Merw Mary.
56' Inworp voor Merw Mary op de helft van Ravshan.
58' Inworp Merw Mary. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
60' In de minuut 60, Scheidsrechter Abdullah Jamali kent een vrije trap toe aan Ravshan op een gevaarlijke plek voor Merw Mary.
61' Vergeefse doelpoging Saidkhodzha Mukhammadsharifi (Ravshan).
61' Vrije trap voor Ravshan op de helft van Merw Mary.
62' In de minuut 62, Schot op doel van Saidkhodzha Mukhammadsharifi. Maar zonder doelpunt voor Ravshan als gevolg.
62' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Pamirstadion.
63' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Abdullah Jamali een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Hisor.
64' In de minuut 64, De uitploeg krijgt een doeltrap in Hisor.
64' Merw Mary krijgt van scheidsrechter Abdullah Jamali op eigen helft een vrije trap toegewezen.
65' De uitploeg wisselt Igor Dovletmyradov voor Shohrat Ovmadov.
65' In de minuut 65, Scheidsrechter Abdullah Jamali geeft Ravshan een doeltrap.
66' Scheidsrechter Abdullah Jamali kent een vrije trap toe aan Merw Mary, te nemen op de helft van Ravshan.
67' Doeltrap voor Ravshan in Pamirstadion.
68' In de minuut 68, Hoekschop voor Merw Mary in Pamirstadion. Shazada Bashimov neemt deze vanaf links.
69' De bal is over de achterlijn geweest. Ravshan mag een doeltrap nemen.
69' Trainer Muminov Takhirdzhon (Ravshan) gebruikt zijn eerste wissel en vervangt Qiyomidinov Masrur door Tokhir Maladustov.
70' In de minuut 70, Arbiter Abdullah Jamali kent een vrije trap toe aan Ravshan op de eigen helft.
70' De uitploeg incasseert geel op naam van Yakshisakhet Dovletgeldyev.
71' Vrije trap in Pamirstadion. Op de helft van Ravshan mag Merw Mary een vrije trap nemen.
73' In de minuut 73, Vanaf links mag Joseph Akomadi een hoekschop nemen voor Ravshan in Pamirstadion.
74' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Merw Mary in Hisor.
75' Wissel in Hisor: Dovlet Dovletmyradov vervangt Azat Orazmuhammedow bij Merw Mary.
75' In de minuut 75, MYRAT OVEZMYRADOV vervangt Murat Yakshiyev bij de uitploeg.
75' Joseph Akomadi neemt de door scheidsrechter Abdullah Jamali gegeven hoekschop voor Ravshan in Hisor.
75' In Hisor krijgt Merw Mary op de eigen helft een vrije trap te nemen.
76' In de minuut 76, Scheidsrechter Abdullah Jamali kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
76' Vrije trap voor Merw Mary op de helft van Ravshan.
77' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Hisor.
78' In de minuut 78, Ravshan brengt Akobir Turaev in de plaats van Safarov Amirdzhon.
78' Vanaf rechts mag Joseph Akomadi een hoekschop nemen voor Ravshan in Pamirstadion.
78' De uitploeg krijgt een doeltrap in Hisor.
80' In de minuut 80, In Pamirstadion mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
81' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Ravshan in Hisor.
83' Inworp voor Ravshan in de buurt van het vijandige doel in Pamirstadion.
83' In de minuut 83, De kopbal van Saidkhodzha Mukhammadsharifi wordt onschadelijk gemaakt door de verdediging van Merw Mary.
84' Ravshan krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Abdullah Jamali in Hisor.
84' Scheidsrechter Abdullah Jamali geeft Merw Mary een doeltrap.
85' In de minuut 85, Inworp voor Ravshan in Pamirstadion op de eigen helft.
85' De scherpte ontbreekt bij Yakshisakhet Dovletgeldyev (Merw Mary). Zijn poging mist doel.
85' De bal is over de achterlijn geweest. Ravshan mag een doeltrap nemen.
86' In de minuut 86, Doeltrap voor Merw Mary in Pamirstadion.
86' Ravshan krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Abdullah Jamali op de helft van Merw Mary.
89' Kemal Annamuhammedov schiet op doel maar scoort niet voor Merw Mary in Hisor.
89' In de minuut 89, De poging van Yakshisakhet Dovletgeldyev (Merw Mary) mist doel.
89' De bal is over de achterlijn geweest. Ravshan mag een doeltrap nemen.
89' Scheidsrechter Abdullah Jamali geeft Ravshan een vrije trap op de eigen helft.
90' Scheidsrechter Abdullah Jamali geeft een inworp aan Merw Mary op de eigen helft in Pamirstadion.
90' + 1 Merw Mary heeft Kemal Annamuhammedov gewisseld. Amangeldi Saparov neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Vitaliy Alekperov.
90' + 1 4 minuten extra tijd.
90' + 1 Inworp Ravshan. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90' + 1 Scheidsrechter Abdullah Jamali kent Ravshan een inworp toe op de helft van Merw Mary.
90' + 3 Dayanch Durdyyev (Merw Mary) krijgt geel.
90' + 4 Saidkhodzha Mukhammadsharifi (Ravshan) ziet zijn schot gekraakt door de verdediging van Merw Mary.
90' + 5 Ravshan mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Joseph Akomadi in Pamirstadion.
90' + 5 Joseph Akomadi neemt de door scheidsrechter Abdullah Jamali gegeven hoekschop voor Ravshan in Hisor.
90' + 5 Rakhmatsho Rakhmatzoda mist het doel en scoort niet voor Ravshan.
90' + 5 Doeltrap voor Merw Mary in Pamirstadion.
90' De wedstrijd is gedaan en eindigt in 0-0.