1' We zijn begonnen. Bosnië-Herzegovina heeft afgetrapt.
6' Florian Bohnert met de assist.
24' Christopher Martins krijgt geel voor de thuisploeg en zal de volgende wedstrijd moeten missen.
26' In de minuut 26, Amir Hadziahmetovic gaat in het boekje van de scheidsrechter.
27' Scheidsrechter Andris Treimanis fluit voor een penalty in het voordeel van Luxemburg.
28' Gojko Cimirot (Bosnië-Herzegovina) krijgt geel.
30' In de minuut 30, Stade de Luxembourg ziet hoe Luxemburg de score uitbouwt via een benutte penalty van Gerson Rodrigues: 2-0!
45' + 4 Renato Gojkovic (Bosnië-Herzegovina) krijgt een eerste gele kaart.
45' De scheidsrechter fluit voor het einde van de eerste helft.
46' In de minuut 46, Scheidsrechter Andris Treimanis fluit en Luxemburg trapt af. De tweede helft in Luxemburg is van start gegaan.
46' Bij Bosnië-Herzegovina komt Ermedin Demirovic er in. Hij vervangt Miroslav Stevanovic.
46' Bosnië-Herzegovina gebruikt de 2 wissel. Haris Hajradinovic vervangt Amir Hadziahmetovic.
55' In de minuut 55, Luxemburg loopt uit naar een comfortabele 3-0 voorsprong dankzij Nihad Mujakic.
61' Enes Mahmutovic (Luxemburg) krijgt geel van scheidsrechter Andris Treimanis in Stade de Luxembourg en moet oppassen.