1' Estadio San Juan del Bicentenario is klaar voor de wedsrijd.
1' Inworp voor Slovakia in Estadio San Juan del Bicentenario op de eigen helft.
2' In de minuut 2, Een doelpoging van Mate Szolgai (Slovakia) in San Juan mist scherpte.
2' Doeltrap voor Fiji in Estadio San Juan del Bicentenario.
3' Inworp op de eigen helft voor Fiji.
3' In de minuut 3, Scheidsrechter Issa Sy kent een vrije trap toe aan Fiji, te nemen op de helft van Slovakia.
3' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Slovakia in San Juan.
5' In de minuut 5, Hoekschop voor Slovakia in Estadio San Juan del Bicentenario. Artur Gajdos neemt deze vanaf links.
6' Inworp voor Slovakia in de buurt van het vijandige doel in Estadio San Juan del Bicentenario.
6' Inworp voor Slovakia ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in San Juan.
6' In de minuut 6, Fiji krijgt van scheidsrechter Issa Sy op eigen helft een vrije trap toegewezen.
8' Doelpoging Slovakia! Het schot van Dominik Snajder gaat niet tussen de palen in San Juan.
8' Scheidsrechter Issa Sy geeft Fiji een doeltrap.
9' In de minuut 9, Een schot van Leo Sauer (Slovakia) smoort in de verdediging van Fiji.
10' Vrije trap in Estadio San Juan del Bicentenario. Op de helft van Fiji mag Slovakia een vrije trap nemen.
10' Fiji moet opletten als Slovakia van scheidsrechter Issa Sy een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
11' In de minuut 11, Scheidsrechter Issa Sy geeft Slovakia een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Fiji.
11' Scheidsrechter Issa Sy geeft Slovakia een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Fiji.
12' De bal is over de achterlijn geweest. Fiji mag een doeltrap nemen.
12' In de minuut 12, Inworp voor Fiji op de helft van Slovakia.
12' Inworp voor Slovakia in Estadio San Juan del Bicentenario op de eigen helft.
13' Doeltrap voor Fiji in Estadio San Juan del Bicentenario.
13' In de minuut 13, Slovakia krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Issa Sy op de helft van Fiji.
14' Vrije trap voor Slovakia op de helft van Fiji.
14' Scheidsrechter Issa Sy geeft Fiji een doeltrap.
15' In de minuut 15, Inworp voor Slovakia in de buurt van het vijandige doel in Estadio San Juan del Bicentenario.
15' De kopbal van Timotej Jambor wordt onschadelijk gemaakt door de verdediging van Fiji.
16' Slovakia krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Issa Sy in San Juan.
16' In de minuut 16, De bal is over de achterlijn geweest. Fiji mag een doeltrap nemen.
17' Het voorbereidende werk werd verricht door Leo Sauer.
19' In de minuut 19, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Slovakia in San Juan.
19' Slovakia krijgt een schietkans via Timotej Jambor, maar scoort niet.
19' Samuel Kopasek mist het doel en scoort niet voor Slovakia in Estadio San Juan del Bicentenario.
21' In de minuut 21, De bal is over de achterlijn geweest. Fiji mag een doeltrap nemen.
21' Inworp op de eigen helft voor Fiji.
21' Scheidsrechter Issa Sy geeft een inworp aan Slovakia op de eigen helft in Estadio San Juan del Bicentenario.
22' In de minuut 22, Scheidsrechter Issa Sy kent Slovakia een inworp toe op de helft van Fiji.
22' Inworp op de eigen helft voor Fiji.
22' Vrije trap in Estadio San Juan del Bicentenario. Op de helft van Slovakia mag Fiji een vrije trap nemen.
23' In de minuut 23, Inworp voor Slovakia op de helft van Fiji.
25' Een speler van Slovakia staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Issa Sy teruggefloten.
25' Slovakia bouwt zijn voorsprong in San Juan uit tot 0-2 dankzij een doelpunt van Mate Szolgai.
25' In de minuut 25, Adam Gazi met de assist.
27' Fiji moet opletten als Slovakia van scheidsrechter Issa Sy een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
28' Leo Sauer schiet op doel maar scoort niet voor Slovakia in San Juan.
28' In de minuut 28, Samuel Kopasek neemt de door scheidsrechter Issa Sy gegeven hoekschop voor Slovakia in San Juan.
28' De poging van Timotej Jambor (Slovakia) mist doel in Estadio San Juan del Bicentenario.
28' Scheidsrechter Issa Sy geeft Fiji een doeltrap.
30' In de minuut 30, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Fiji in San Juan.
31' Vanaf rechts mag Samuel Kopasek een hoekschop nemen voor Slovakia in Estadio San Juan del Bicentenario.
31' Doeltrap voor Slovakia in Estadio San Juan del Bicentenario.
32' In de minuut 32, Bij Fiji komt Sailasa Ratu er in. Hij vervangt Gulam Razool.
32' De defensie van Fiji voorkomt dat een kopbal van Timotej Jambor (Slovakia) in het doel belandt.
33' Slovakia mag een hoekschop nemen vanaf links via Artur Gajdos in Estadio San Juan del Bicentenario.
33' In de minuut 33, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Fiji in San Juan.
34' Vrije trap voor Fiji op de helft van Slovakia.
35' De scherpte ontbreekt bij Dominik Snajder (Slovakia). Zijn poging mist doel.
35' In de minuut 35, Scheidsrechter Issa Sy geeft Fiji een doeltrap.
36' Scheidsrechter Issa Sy kent een vrije trap toe aan Fiji, te nemen op de helft van Slovakia.
37' Scheidsrechter Issa Sy geeft een inworp aan Slovakia op de eigen helft in Estadio San Juan del Bicentenario.
38' In de minuut 38, Gele kaart. Dominik Snajder (Slovakia) gaat op de bon.
38' In San Juan krijgt Fiji op de eigen helft een vrije trap te nemen.
39' Een doelpoging van Timotej Jambor (Slovakia) mist scherpte.
39' In de minuut 39, De bal is over de achterlijn geweest. Fiji mag een doeltrap nemen.
40' Doeltrap voor Slovakia in Estadio San Juan del Bicentenario.
40' Slovakia krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Issa Sy op de helft van Fiji.
41' In de minuut 41, Inworp voor Slovakia ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in San Juan.
41' De poging van Leo Sauer (Slovakia) mist doel.
41' De bal is over de achterlijn geweest. Fiji mag een doeltrap nemen.
42' In de minuut 42, Scheidsrechter Issa Sy kent Fiji een inworp toe op de helft van Slovakia.
42' Dominik Snajder van Slovakia is geblesseerd en het spel ligt even stil.
44' Dominik Snajder lijkt weer hersteld van de blessure en doet weer mee bij Slovakia.
44' In de minuut 44, Inworp voor Fiji in Estadio San Juan del Bicentenario op de eigen helft.
44' Scheidsrechter Issa Sy kent een vrije trap toe aan Fiji, te nemen op de helft van Slovakia.
45' + 1 In San Juan worden nog 3 minuten toegevoegd aan de reguliere speeltijd voor Eerste helft.
45' + 2 In de minuut 45, Slovakia krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Issa Sy in San Juan.
45' + 2 Scheidsrechter Issa Sy geeft een inworp aan Fiji op de eigen helft in Estadio San Juan del Bicentenario.
45' + 3 Fiji moet opletten als Slovakia van scheidsrechter Issa Sy een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
45' + 3 In de minuut 45, Doeltrap voor Fiji in Estadio San Juan del Bicentenario.
45' De eerste helft is afgelopen.
46' De bal rolt weer in San Juan, waar Issa Sy heeft gefloten voor het begin van de tweede helft in Estadio San Juan del Bicentenario.
46' In de minuut 46, Fiji gebruikt de tweede wissel. Junior Dekedeke vervangt Clarence Hussain.
46' Slovakia brengt Jan Murgas in de plaats van Dominik Snajder.
47' Inworp op de eigen helft voor Fiji.
47' In de minuut 47, Inworp voor Slovakia ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in San Juan.
48' Slovakia schiet tussen de palen, maar Timotej Jambor ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
49' Hoekschop voor Slovakia in Estadio San Juan del Bicentenario. Artur Gajdos neemt deze vanaf rechts.
50' In de minuut 50, Timotej Jambor (Slovakia) ziet zijn schot gekraakt door de verdediging van Fiji.
50' Artur Gajdos neemt de door scheidsrechter Issa Sy gegeven hoekschop voor Slovakia in San Juan.
50' Vrije trap voor Slovakia op de helft van Fiji.
50' In de minuut 50, Apisai Rabuka (Fiji) krijgt geel.
51' Scheidsrechter Issa Sy geeft Slovakia een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Fiji.
52' Arbiter Issa Sy kent een vrije trap toe aan Fiji op de eigen helft.
52' In de minuut 52, Estadio San Juan del Bicentenario ziet hoe Leo Sauer op doel schiet, maar niet scoort voor Slovakia.
53' Vanaf rechts mag Samuel Kopasek een hoekschop nemen voor Slovakia in Estadio San Juan del Bicentenario.
53' Inworp voor Slovakia in Estadio San Juan del Bicentenario op de eigen helft.
53' In de minuut 53, Scheidsrechter Issa Sy geeft Slovakia een vrije trap op de eigen helft.
54' Scheidsrechter Issa Sy geeft een inworp aan Fiji op de eigen helft in Estadio San Juan del Bicentenario.
55' Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Slovakia in de buurt van het doel van Fiji.
56' In de minuut 56, Slovakia mag een hoekschop nemen vanaf links via Artur Gajdos in Estadio San Juan del Bicentenario.
56' Poging met het hoofd van Sebastian Kosa (Slovakia), maar hij mist het doel.
56' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Fiji in San Juan.
56' In de minuut 56, Scheidsrechter Issa Sy geeft Slovakia een doeltrap.
57' Doeltrap voor Fiji in Estadio San Juan del Bicentenario.
58' Vrije trap in Estadio San Juan del Bicentenario. Op de helft van Slovakia mag Fiji een vrije trap nemen.
59' In de minuut 59, Scheidsrechter Issa Sy geeft Fiji een doeltrap.
60' Inworp voor Fiji op de helft van Slovakia.
60' Scheidsrechter Issa Sy kent een vrije trap toe aan Fiji op een gevaarlijke plek voor Slovakia.
61' In de minuut 61, Vergeefse doelpoging Timotej Jambor (Slovakia).
62' Vanaf rechts mag Samuel Kopasek een hoekschop nemen voor Slovakia in Estadio San Juan del Bicentenario.
62' In Estadio San Juan del Bicentenario ziet Leo Sauer (Slovakia) zijn kopbal op doel gered worden door Fiji.
63' In de minuut 63, Kans voor Slovakia in Estadio San Juan del Bicentenario! De kopbal van Timotej Jambor mist het doel.
63' De bal is over de achterlijn geweest. Fiji mag een doeltrap nemen.
65' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Fiji in San Juan.
65' In de minuut 65, Trainer Bobby Mimms (Fiji) gebruikt zijn derde wissel en vervangt Apisai Rabuka door Nabil Begg.
65' Slovakia gebruikt de tweede wissel. Nino Marcelli vervangt Adam Gazi.
66' Slovakia krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Issa Sy op de helft van Fiji.
66' In de minuut 66, Inworp voor Fiji in Estadio San Juan del Bicentenario op de eigen helft.
67' De scherpte ontbreekt bij Timotej Jambor (Slovakia). Zijn poging mist doel in San Juan.
67' Doeltrap voor Fiji in Estadio San Juan del Bicentenario.
68' In de minuut 68, Scheidsrechter Issa Sy kent een vrije trap toe aan Slovakia, te nemen op de helft van Fiji.
69' Fiji moet uitkijken als Slovakia een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Estadio San Juan del Bicentenario.
70' Slovakia krijgt een schietkans via Artur Gajdos, maar scoort niet in Estadio San Juan del Bicentenario.
70' In de minuut 70, Slovakia mag een hoekschop nemen vanaf links via Artur Gajdos in Estadio San Juan del Bicentenario.
70' Slovakia loopt uit naar een comfortabele 0-3 voorsprong dankzij Artur Gajdos.
73' Arbiter Issa Sy kent een vrije trap toe aan Slovakia op de eigen helft.
73' In de minuut 73, Het spel ligt even stil: Mate Szolgai (Slovakia) is geblesseerd.
74' Slovakia is weer compleet nu Mate Szolgai weer terug het veld van Estadio San Juan del Bicentenario in mag.
74' Fiji in buitenspelpositie.
75' In de minuut 75, Inworp op de eigen helft voor Slovakia.
76' Vrije trap voor Fiji op de helft van Slovakia.
77' Doelpoging Fiji! Het schot van Mohammed Raheem gaat niet tussen de palen.
77' In de minuut 77, De bal is over de achterlijn geweest. Slovakia mag een doeltrap nemen.
77' Fiji krijgt van scheidsrechter Issa Sy op eigen helft een vrije trap toegewezen.
78' Inworp voor Fiji in Estadio San Juan del Bicentenario op de eigen helft.
79' In de minuut 79, Slovakia krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Issa Sy in San Juan.
79' De voorzet kwam van Samuel Kopasek.
80' In de minuut 80, Voor Mate Szolgai is de wedstrijd voorbij. David Ovsonka vervangt de aangeslagen speler bij Slovakia.
80' Scheidsrechter Issa Sy kent Fiji een inworp toe op de helft van Slovakia.
81' Scheidsrechter Issa Sy kent Slovakia een inworp toe op de helft van Fiji.
81' In de minuut 81, Jan Murgas mist het doel en scoort niet voor Slovakia in Estadio San Juan del Bicentenario.
81' Scheidsrechter Issa Sy geeft Fiji een doeltrap.
82' Inworp voor Slovakia op de helft van Fiji.
83' In de minuut 83, Artur Gajdos neemt de door scheidsrechter Issa Sy gegeven hoekschop voor Slovakia in San Juan.
83' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Fiji in San Juan.
83' Scheidsrechter Issa Sy geeft een inworp aan Slovakia op de eigen helft in Estadio San Juan del Bicentenario.
84' In de minuut 84, De vierde wissel van Fiji. Arshad Khan komt erin voor Thomas Dunn in Estadio San Juan del Bicentenario.
85' Inworp op de eigen helft voor Fiji.
85' Vrije trap in Estadio San Juan del Bicentenario. Op de helft van Slovakia mag Fiji een vrije trap nemen.
86' In de minuut 86, De bal is over de achterlijn geweest. Slovakia mag een doeltrap nemen.
86' Wissel in San Juan: Mario Sauer vervangt Artur Gajdos bij Slovakia.
87' De kopbal van Nino Marcelli wordt onschadelijk gemaakt door de verdediging van Fiji.
87' In de minuut 87, Fiji krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Issa Sy op de helft van Slovakia.
87' Mario Sauer mist het doel en scoort niet voor Slovakia.
87' Doeltrap voor Fiji in Estadio San Juan del Bicentenario.
88' In de minuut 88, Vergeefse doelpoging Nino Marcelli (Slovakia) in Estadio San Juan del Bicentenario.
89' Fiji krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Issa Sy op de helft van Slovakia.
89' Scheidsrechter Issa Sy geeft Slovakia een doeltrap.
89' In de minuut 89, Inworp voor Slovakia op de helft van Fiji.
90' Hoekschop voor Slovakia in Estadio San Juan del Bicentenario. Samuel Kopasek neemt deze vanaf rechts.
90' Inworp voor Slovakia in de buurt van het vijandige doel in Estadio San Juan del Bicentenario.
90' + 1 De vierde official geeft 4 minuten extra tijd aan voor de Tweede helft.
90' + 1 Vanaf rechts mag Samuel Kopasek een hoekschop nemen voor Slovakia in Estadio San Juan del Bicentenario.
90' + 2 Inworp voor Slovakia in de buurt van het vijandige doel in Estadio San Juan del Bicentenario.
90' + 2 Scheidsrechter Issa Sy geeft Fiji een vrije trap op de eigen helft.
90' + 3 Scheidsrechter Issa Sy kent Fiji een inworp toe op de helft van Slovakia.
90' + 3 Leo Sauer neemt de door scheidsrechter Issa Sy gegeven hoekschop voor Slovakia in San Juan.
90' + 4 Slovakia mag een hoekschop nemen vanaf links via Leo Sauer in Estadio San Juan del Bicentenario.
90' + 4 De scherpte ontbreekt bij Leo Sauer (Slovakia). Zijn poging mist doel in San Juan.
90' + 4 De bal gaat buiten. Doeltrap voor Fiji in San Juan.
90' + 4 Slovakia krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Issa Sy op de helft van Fiji.
90' De wedstrijd is afgelopen in San Juan met een 0-4 stand op het scorebord.