1' De eerste helft gaat van start in Brussel. Estland mag aftrappen.
4' Stade Roi Baudouin ziet hoe België op voorsprong komt door een kopbal van Jan Vertonghen. 1-0!
18' De assist kwam van Romelu Lukaku.
41' In de minuut 41, Gele kaart in Brussel. Karol Mets is er volgende wedstrijd niet bij voor Estland.
45' De scheidsrechter fluit voor de rust.
46' België mag de tweede helft op gang brengen. Scheidsrechter Bartosz Frankowski fluit en we zijn begonnen.
46' In de minuut 46, Wissel in Brussel: Rocco Robert Shein vervangt Markus Poom bij Estland.
56' Doelpunt! Romelu Lukaku breidt de voorsprong uit. België leidt met 3-0.
58' Arthur Theate deed het voorbereidende werk.
59' Trainer Domenico Tedesco gebruikt zijn eerste wissel. Yannick Carrasco wordt door Dodi Lukebakio vervangen bij de thuisploeg.
60' In de minuut 60, De tweede wissel van België. Lois Openda komt erin voor Romelu Lukaku in Stade Roi Baudouin.
61' Estland heeft Konstantin Vassiljev gewisseld. Georgi Tunjov neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Thomas Haberli.
61' Trainer Thomas Haberli (Estland) gebruikt zijn derde wissel en vervangt Henrik Ojamaa door Vlasiy Sinyavskiy.
66' In de minuut 66, Charles de Ketelaere vervangt Leandro Trossard bij de thuisploeg.
67' Trainer Domenico Tedesco gebruikt zijn vierde wissel. Timothy Castagne wordt door Hugo Siquet vervangen bij de thuisploeg.
67' Estland brengt Sergey Zenjov in de plaats van Henri Anier.
70' In de minuut 70, Eerste gele kaart voor Charles de Ketelaere (België) in Brussel.
75' Bij Estland komt Martin Miller er in. Hij vervangt Mattias Kait.
84' België heeft Jan Vertonghen gewisseld. Zeno Debast neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Domenico Tedesco.
88' In de minuut 88, Charles de Ketelaere legt de bal in het net. De thuisploeg breidt de voorsprong uit: 5-0!
90' Einde wedstrijd! De einduitslag in Brussel is 5-0.