1' Scheidsrechter Enea Jorgji fluit voor het begin van de eerste helft. Estland trapt af in Linz.
16' In de minuut 16, Strafschop voor Oostenrijk!
17' Michael Gregoritsch (Oostenrijk) mist de door scheidsrechter Enea Jorgji gegeven strafschop.
25' In de minuut 25, Het voorbereidende werk werd verricht door Sergey Zenjov.
33' Scheidsrechter Enea Jorgji geeft een gele kaart aan Maksim Paskotsi (Estland).
45' De eerste helft zit erop in Raiffeisen Arena.
46' In de minuut 46, De tweede helft is begonnen middels de aftrap van Oostenrijk.
46' De eerste wissel van Oostenrijk. David Alaba komt erin voor Flavius Daniliuc in Raiffeisen Arena.
46' Oostenrijk gebruikt de tweede wissel. Chukwubuike Adamu vervangt Dejan Ljubicic.
57' In de minuut 57, Eerste gele kaart voor Mattias Kait (Estland) in Linz.
61' De thuisploeg vervangt Patrick Wimmer door Florian Kainz.
68' Doelpunt! Florian Kainz maakt 1-1 gelijk in Linz.
78' In de minuut 78, Martin Miller (Estland) kan niet meer verder. Rocco Robert Shein vervangt hem bij de uitploeg.
80' Gele kaart in Linz: Vlasiy Sinyavskiy (Estland) gaat op de bon bij scheidsrechter Enea Jorgji.
82' De thuisploeg wisselt Stefan Posch voor Karim Onisiwo.
84' In de minuut 84, Henrik Ojamaa vervangt Rauno Sappinen bij de uitploeg.
88' De voorzet kwam van Christoph Baumgartner.
90' + 1 Wissel in Linz: Georgi Tunjov vervangt Artur Pikk bij Estland.
90' + 2 Bij Estland komt Sten Reinkort er in. Hij vervangt Sergey Zenjov.
90' + 2 Trainer Ralf Rangnick gebruikt zijn vijfde wissel. Christoph Baumgartner wordt door Romano Schmid vervangen bij de thuisploeg.
90' De wedstrijd in Linz is beƫindigd met het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Enea Jorgji. Uitslag: 2-1.