1' Het eerste fluitsignaal heeft geklonken en Taichung Futuro FC mag de aftrap nemen.
1' In de minuut 1, Inworp Cpk. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
2' Filipe Duarte maakt een eigen doelpunt. 0-1!
3' Scheidsrechter Sultan Mohamed Saleh Yousif Alhammadi geeft een inworp aan Taichung Futuro FC op de eigen helft in Macau Stadium.
3' In de minuut 3, Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Sultan Mohamed Saleh Yousif Alhammadi aan de thuisploeg.
5' Scheidsrechter Sultan Mohamed Saleh Yousif Alhammadi kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
5' In de minuut 5, Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Taipa.
6' Inworp voor Taichung Futuro FC in Macau Stadium op de eigen helft.
7' Inworp op de eigen helft voor Taichung Futuro FC.
8' In de minuut 8, Doeltrap voor Taichung Futuro FC in Macau Stadium.
8' Scheidsrechter Sultan Mohamed Saleh Yousif Alhammadi kent een vrije trap toe aan Taichung Futuro FC, te nemen op de helft van Cpk.
10' De poging van Deigo Silva Patriota (Cpk) mist doel.
10' In de minuut 10, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Taichung Futuro FC in Taipa.
10' Scheidsrechter Sultan Mohamed Saleh Yousif Alhammadi geeft Cpk een vrije trap op de eigen helft.
11' Cpk schiet tussen de palen, maar Sayidkamol Davlatjonov ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
11' In de minuut 11, Vanaf rechts mag Deigo Silva Patriota een hoekschop nemen voor Cpk.
11' Doelpoging Cpk! Het schot van Vitor Emanuel Prazeres De Almeida gaat niet tussen de palen.
11' De uitploeg krijgt een doeltrap in Taipa.
12' In de minuut 12, Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Macau Stadium.
13' Ka Hang Leong mist het doel en scoort niet voor Cpk.
13' Scheidsrechter Sultan Mohamed Saleh Yousif Alhammadi geeft Taichung Futuro FC een doeltrap.
14' In de minuut 14, In Macau Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
14' De bal is over de achterlijn geweest. Taichung Futuro FC mag een doeltrap nemen.
15' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Macau Stadium.
16' In de minuut 16, De uitploeg krijgt een doeltrap in Taipa.
17' De defensie van Taichung Futuro FC voorkomt dat een kopbal van Ronald Carissimo (Cpk) in het doel belandt.
17' Inworp voor Cpk in Macau Stadium op de eigen helft.
18' In de minuut 18, Scheidsrechter Sultan Mohamed Saleh Yousif Alhammadi geeft een inworp aan Taichung Futuro FC op de eigen helft in Macau Stadium.
21' Taichung Futuro FC krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Sultan Mohamed Saleh Yousif Alhammadi op de helft van Cpk.
21' Scheidsrechter Sultan Mohamed Saleh Yousif Alhammadi kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
23' In de minuut 23, Inworp voor Taichung Futuro FC op de helft van Cpk.
25' Doeltrap voor Cpk in Macau Stadium.
26' Scheidsrechter Sultan Mohamed Saleh Yousif Alhammadi geeft Taichung Futuro FC een doeltrap.
28' In de minuut 28, Inworp op de eigen helft voor Taichung Futuro FC.
29' Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Sultan Mohamed Saleh Yousif Alhammadi een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Taipa.
30' Lam Ka Seng raakt geblesseerd bij Cpk en de wedstrijd ligt even stil voor een behandeling.
31' In de minuut 31, Cpk is weer compleet nu Lam Ka Seng weer terug het veld in mag.
40' In de minuut 40, Doelpunt! Kaoru Takayama breidt de voorsprong uit. Taichung Futuro FC leidt met 0-2.
33' Taichung Futuro FC in buitenspelpositie.
33' Een schot van Filipe Duarte (Cpk) smoort in de verdediging van Taichung Futuro FC.
33' In de minuut 33, Cpk mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Deigo Silva Patriota.
33' Cpk krijgt een schietkans via Ka Hang Leong, maar scoort niet.
33' Inworp Cpk. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
34' In de minuut 34, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Taichung Futuro FC in Taipa.
36' Taichung Futuro FC krijgt van scheidsrechter Sultan Mohamed Saleh Yousif Alhammadi op eigen helft een vrije trap toegewezen.
36' Vrije trap in Macau Stadium. Op de helft van Cpk mag Taichung Futuro FC een vrije trap nemen.
37' In de minuut 37, Doeltrap voor Cpk in Macau Stadium.
37' Inworp Cpk. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
38' Arbiter Sultan Mohamed Saleh Yousif Alhammadi kent een vrije trap toe aan Taichung Futuro FC op de eigen helft.
39' In de minuut 39, Wan Tin Iao (Cpk) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
39' Vrije trap voor Taichung Futuro FC op de helft van Cpk.
41' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Taipa.
42' In de minuut 42, In Taipa krijgt Cpk op de eigen helft een vrije trap te nemen.
42' Lam Ka Seng gaat in het boekje van de scheidsrechter.
43' Inworp voor Cpk in de buurt van het vijandige doel in Macau Stadium.
43' In de minuut 43, Buitenspel Cpk.
44' Lam Ka Seng schiet op doel maar scoort niet voor Cpk.
45' Taichung Futuro FC krijgt van scheidsrechter Sultan Mohamed Saleh Yousif Alhammadi op eigen helft een vrije trap toegewezen.
45' + 1 In de minuut 45, 2 minuten worden toegevoegd aan de reguliere speeltijd voor Eerste helft.
45' + 1 De bal gaat buiten. Doeltrap voor Taichung Futuro FC in Taipa.
45' + 1 Arbiter Sultan Mohamed Saleh Yousif Alhammadi kent een vrije trap toe aan Cpk op de eigen helft.
45' In de minuut 45, De eerste helft is afgelopen.
46' De scheidsrechter fluit voor het begin van de tweede helft. Cpk trapt af.
46' Cpk gebruikt de eerste wissel. Niki Torrao vervangt Lam Ka Seng.
46' In de minuut 46, Scheidsrechter Sultan Mohamed Saleh Yousif Alhammadi geeft een inworp aan Taichung Futuro FC op de eigen helft in Macau Stadium.
46' In Taipa krijgt Taichung Futuro FC op de eigen helft een vrije trap te nemen.
46' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Macau Stadium.
48' In de minuut 48, Cpk krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Sultan Mohamed Saleh Yousif Alhammadi.
48' Scheidsrechter Sultan Mohamed Saleh Yousif Alhammadi kent Cpk een inworp toe op de helft van Taichung Futuro FC.
49' Inworp voor Cpk op de helft van Taichung Futuro FC.
51' In de minuut 51, Cpk krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Sultan Mohamed Saleh Yousif Alhammadi op de helft van Taichung Futuro FC.
52' Buitenspelpositie van de uitploeg.
53' Scheidsrechter Sultan Mohamed Saleh Yousif Alhammadi kent Cpk een inworp toe op de helft van Taichung Futuro FC.
54' In de minuut 54, Scheidsrechter Sultan Mohamed Saleh Yousif Alhammadi kent een vrije trap toe aan Cpk, te nemen op de helft van Taichung Futuro FC.
54' Scheidsrechter Sultan Mohamed Saleh Yousif Alhammadi geeft Taichung Futuro FC een doeltrap.
54' Scheidsrechter Sultan Mohamed Saleh Yousif Alhammadi geeft Taichung Futuro FC een vrije trap op de eigen helft.
55' In de minuut 55, In Macau Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
55' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Macau Stadium.
58' De scherpte ontbreekt bij Wan Tin Iao (Cpk). Zijn poging mist doel.
58' In de minuut 58, De bal is over de achterlijn geweest. Taichung Futuro FC mag een doeltrap nemen.
59' Scheidsrechter Sultan Mohamed Saleh Yousif Alhammadi geeft Cpk een vrije trap op de eigen helft.
60' Vrije trap in Macau Stadium. Op de helft van Taichung Futuro FC mag Cpk een vrije trap nemen.
60' In de minuut 60, Bij Cpk komt Bruno Farias Araujo er in. Hij vervangt Ka Hang Leong.
60' De bal is over de achterlijn geweest. Taichung Futuro FC mag een doeltrap nemen.
61' Inworp op de eigen helft voor Cpk.
62' In de minuut 62, Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Taipa.
63' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Cpk in Taipa.
64' Een schot van Ronald Carissimo (Cpk) wordt geblokkeerd door een verdediger van Taichung Futuro FC.
65' In de minuut 65, Scheidsrechter Sultan Mohamed Saleh Yousif Alhammadi kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
66' Inworp voor Taichung Futuro FC in Macau Stadium op de eigen helft.
66' Doelpoging Cpk! Het schot van Deigo Silva Patriota gaat niet tussen de palen.
66' In de minuut 66, De uitploeg krijgt een doeltrap in Taipa.
67' Doeltrap voor Taichung Futuro FC in Macau Stadium.
68' De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Yoshitaka Komori (Taichung Futuro FC).
69' In de minuut 69, Voor Yoshitaka Komori is de wedstrijd voorbij. Chun-Fu Chen vervangt de aangeslagen speler bij Taichung Futuro FC.
69' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Taipa.
70' Niki Torrao (Cpk) staat buitenspel.
90' + 1 We krijgen 5 minuten extra tijd.
71' In de minuut 71, Bruno Farias Araujo mist het doel en scoort niet voor Cpk.
71' Scheidsrechter Sultan Mohamed Saleh Yousif Alhammadi geeft Taichung Futuro FC een doeltrap.
71' Inworp op de eigen helft voor Cpk.
72' In de minuut 72, Schot op doel van Kaoru Takayama. Maar zonder doelpunt voor Taichung Futuro FC als gevolg.
72' Taichung Futuro FC krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Sultan Mohamed Saleh Yousif Alhammadi op de helft van Cpk.
73' Inworp voor Cpk in Macau Stadium op de eigen helft.
74' In de minuut 74, Buitenspelpositie Cpk.
74' Buitenspelpositie Benchy Estama (Taichung Futuro FC).
74' Vrije trap voor Cpk op de helft van Taichung Futuro FC.
75' In de minuut 75, In Taipa krijgt Cpk op de eigen helft een vrije trap te nemen.
78' Inworp Taichung Futuro FC. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
78' In Macau Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
79' In de minuut 79, Inworp voor Taichung Futuro FC ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Taipa.
79' De thuisploeg wisselt Dion Carlos Choi voor Leung Chi Seng.
79' Cpk moet opletten als Taichung Futuro FC van scheidsrechter Sultan Mohamed Saleh Yousif Alhammadi een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
81' In de minuut 81, Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Macau Stadium.
82' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Sultan Mohamed Saleh Yousif Alhammadi een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Taipa.
83' Inworp voor Cpk op de helft van Taichung Futuro FC.
83' In de minuut 83, Vrije trap in Macau Stadium. Op de helft van Taichung Futuro FC mag Cpk een vrije trap nemen.
84' De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
85' Scheidsrechter Sultan Mohamed Saleh Yousif Alhammadi kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
85' In de minuut 85, De scherpte ontbreekt bij Sayidkamol Davlatjonov (Cpk). Zijn poging mist doel.
85' De uitploeg krijgt een doeltrap in Taipa.
86' Bruno Farias Araujo (Cpk) ziet zijn schot gekraakt door de verdediging van Taichung Futuro FC.
86' In de minuut 86, Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Sultan Mohamed Saleh Yousif Alhammadi een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Taipa.
87' Benchy Estama van Taichung Futuro FC is geblesseerd en het spel ligt even stil.
88' Buitenspel van de thuisploeg.
88' In de minuut 88, Benchy Estama kan weer verder bij Taichung Futuro FC.
89' Vrije trap voor Cpk op de helft van Taichung Futuro FC.
89' Taichung Futuro FC brengt Hao Cheng in de plaats van Mao Li.
90' Cpk krijgt van scheidsrechter Sultan Mohamed Saleh Yousif Alhammadi op eigen helft een vrije trap toegewezen.
90' De thuisploeg vervangt Wan Tin Iao door Ho Man Hou.
90' Scheidsrechter Sultan Mohamed Saleh Yousif Alhammadi geeft Cpk een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Taichung Futuro FC.
90' + 1 Arbiter Sultan Mohamed Saleh Yousif Alhammadi kent een vrije trap toe aan Taichung Futuro FC op de eigen helft.
90' + 1 Scheidsrechter Sultan Mohamed Saleh Yousif Alhammadi geeft een inworp aan Taichung Futuro FC op de eigen helft in Macau Stadium.
90' + 2 Scheidsrechter Sultan Mohamed Saleh Yousif Alhammadi kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90' + 2 Te-Lung Tseng vervangt Che-Yu Lin bij de uitploeg.
90' + 3 Cpk mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
90' + 4 Inworp voor Cpk ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Taipa.
90' + 4 Hoekschop voor Cpk in Macau Stadium. Kohei Kato neemt deze vanaf rechts.
90' + 5 Scheidsrechter Sultan Mohamed Saleh Yousif Alhammadi geeft Taichung Futuro FC een doeltrap.
90' + 6 Buitenspel Cpk. Scheidsrechter Sultan Mohamed Saleh Yousif Alhammadi fluit de thuisploeg terug in Macau Stadium.
90' + 6 Scheidsrechter Sultan Mohamed Saleh Yousif Alhammadi geeft Cpk een vrije trap op de eigen helft.
90' De wedstrijd is afgelopen in Taipa met een 0-1 stand op het scorebord.