1' Scheidsrechter Mohammad Mofeed Naser Ghabayen fluit voor het begin van de eerste helft. Jabal El Mokaber trapt af in Zarqa.
1' In de minuut 1, Ahmad Ashkar (Al-Fotuwa) raakt geblesseerd in Zarqa. Scheidsrechter Mohammad Mofeed Naser Ghabayen legt de wedstrijd even stil.
2' Ahmad Ashkar kan weer verder bij Al-Fotuwa.
5' Scheidsrechter Mohammad Mofeed Naser Ghabayen geeft Jabal El Mokaber een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Al-Fotuwa.
5' In de minuut 5, De bal is over de achterlijn geweest. Al-Fotuwa mag een doeltrap nemen.
8' Jabal El Mokaber krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Mohammad Mofeed Naser Ghabayen op de helft van Al-Fotuwa.
8' Inworp op de eigen helft voor Al-Fotuwa.
9' In de minuut 9, Inworp voor Jabal El Mokaber in Prince Mohammed Stadium op de eigen helft.
10' Scheidsrechter Mohammad Mofeed Naser Ghabayen geeft Jabal El Mokaber een vrije trap op de eigen helft.
11' Inworp voor Al-Fotuwa op de helft van Jabal El Mokaber.
11' In de minuut 11, Jabal El Mokaber moet opletten als Al-Fotuwa van scheidsrechter Mohammad Mofeed Naser Ghabayen een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
12' Scheidsrechter Mohammad Mofeed Naser Ghabayen kent Jabal El Mokaber een inworp toe op de helft van Al-Fotuwa.
14' In Zarqa krijgt Al-Fotuwa op de eigen helft een vrije trap te nemen.
15' In de minuut 15, Scheidsrechter Mohammad Mofeed Naser Ghabayen kent Jabal El Mokaber een inworp toe op de helft van Al-Fotuwa.
15' De poging van Marcus Joseph (Al-Fotuwa) mist doel in Prince Mohammed Stadium.
15' Doeltrap voor Jabal El Mokaber in Prince Mohammed Stadium.
16' In de minuut 16, Inworp voor Al-Fotuwa in de buurt van het vijandige doel in Prince Mohammed Stadium.
17' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Jabal El Mokaber in Zarqa.
17' Inworp voor Jabal El Mokaber ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Zarqa.
18' In de minuut 18, Doelpoging Jabal El Mokaber! Het schot van Hani Abdallah gaat niet tussen de palen.
18' Scheidsrechter Mohammad Mofeed Naser Ghabayen geeft Al-Fotuwa een doeltrap.
18' Vrije trap voor Al-Fotuwa op de helft van Jabal El Mokaber.
19' In de minuut 19, Scheidsrechter Mohammad Mofeed Naser Ghabayen geeft een inworp aan Jabal El Mokaber op de eigen helft in Prince Mohammed Stadium.
19' Inworp voor Jabal El Mokaber in Prince Mohammed Stadium op de eigen helft.
20' Jabal El Mokaber krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Mohammad Mofeed Naser Ghabayen op de helft van Al-Fotuwa.
20' In de minuut 20, Inworp voor Jabal El Mokaber in de buurt van het vijandige doel in Prince Mohammed Stadium.
21' Vrije trap in Prince Mohammed Stadium. Op de helft van Jabal El Mokaber mag Al-Fotuwa een vrije trap nemen.
22' Inworp voor Al-Fotuwa ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Zarqa.
22' In de minuut 22, Inworp voor Al-Fotuwa op de helft van Jabal El Mokaber.
22' Scheidsrechter Mohammad Mofeed Naser Ghabayen kent een vrije trap toe aan Al-Fotuwa, te nemen op de helft van Jabal El Mokaber.
23' Buitenspelpositie Al-Fotuwa.
24' In de minuut 24, Inworp op de eigen helft voor Al-Fotuwa.
25' Scheidsrechter Mohammad Mofeed Naser Ghabayen geeft een inworp aan Al-Fotuwa op de eigen helft in Prince Mohammed Stadium.
26' Scheidsrechter Mohammad Mofeed Naser Ghabayen geeft een inworp aan Al-Fotuwa op de eigen helft in Prince Mohammed Stadium.
27' In de minuut 27, Doeltrap voor Al-Fotuwa in Prince Mohammed Stadium.
27' Inworp op de eigen helft voor Al-Fotuwa.
27' Jabal El Mokaber krijgt van scheidsrechter Mohammad Mofeed Naser Ghabayen op eigen helft een vrije trap toegewezen.
29' In de minuut 29, Inworp voor Jabal El Mokaber op de helft van Al-Fotuwa.
29' Jabal El Mokaber krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Mohammad Mofeed Naser Ghabayen op de helft van Al-Fotuwa.
30' Ahmad Wali Alkhassi van Al-Fotuwa is geblesseerd en het spel ligt even stil.
31' In de minuut 31, Arbiter Mohammad Mofeed Naser Ghabayen kent een vrije trap toe aan Al-Fotuwa op de eigen helft.
31' Ahmad Wali Alkhassi (Al-Fotuwa) doet weer mee in Prince Mohammed Stadium.
31' Inworp voor Jabal El Mokaber in Prince Mohammed Stadium op de eigen helft.
32' In de minuut 32, Arbiter Mohammad Mofeed Naser Ghabayen kent een vrije trap toe aan Jabal El Mokaber op de eigen helft.
33' Scheidsrechter Mohammad Mofeed Naser Ghabayen kent Al-Fotuwa een inworp toe op de helft van Jabal El Mokaber.
33' Al-Fotuwa krijgt van scheidsrechter Mohammad Mofeed Naser Ghabayen op eigen helft een vrije trap toegewezen.
33' In de minuut 33, Scheidsrechter Mohammad Mofeed Naser Ghabayen fluit voor buitenspel van Al-Fotuwa.
34' Scheidsrechter Mohammad Mofeed Naser Ghabayen kent Jabal El Mokaber een inworp toe op de helft van Al-Fotuwa.
34' In Zarqa krijgt Al-Fotuwa op de eigen helft een vrije trap te nemen.
35' In de minuut 35, Scheidsrechter Mohammad Mofeed Naser Ghabayen geeft Al-Fotuwa een vrije trap op de eigen helft.
36' Inworp voor Al-Fotuwa in Prince Mohammed Stadium op de eigen helft.
36' Vrije trap in Prince Mohammed Stadium. Op de helft van Jabal El Mokaber mag Al-Fotuwa een vrije trap nemen.
38' In de minuut 38, Arbiter Mohammad Mofeed Naser Ghabayen kent een vrije trap toe aan Al-Fotuwa op de eigen helft.
38' Scheidsrechter Mohammad Mofeed Naser Ghabayen geeft Jabal El Mokaber een doeltrap.
39' Al-Fotuwa krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Mohammad Mofeed Naser Ghabayen op de helft van Jabal El Mokaber.
40' In de minuut 40, In Zarqa krijgt Al-Fotuwa op de eigen helft een vrije trap te nemen.
41' Mustafa Juned neemt de door scheidsrechter Mohammad Mofeed Naser Ghabayen gegeven hoekschop voor Al-Fotuwa in Zarqa.
42' Scheidsrechter Mohammad Mofeed Naser Ghabayen geeft een inworp aan Jabal El Mokaber op de eigen helft in Prince Mohammed Stadium.
42' In de minuut 42, Inworp voor Jabal El Mokaber op de helft van Al-Fotuwa.
42' Al-Fotuwa krijgt van scheidsrechter Mohammad Mofeed Naser Ghabayen op eigen helft een vrije trap toegewezen.
43' Inworp voor Al-Fotuwa op de helft van Jabal El Mokaber.
45' In de minuut 45, Inworp op de eigen helft voor Al-Fotuwa.
45' + 1 Jabal El Mokaber krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Mohammad Mofeed Naser Ghabayen op de helft van Al-Fotuwa.
45' + 1 In Zarqa worden nog 2 minuten toegevoegd aan de reguliere speeltijd voor Eerste helft.
45' + 1 In de minuut 45, Achterin bij Al-Fotuwa wordt de kopbal van Shehab Qanbar (Jabal El Mokaber) tegengehouden.
45' + 2 Shehab Qanbar mist het doel en scoort niet voor Jabal El Mokaber in Prince Mohammed Stadium.
45' + 2 De bal gaat buiten. Doeltrap voor Al-Fotuwa in Zarqa.
45' + 2 In de minuut 45, Een doelpoging van Mahmoud Al-Baher (Al-Fotuwa) mist scherpte.
45' + 2 De bal is over de achterlijn geweest. Jabal El Mokaber mag een doeltrap nemen.
45' De eerste helft is afgelopen.
46' In de minuut 46, Begin van de tweede helft. Al-Fotuwa verzorgt de aftrap.
46' De eerste wissel van Al-Fotuwa. Ward Al Salama komt erin voor Ahmad Wali Alkhassi in Prince Mohammed Stadium.
46' Scheidsrechter Mohammad Mofeed Naser Ghabayen geeft een inworp aan Al-Fotuwa op de eigen helft in Prince Mohammed Stadium.
47' In de minuut 47, Inworp voor Al-Fotuwa in Prince Mohammed Stadium op de eigen helft.
47' Scheidsrechter Mohammad Mofeed Naser Ghabayen kent Al-Fotuwa een inworp toe op de helft van Jabal El Mokaber.
48' Jabal El Mokaber moet opletten als Al-Fotuwa van scheidsrechter Mohammad Mofeed Naser Ghabayen een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
49' In de minuut 49, Scheidsrechter Mohammad Mofeed Naser Ghabayen kent Al-Fotuwa een inworp toe op de helft van Jabal El Mokaber.
51' Scheidsrechter Mohammad Mofeed Naser Ghabayen geeft Al-Fotuwa een vrije trap op de eigen helft.
51' Inworp op de eigen helft voor Jabal El Mokaber.
52' In de minuut 52, Inworp op de eigen helft voor Al-Fotuwa.
52' Inworp voor Al-Fotuwa in Prince Mohammed Stadium op de eigen helft.
53' Jabal El Mokaber krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Mohammad Mofeed Naser Ghabayen op de helft van Al-Fotuwa.
53' In de minuut 53, Inworp voor Jabal El Mokaber op de helft van Al-Fotuwa.
53' Scheidsrechter Mohammad Mofeed Naser Ghabayen geeft Al-Fotuwa een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Jabal El Mokaber.
54' Scheidsrechter Mohammad Mofeed Naser Ghabayen kent een vrije trap toe aan Jabal El Mokaber, te nemen op de helft van Al-Fotuwa.
54' In de minuut 54, Scheidsrechter Mohammad Mofeed Naser Ghabayen kent Jabal El Mokaber een inworp toe op de helft van Al-Fotuwa.
56' Vrije trap voor Jabal El Mokaber op de helft van Al-Fotuwa.
57' De scherpte ontbreekt bij Mohammed Yamin (Jabal El Mokaber). Zijn poging mist doel.
57' In de minuut 57, Scheidsrechter Mohammad Mofeed Naser Ghabayen geeft Al-Fotuwa een doeltrap.
58' Scheidsrechter Mohammad Mofeed Naser Ghabayen geeft een inworp aan Jabal El Mokaber op de eigen helft in Prince Mohammed Stadium.
58' Doeltrap voor Al-Fotuwa in Prince Mohammed Stadium.
59' In de minuut 59, Scheidsrechter Mohammad Mofeed Naser Ghabayen kent een vrije trap toe aan Al-Fotuwa op een gevaarlijke plek voor Jabal El Mokaber.
60' In Zarqa krijgt Jabal El Mokaber op de eigen helft een vrije trap te nemen.
61' Scheidsrechter Mohammad Mofeed Naser Ghabayen geeft een inworp aan Jabal El Mokaber op de eigen helft in Prince Mohammed Stadium.
62' In de minuut 62, Inworp op de eigen helft voor Jabal El Mokaber.
62' Arbiter Mohammad Mofeed Naser Ghabayen kent een vrije trap toe aan Al-Fotuwa op de eigen helft.
64' Al-Fotuwa krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Mohammad Mofeed Naser Ghabayen in Zarqa.
65' In de minuut 65, De verdediging van Al-Fotuwa blokkeert een schot van Shehab Qanbar (Jabal El Mokaber).
65' Vanaf rechts mag Hani Abdallah een hoekschop nemen voor Jabal El Mokaber in Prince Mohammed Stadium.
66' Al-Fotuwa krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Mohammad Mofeed Naser Ghabayen op de helft van Jabal El Mokaber.
66' In de minuut 66, Scheidsrechter Mohammad Mofeed Naser Ghabayen geeft Jabal El Mokaber een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Al-Fotuwa.
68' Inworp voor Al-Fotuwa op de helft van Jabal El Mokaber.
68' Het spel ligt even stil in Zarqa. Sameh Maraaba (Jabal El Mokaber) raakt geblesseerd en heeft verzorging nodig.
70' Het voorbereidende werk werd verricht door Mohammed Obaid.
70' In Zarqa kan Sameh Maraaba (Jabal El Mokaber) weer verder.
71' In de minuut 71, Al-Fotuwa krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Mohammad Mofeed Naser Ghabayen op de helft van Jabal El Mokaber.
72' Al-Fotuwa krijgt een schietkans via Abdul Razzak Al Mohammad, maar scoort niet in Prince Mohammed Stadium.
73' Inworp voor Al-Fotuwa op de helft van Jabal El Mokaber.
74' In de minuut 74, Jabal El Mokaber gebruikt de eerste wissel. Mohammed Maraaba Samira vervangt Hani Abdallah.
74' Scheidsrechter Mohammad Mofeed Naser Ghabayen kent Al-Fotuwa een inworp toe op de helft van Jabal El Mokaber.
75' Bij Al-Fotuwa komt Oday Al Jafal er in. Hij vervangt Marcus Joseph.
77' In de minuut 77, Scheidsrechter Mohammad Mofeed Naser Ghabayen kent Al-Fotuwa een inworp toe op de helft van Jabal El Mokaber.
77' Al-Fotuwa krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Mohammad Mofeed Naser Ghabayen op de helft van Jabal El Mokaber.
77' Inworp voor Al-Fotuwa ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Zarqa.
78' In de minuut 78, Subhi Shoufan schiet op doel maar scoort niet voor Al-Fotuwa in Zarqa.
78' Hoekschop voor Al-Fotuwa in Prince Mohammed Stadium. Oday Al Jafal neemt deze vanaf rechts.
79' Oday Al Jafal neemt de door scheidsrechter Mohammad Mofeed Naser Ghabayen gegeven hoekschop voor Al-Fotuwa in Zarqa.
79' In de minuut 79, Inworp voor Jabal El Mokaber in Prince Mohammed Stadium op de eigen helft.
80' Al-Fotuwa heeft Karam Omran gewisseld. Abdul Rahman Al-Hasan neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Ayman Hakeem.
80' Jabal El Mokaber in buitenspelpositie.
81' In de minuut 81, Jabal El Mokaber moet opletten als Al-Fotuwa van scheidsrechter Mohammad Mofeed Naser Ghabayen een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
81' De bal is over de achterlijn geweest. Jabal El Mokaber mag een doeltrap nemen.
81' Zaid Qunbar raakt geblesseerd bij Jabal El Mokaber en de wedstrijd ligt even stil voor een behandeling.
83' In de minuut 83, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Al-Fotuwa in Zarqa.
83' Zaid Qunbar (Jabal El Mokaber) is weer terug in het veld en lijkt de wedstrijd te kunnen voortzetten.
84' Inworp voor Jabal El Mokaber in Prince Mohammed Stadium op de eigen helft.
84' In de minuut 84, Mustafa Juned (Al-Fotuwa) ziet zijn schot gekraakt door de verdediging van Jabal El Mokaber.
84' Al-Fotuwa mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Mustafa Juned in Prince Mohammed Stadium.
85' Inworp voor Al-Fotuwa in de buurt van het vijandige doel in Prince Mohammed Stadium.
85' In de minuut 85, Inworp voor Al-Fotuwa in de buurt van het vijandige doel in Prince Mohammed Stadium.
85' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Jabal El Mokaber in Zarqa.
86' Jabal El Mokaber mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
86' In de minuut 86, Scheidsrechter Mohammad Mofeed Naser Ghabayen toont Abdul Razzak Al Mohammad (Al-Fotuwa) de gele kaart.
88' Al-Fotuwa krijgt van scheidsrechter Mohammad Mofeed Naser Ghabayen op eigen helft een vrije trap toegewezen.
89' Scheidsrechter Mohammad Mofeed Naser Ghabayen kent een vrije trap toe aan Al-Fotuwa, te nemen op de helft van Jabal El Mokaber.
89' In de minuut 89, Jabal El Mokaber moet uitkijken als Al-Fotuwa een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Prince Mohammed Stadium.
89' Al-Fotuwa brengt Ahmad Al Hussaini in de plaats van Subhi Shoufan.
89' Doeltrap voor Jabal El Mokaber in Prince Mohammed Stadium.
90' Jabal El Mokaber moet opletten als Al-Fotuwa van scheidsrechter Mohammad Mofeed Naser Ghabayen een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
90' Oday Al Jafal schiet op doel maar scoort niet voor Al-Fotuwa.
90' + 1 5 minuten extra tijd.
90' + 1 Scheidsrechter Mohammad Mofeed Naser Ghabayen geeft een inworp aan Al-Fotuwa op de eigen helft in Prince Mohammed Stadium.
90' + 2 Scheidsrechter Mohammad Mofeed Naser Ghabayen geeft Jabal El Mokaber een doeltrap.
90' + 2 Zaid Qunbar (Jabal El Mokaber) moet geblesseerd van het veld. Hij wordt gewisseld door Bahaa Wridat.
90' + 3 De bal is over de achterlijn geweest. Al-Fotuwa mag een doeltrap nemen.
90' + 4 Bij Jabal El Mokaber komt Jaber Khattab er in. Hij vervangt Shehab Qanbar.
90' + 5 Scheidsrechter Mohammad Mofeed Naser Ghabayen geeft Al-Fotuwa een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Jabal El Mokaber.
90' Het eindsignaal heeft geklonken, de wedstrijd eindigt in 1-0.