1' AL Ahed trapt af wanneer scheidsrechter Ahmed Faisal Alali in Al Ahed Stadium voor de eerste keer op zijn fluit blaast.
1' In de minuut 1, Een speler van de thuisploeg bevindt zich in buitenspelpositie en wordt teruggefloten door scheidsrechter Ahmed Faisal Alali.
1' Inworp voor Al Kahrabaa SC op de helft van AL Ahed.
2' In de minuut 2, Inworp op de eigen helft voor AL Ahed.
3' Scheidsrechter Ahmed Faisal Alali kent AL Ahed een inworp toe op de helft van Al Kahrabaa SC.
5' AL Ahed krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Ahmed Faisal Alali op de helft van Al Kahrabaa SC.
5' In de minuut 5, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Al Kahrabaa SC in Beiroet.
6' Scheidsrechter Ahmed Faisal Alali geeft AL Ahed een vrije trap op de eigen helft.
7' Scheidsrechter Ahmed Faisal Alali kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
8' In de minuut 8, In Al Ahed Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
8' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Beiroet.
10' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Beiroet.
10' In de minuut 10, Inworp voor Al Kahrabaa SC in Al Ahed Stadium op de eigen helft.
10' Inworp voor Al Kahrabaa SC op de helft van AL Ahed.
11' Inworp AL Ahed. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
11' In de minuut 11, Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Beiroet.
12' AL Ahed krijgt van scheidsrechter Ahmed Faisal Alali op eigen helft een vrije trap toegewezen.
13' Scheidsrechter Ahmed Faisal Alali geeft AL Ahed een doeltrap.
14' In de minuut 14, Scheidsrechter Ahmed Faisal Alali geeft een inworp aan Al Kahrabaa SC op de eigen helft in Al Ahed Stadium.
14' Scheidsrechter Ahmed Faisal Alali geeft een inworp aan Al Kahrabaa SC op de eigen helft in Al Ahed Stadium.
17' Inworp voor Al Kahrabaa SC ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Beiroet.
17' In de minuut 17, Scheidsrechter Ahmed Faisal Alali kent Al Kahrabaa SC een inworp toe op de helft van AL Ahed.
18' Scheidsrechter Ahmed Faisal Alali kent een vrije trap toe aan Al Kahrabaa SC, te nemen op de helft van AL Ahed.
18' AL Ahed krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Ahmed Faisal Alali op de helft van Al Kahrabaa SC.
19' In de minuut 19, In Al Ahed Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
19' Al Kahrabaa SC mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
20' Zahir Al Medani legt de bal in het net, de uitploeg leidt met 0-1.
20' In de minuut 20, Amoori Faisal Mutshar Al Lami deed het voorbereidende werk.
24' Scheidsrechter Ahmed Faisal Alali kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
24' Scheidsrechter Ahmed Faisal Alali kent AL Ahed een inworp toe op de helft van Al Kahrabaa SC.
24' In de minuut 24, Doeltrap voor Al Kahrabaa SC in Al Ahed Stadium.
25' De bal is over de achterlijn geweest. AL Ahed mag een doeltrap nemen.
26' Het spel ligt even stil in Beiroet. Felix Melki (AL Ahed) raakt geblesseerd en heeft verzorging nodig.
26' In de minuut 26, Al Ahed Stadium ziet de ploegen de wedstrijd weer hervatten in Beiroet.
27' Felix Melki (AL Ahed) is weer terug in het veld en lijkt de wedstrijd te kunnen voortzetten.
28' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Al Ahed Stadium.
28' In de minuut 28, Inworp AL Ahed. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
28' Al Kahrabaa SC krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Ahmed Faisal Alali op de helft van AL Ahed.
29' Inworp op de eigen helft voor Al Kahrabaa SC.
31' In de minuut 31, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Al Kahrabaa SC in Beiroet.
33' AL Ahed krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Ahmed Faisal Alali in Beiroet.
33' Buitenspel AL Ahed. Scheidsrechter Ahmed Faisal Alali fluit de thuisploeg terug in Al Ahed Stadium.
34' In de minuut 34, Inworp voor AL Ahed in Al Ahed Stadium op de eigen helft.
34' In Al Ahed Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
34' Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Al Kahrabaa SC in de buurt van het doel van AL Ahed.
34' In de minuut 34, Gele kaart. Hussein Zein (AL Ahed) gaat op de bon.
35' De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Shafiu Mumuni (Al Kahrabaa SC).
36' De onderbreking is afgelopen.
36' In de minuut 36, Scheidsrechter Ahmed Faisal Alali geeft AL Ahed een doeltrap.
36' In Al Ahed Stadium ziet het publiek dat Shafiu Mumuni (Al Kahrabaa SC) weer binnen de lijnen is na zijn blessure.
37' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Al Ahed Stadium.
39' In de minuut 39, Een speler van AL Ahed staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Ahmed Faisal Alali teruggefloten.
40' Inworp voor AL Ahed in Al Ahed Stadium op de eigen helft.
43' Scheidsrechter Ahmed Faisal Alali fluit de thuisploeg terug voor buitenspel in Beiroet.
44' In de minuut 44, Inworp op de eigen helft voor Al Kahrabaa SC.
45' + 1 In Beiroet krijgt AL Ahed op de eigen helft een vrije trap te nemen.
45' + 1 We spelen 6 minuten extra in Al Ahed Stadium.
45' + 1 In de minuut 45, De bal is over de achterlijn geweest. Al Kahrabaa SC mag een doeltrap nemen.
45' + 2 Inworp voor Al Kahrabaa SC op de helft van AL Ahed.
45' + 5 Scheidsrechter Ahmed Faisal Alali kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
45' + 5 In de minuut 45, AL Ahed krijgt van scheidsrechter Ahmed Faisal Alali op eigen helft een vrije trap toegewezen.
45' + 6 Inworp Al Kahrabaa SC. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
45' + 7 Scheidsrechter Ahmed Faisal Alali geeft een inworp aan AL Ahed op de eigen helft in Al Ahed Stadium.
45' In de minuut 45, De eerste helft op Al Ahed Stadium zit erop.
46' De tweede helft gaat van start in Beiroet. Al Kahrabaa SC mag aftrappen als scheidsrechter Ahmed Faisal Alali fluit.
46' AL Ahed gebruikt de 1 wissel. Ali Al Haj vervangt Hasan Srour.
46' In de minuut 46, De uitploeg krijgt een doeltrap in Beiroet.
46' Trainer Raefat Mohammad gebruikt zijn 2 wissel. Diaa Alhak Almohammad wordt door Hussein Dakik vervangen bij de thuisploeg.
47' Inworp voor Al Kahrabaa SC in Al Ahed Stadium op de eigen helft.
48' In de minuut 48, In Beiroet krijgt AL Ahed op de eigen helft een vrije trap te nemen.
49' Doeltrap voor Al Kahrabaa SC in Al Ahed Stadium.
50' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Beiroet.
51' In de minuut 51, Inworp Al Kahrabaa SC. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
51' AL Ahed krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Ahmed Faisal Alali op de helft van Al Kahrabaa SC.
51' Doeltrap voor Al Kahrabaa SC in Al Ahed Stadium.
53' In de minuut 53, Scheidsrechter Ahmed Faisal Alali kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
55' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Beiroet.
55' Scheidsrechter Ahmed Faisal Alali kent Al Kahrabaa SC een inworp toe op de helft van AL Ahed.
55' In de minuut 55, Felix Melki (AL Ahed) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
56' Vrije trap voor Al Kahrabaa SC op de helft van AL Ahed.
57' Inworp voor AL Ahed op de helft van Al Kahrabaa SC.
57' In de minuut 57, Scheidsrechter Ahmed Faisal Alali geeft Al Kahrabaa SC een doeltrap.
58' Inworp op de eigen helft voor Al Kahrabaa SC.
58' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Al Kahrabaa SC in Beiroet.
59' In de minuut 59, De 3 wissel van AL Ahed. Karim Abou Zeid komt erin voor Lee Erwin in Al Ahed Stadium.
59' Vrije trap in Al Ahed Stadium. Op de helft van AL Ahed mag Al Kahrabaa SC een vrije trap nemen.
60' Buitenspel van de thuisploeg.
60' In de minuut 60, In Al Ahed Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
61' Scheidsrechter Ahmed Faisal Alali geeft Al Kahrabaa SC een vrije trap op de eigen helft.
61' AL Ahed krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Ahmed Faisal Alali op de helft van Al Kahrabaa SC.
62' In de minuut 62, Scheidsrechter Ahmed Faisal Alali geeft een inworp aan Al Kahrabaa SC op de eigen helft in Al Ahed Stadium.
63' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Al Ahed Stadium.
63' Trainer Luay Salah (Al Kahrabaa SC) gebruikt zijn 1 wissel en vervangt Daouda Dieme door Sajjad Khalil Shaye Al Lami.
63' In de minuut 63, De uitploeg wisselt Mahmood Khaleel voor Muhaimen Salim.
64' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Ahmed Faisal Alali een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Beiroet.
64' De bal is over de achterlijn geweest. Al Kahrabaa SC mag een doeltrap nemen.
65' In de minuut 65, Inworp voor AL Ahed in Al Ahed Stadium op de eigen helft.
66' Inworp voor AL Ahed in de buurt van het vijandige doel in Al Ahed Stadium.
66' Scheidsrechter Ahmed Faisal Alali kent een vrije trap toe aan AL Ahed, te nemen op de helft van Al Kahrabaa SC.
67' In de minuut 67, Scheidsrechter Ahmed Faisal Alali kent een vrije trap toe aan AL Ahed op een gevaarlijke plek voor Al Kahrabaa SC.
67' Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Ahmed Faisal Alali aan de thuisploeg.
67' Polo Nartey (Al Kahrabaa SC) krijgt een eerste gele kaart.
68' In de minuut 68, AL Ahed in buitenspelpositie.
70' Arbiter Ahmed Faisal Alali kent een vrije trap toe aan Al Kahrabaa SC op de eigen helft.
71' Scheidsrechter Ahmed Faisal Alali geeft Al Kahrabaa SC een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van AL Ahed.
71' In de minuut 71, Inworp AL Ahed. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
71' De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
71' Scheidsrechter Ahmed Faisal Alali geeft AL Ahed een vrije trap op de eigen helft.
72' In de minuut 72, Inworp op de eigen helft voor Al Kahrabaa SC.
72' Scheidsrechter Ahmed Faisal Alali geeft een inworp aan AL Ahed op de eigen helft in Al Ahed Stadium.
73' In Al Ahed Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
73' In de minuut 73, Scheidsrechter Ahmed Faisal Alali kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
75' De uitploeg krijgt een doeltrap in Beiroet.
76' Scheidsrechter Ahmed Faisal Alali kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
77' In de minuut 77, Scheidsrechter Ahmed Faisal Alali geeft een inworp aan AL Ahed op de eigen helft in Al Ahed Stadium.
78' In Beiroet krijgt Al Kahrabaa SC op de eigen helft een vrije trap te nemen.
78' Bij Al Kahrabaa SC komt Dennis Tetteh er in. Hij vervangt Hayder Al Shammari.
79' In de minuut 79, AL Ahed krijgt van scheidsrechter Ahmed Faisal Alali op eigen helft een vrije trap toegewezen.
79' Al Kahrabaa SC heeft Polo Nartey gewisseld. Abdullah Abd Al Amir neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Luay Salah.
79' Shafiu Mumuni gaat in het boekje van de scheidsrechter.
80' In de minuut 80, Er wordt weer gevoetbald in Beiroet.
81' Arbiter Ahmed Faisal Alali kent een vrije trap toe aan AL Ahed op de eigen helft.
81' Vrije trap voor AL Ahed op de helft van Al Kahrabaa SC.
81' In de minuut 81, Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Al Ahed Stadium.
82' AL Ahed brengt Ali Hadeed in de plaats van Felix Melki.
83' Al Kahrabaa SC moet opletten als AL Ahed van scheidsrechter Ahmed Faisal Alali een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
83' In de minuut 83, Inworp AL Ahed. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
85' Inworp voor Al Kahrabaa SC in Al Ahed Stadium op de eigen helft.
86' Buitenspelpositie van de thuisploeg.
87' In de minuut 87, Inworp op de eigen helft voor Al Kahrabaa SC.
87' Inworp voor AL Ahed in Al Ahed Stadium op de eigen helft.
88' De bal is over de achterlijn geweest. AL Ahed mag een doeltrap nemen.