1' HBF Park ziet toe hoe Denemarken Women de aftrap verricht als scheidsrechter Marie-Soleil Beaudoin fluit voor het begin van de wedstrijd.
3' In de minuut 3, Inworp voor Denemarken Women in HBF Park op de eigen helft.
3' Inworp op de eigen helft voor China Women.
4' Scheidsrechter Marie-Soleil Beaudoin kent Denemarken Women een inworp toe op de helft van China Women.
4' In de minuut 4, Vrije trap in HBF Park. Op de helft van China Women mag Denemarken Women een vrije trap nemen.
5' Vrije trap voor Denemarken Women op de helft van China Women.
6' In de minuut 6, Doelpoging China Women! Het schot van Qiaozhu Chen gaat niet tussen de palen in Perth.
6' Scheidsrechter Marie-Soleil Beaudoin geeft Denemarken Women een doeltrap.
8' Rui, Zhang schiet op doel maar scoort niet voor China Women in Perth.
9' In de minuut 9, Inworp voor Denemarken Women op de helft van China Women.
9' Scheidsrechter Marie-Soleil Beaudoin geeft een inworp aan Denemarken Women op de eigen helft in HBF Park.
10' Scheidsrechter Marie-Soleil Beaudoin kent Denemarken Women een inworp toe op de helft van China Women.
10' In de minuut 10, China Women krijgt van scheidsrechter Marie-Soleil Beaudoin op eigen helft een vrije trap toegewezen.
12' Denemarken Women krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Marie-Soleil Beaudoin op de helft van China Women.
12' Scheidsrechter Marie-Soleil Beaudoin geeft een inworp aan Denemarken Women op de eigen helft in HBF Park.
13' In de minuut 13, China Women mag een hoekschop nemen vanaf links via Xin Zhang in HBF Park.
13' Inworp voor China Women op de helft van Denemarken Women.
14' China Women krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Marie-Soleil Beaudoin in Perth.
14' In de minuut 14, Wei, Yao neemt de door scheidsrechter Marie-Soleil Beaudoin gegeven hoekschop voor China Women in Perth.
15' China Women krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Marie-Soleil Beaudoin op de helft van Denemarken Women.
16' Inworp op de eigen helft voor Denemarken Women.
17' In de minuut 17, HBF Park ziet hoe Denemarken Women een vrije trap tegen krijgt omdat Pernille Harder buitenspel staat.
17' Scheidsrechter Marie-Soleil Beaudoin kent een vrije trap toe aan Denemarken Women, te nemen op de helft van China Women.
18' Inworp voor China Women op de helft van Denemarken Women.
19' In de minuut 19, Scheidsrechter Marie-Soleil Beaudoin kent Denemarken Women een inworp toe op de helft van China Women.
19' Inworp voor China Women in HBF Park op de eigen helft.
20' Scheidsrechter Marie-Soleil Beaudoin geeft Denemarken Women een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van China Women.
20' In de minuut 20, Een doelpoging van Kathrine Moller Kuhl (Denemarken Women) in Perth mist scherpte.
20' De bal gaat buiten. Doeltrap voor China Women in Perth.
23' Scheidsrechter Marie-Soleil Beaudoin kent China Women een inworp toe op de helft van Denemarken Women.
23' In de minuut 23, Inworp op de eigen helft voor Denemarken Women.
24' Denemarken Women krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Marie-Soleil Beaudoin op de helft van China Women.
24' Een schot van Karen Holmgaard (Denemarken Women) smoort in de verdediging van China Women.
25' In de minuut 25, Scheidsrechter Marie-Soleil Beaudoin geeft een inworp aan China Women op de eigen helft in HBF Park.
26' Inworp voor Denemarken Women op de helft van China Women.
27' Inworp voor China Women in HBF Park op de eigen helft.
27' In de minuut 27, Denemarken Women krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Marie-Soleil Beaudoin op de helft van China Women.
28' Doeltrap voor China Women in HBF Park.
28' Inworp voor China Women op de helft van Denemarken Women.
30' In de minuut 30, Inworp voor China Women in de buurt van het vijandige doel in HBF Park.
31' Scheidsrechter Marie-Soleil Beaudoin kent China Women een inworp toe op de helft van Denemarken Women.
32' Het spel ligt even stil: Janni Thomsen (Denemarken Women) is geblesseerd.
34' In de minuut 34, Janni Thomsen lijkt weer hersteld van de blessure en doet weer mee bij Denemarken Women.
34' Wu Cheng Shu schiet de bal op doel, maar de poging wordt geblokkeerd door Denemarken Women in HBF Park.
34' Inworp op de eigen helft voor China Women.
35' In de minuut 35, Scheidsrechter Marie-Soleil Beaudoin kent Denemarken Women een inworp toe op de helft van China Women.
36' China Women krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Marie-Soleil Beaudoin op de helft van Denemarken Women.
39' Inworp voor Denemarken Women in HBF Park op de eigen helft.
40' In de minuut 40, Scheidsrechter Marie-Soleil Beaudoin geeft een inworp aan Denemarken Women op de eigen helft in HBF Park.
40' Scheidsrechter Marie-Soleil Beaudoin kent een vrije trap toe aan China Women, te nemen op de helft van Denemarken Women.
40' Rikke Sevecke (Denemarken Women) krijgt geel van scheidsrechter Marie-Soleil Beaudoin in HBF Park en moet oppassen.
41' In de minuut 41, Inworp op de eigen helft voor Denemarken Women.
43' Vanaf rechts mag Katrine Veje een hoekschop nemen voor Denemarken Women in HBF Park.
43' Arbiter Marie-Soleil Beaudoin kent een vrije trap toe aan China Women op de eigen helft.
44' In de minuut 44, Inworp voor Denemarken Women in HBF Park op de eigen helft.
45' Inworp voor Denemarken Women op de helft van China Women.
45' + 1 In Perth krijgt China Women op de eigen helft een vrije trap te nemen.
45' + 1 In de minuut 45, We spelen 2 minuten extra in HBF Park.
45' + 2 De bal is over de achterlijn geweest. Denemarken Women mag een doeltrap nemen.
45' De eerste helft zit erop in HBF Park.
46' In de minuut 46, De tweede helft gaat van start in Perth. China Women mag aftrappen als scheidsrechter Marie-Soleil Beaudoin fluit.
46' China Women brengt Shuang, Wang in de plaats van Xin Zhang.
47' Li Mengwen mist het doel en scoort niet voor China Women.
47' In de minuut 47, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Denemarken Women in Perth.
47' Scheidsrechter Marie-Soleil Beaudoin geeft China Women een vrije trap op de eigen helft.
49' HBF Park ziet hoe Shuang, Wang op doel schiet, maar niet scoort voor China Women.
50' In de minuut 50, Josefine Hasbo (Denemarken Women) ziet zijn schot gekraakt door de verdediging van China Women.
50' Denemarken Women mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Katrine Veje in HBF Park.
50' Inworp op de eigen helft voor China Women.
51' In de minuut 51, Scheidsrechter Marie-Soleil Beaudoin geeft een inworp aan China Women op de eigen helft in HBF Park.
51' Josefine Hasbo met de kopkans! Geen doelpunt voor Denemarken Women in HBF Park.
51' Doeltrap voor China Women in HBF Park.
53' In de minuut 53, De bal is over de achterlijn geweest. China Women mag een doeltrap nemen.
54' Inworp op de eigen helft voor China Women.
55' Een speler van China Women staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Marie-Soleil Beaudoin teruggefloten.
56' In de minuut 56, Shanshan, Wang (China Women) raakt geblesseerd in Perth. Scheidsrechter Marie-Soleil Beaudoin legt de wedstrijd even stil.
57' Scheidsrechter Marie-Soleil Beaudoin geeft een inworp aan China Women op de eigen helft in HBF Park.
57' China Women is weer compleet nu Shanshan, Wang weer terug het veld van HBF Park in mag.
57' In de minuut 57, Denemarken Women krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Marie-Soleil Beaudoin op de helft van China Women.
59' Vanaf rechts mag Katrine Veje een hoekschop nemen voor Denemarken Women in HBF Park.
59' Inworp voor China Women in HBF Park op de eigen helft.
61' In de minuut 61, In Perth krijgt Denemarken Women op de eigen helft een vrije trap te nemen.
62' Wissel in Perth: Signe Bruun vervangt Kathrine Moller Kuhl bij Denemarken Women.
62' Vrije trap in HBF Park. Op de helft van China Women mag Denemarken Women een vrije trap nemen.
63' In de minuut 63, Inworp voor China Women in HBF Park op de eigen helft.
63' Inworp op de eigen helft voor China Women.
63' Scheidsrechter Marie-Soleil Beaudoin geeft een inworp aan China Women op de eigen helft in HBF Park.
65' In de minuut 65, Arbiter Marie-Soleil Beaudoin kent een vrije trap toe aan China Women op de eigen helft.
66' De scherpte ontbreekt bij Shuang, Wang (China Women). Zijn poging mist doel in Perth.
66' Scheidsrechter Marie-Soleil Beaudoin geeft Denemarken Women een doeltrap.
67' In de minuut 67, Vrije trap voor China Women op de helft van Denemarken Women.
68' China Women krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Marie-Soleil Beaudoin in Perth.
68' Scheidsrechter Marie-Soleil Beaudoin geeft Denemarken Women een doeltrap.
71' In de minuut 71, De scherpte ontbreekt bij Rui, Zhang (China Women). Zijn poging mist doel.
71' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Denemarken Women in Perth.
72' China Women krijgt van scheidsrechter Marie-Soleil Beaudoin op eigen helft een vrije trap toegewezen.
72' In de minuut 72, Denemarken Women gebruikt de tweede wissel. Rikke Madsen vervangt Nicoline Sorensen.
73' Scheidsrechter Marie-Soleil Beaudoin kent een vrije trap toe aan Denemarken Women, te nemen op de helft van China Women.
74' Vrije trap in HBF Park. Op de helft van China Women mag Denemarken Women een vrije trap nemen.
75' In de minuut 75, Katrine Veje neemt de door scheidsrechter Marie-Soleil Beaudoin gegeven hoekschop voor Denemarken Women in Perth.
75' Simone Boye Sorensen mist een kopkans voor Denemarken Women.
75' Doeltrap voor China Women in HBF Park.
76' In de minuut 76, Inworp voor Denemarken Women ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Perth.
77' De verdediging van China Women blokkeert een schot van Signe Bruun (Denemarken Women).
77' Scheidsrechter Marie-Soleil Beaudoin legt het spel even stil voor een blessurebehandeling van Huan, Xu (China Women) in HBF Park.
77' In de minuut 77, De bal is over de achterlijn geweest. China Women mag een doeltrap nemen.
78' China Women brengt Mengyu Shen in de plaats van Jiahui, Lou.
78' Huan, Xu (China Women) is weer terug binnen de lijnen.
79' In de minuut 79, Doelpoging China Women! Het schot van Shuang, Wang gaat niet tussen de palen.
79' Doeltrap voor Denemarken Women in HBF Park.
80' China Women krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Marie-Soleil Beaudoin op de helft van Denemarken Women.
80' In de minuut 80, Scheidsrechter Marie-Soleil Beaudoin fluit voor buitenspel van China Women.
81' Denemarken Women mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van China Women in Perth.
81' China Women moet opletten als Denemarken Women van scheidsrechter Marie-Soleil Beaudoin een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
82' In de minuut 82, Scheidsrechter Marie-Soleil Beaudoin geeft China Women een doeltrap.
82' De poging van Pernille Harder (Denemarken Women) mist doel in HBF Park.
82' Een schot van Signe Bruun (Denemarken Women) wordt geblokkeerd door een verdediger van China Women.
83' In de minuut 83, Denemarken Women krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Marie-Soleil Beaudoin in Perth.
83' Een doelpoging van Rikke Madsen (Denemarken Women) mist scherpte.
83' De bal gaat buiten. Doeltrap voor China Women in Perth.
84' In de minuut 84, Scheidsrechter Marie-Soleil Beaudoin kent Denemarken Women een inworp toe op de helft van China Women.
84' China Women gebruikt de derde wissel. Gao Chen vervangt Li Mengwen.
85' De derde wissel van Denemarken Women. Amalie Vangsgaard komt erin voor Janni Thomsen in HBF Park.
86' In de minuut 86, Inworp voor Denemarken Women op de helft van China Women.
86' De bal is over de achterlijn geweest. China Women mag een doeltrap nemen.
87' China Women krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Marie-Soleil Beaudoin op de helft van Denemarken Women.
87' In de minuut 87, Scheidsrechter Marie-Soleil Beaudoin geeft Denemarken Women een doeltrap.
88' In Perth krijgt China Women op de eigen helft een vrije trap te nemen.
89' Vanaf links mag Pernille Harder een hoekschop nemen voor Denemarken Women in HBF Park.
90' De assist kwam van Pernille Harder.
90' + 1 Wissel in Perth: Yasha, Gu vervangt Wu Cheng Shu bij China Women.
90' + 2 6 minuten worden toegevoegd aan de reguliere speeltijd voor Tweede helft.
90' + 2 Denemarken Women krijgt van scheidsrechter Marie-Soleil Beaudoin op eigen helft een vrije trap toegewezen.
90' + 2 Scheidsrechter Marie-Soleil Beaudoin geeft een inworp aan China Women op de eigen helft in HBF Park.
90' + 3 Buitenspelpositie Denemarken Women.
90' + 3 Inworp op de eigen helft voor China Women.
90' + 4 China Women mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
90' + 5 Buitenspel China Women.
90' + 6 Vrije trap voor Denemarken Women op de helft van China Women.
90' + 6 Inworp voor China Women in HBF Park op de eigen helft.
90' + 7 Scheidsrechter Marie-Soleil Beaudoin fluit voor buitenspel van Denemarken Women.
90' Scheidsrechter Marie-Soleil Beaudoin fluit de wedstrijd af in Perth. De eindstand is 1-0.