1' Japan Women trapt af wanneer scheidsrechter Ekaterina Koroleva in Wellington Regional Stadium voor de eerste keer op zijn fluit blaast.
1' In de minuut 1, Scheidsrechter Ekaterina Koroleva geeft een inworp aan Spanje Jeugd Vrouwen op de eigen helft in Wellington Regional Stadium.
1' Inworp op de eigen helft voor Spanje Jeugd Vrouwen.
4' Japan Women krijgt van scheidsrechter Ekaterina Koroleva op eigen helft een vrije trap toegewezen.
5' In de minuut 5, Scheidsrechter Ekaterina Koroleva kent Spanje Jeugd Vrouwen een inworp toe op de helft van Japan Women.
6' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Japan Women in Wellington.
7' Inworp voor Japan Women in Wellington Regional Stadium op de eigen helft.
7' In de minuut 7, Inworp voor Spanje Jeugd Vrouwen op de helft van Japan Women.
8' Inworp op de eigen helft voor Japan Women.
9' Scheidsrechter Ekaterina Koroleva kent een vrije trap toe aan Japan Women, te nemen op de helft van Spanje Jeugd Vrouwen.
9' In de minuut 9, Inworp voor Spanje Jeugd Vrouwen in Wellington Regional Stadium op de eigen helft.
10' Vrije trap voor Japan Women op de helft van Spanje Jeugd Vrouwen.
12' In de minuut 12, Jun Endo deed het voorbereidende werk.
14' Scheidsrechter Ekaterina Koroleva geeft een inworp aan Japan Women op de eigen helft in Wellington Regional Stadium.
15' Hermoso, Jennifer mist het doel en scoort niet voor Spanje Jeugd Vrouwen in Wellington Regional Stadium.
15' In de minuut 15, Doeltrap voor Japan Women in Wellington Regional Stadium.
18' Scheidsrechter Ekaterina Koroleva geeft een inworp aan Japan Women op de eigen helft in Wellington Regional Stadium.
18' Inworp op de eigen helft voor Spanje Jeugd Vrouwen.
19' In de minuut 19, Wellington Regional Stadium ziet hoe Salma Paralluelo op doel schiet, maar niet scoort voor Spanje Jeugd Vrouwen.
20' In Wellington krijgt Japan Women op de eigen helft een vrije trap te nemen.
23' Inworp voor Japan Women in Wellington Regional Stadium op de eigen helft.
26' In de minuut 26, De bal is over de achterlijn geweest. Japan Women mag een doeltrap nemen.
27' Scheidsrechter Ekaterina Koroleva geeft Japan Women een vrije trap op de eigen helft.
29' In de minuut 29, De voorzet kwam van Hinata Miyazawa.
31' Scheidsrechter Ekaterina Koroleva geeft een inworp aan Japan Women op de eigen helft in Wellington Regional Stadium.
32' Scheidsrechter Ekaterina Koroleva geeft Japan Women een doeltrap.
33' In de minuut 33, Inworp voor Spanje Jeugd Vrouwen in Wellington Regional Stadium op de eigen helft.
36' De kopbal van Hermoso, Jennifer (Spanje Jeugd Vrouwen) mist het doel van de tegenstander.
36' De bal is over de achterlijn geweest. Japan Women mag een doeltrap nemen.
37' In de minuut 37, Inworp op de eigen helft voor Japan Women.
38' Spanje Jeugd Vrouwen krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Ekaterina Koroleva op de helft van Japan Women.
39' Een schot van Salma Paralluelo (Spanje Jeugd Vrouwen) wordt tegengehouden door de verdediging van Japan Women in Wellington.
39' In de minuut 39, Vanaf links mag Teresa Abilleira een hoekschop nemen voor Spanje Jeugd Vrouwen in Wellington Regional Stadium.
40' Inworp voor Spanje Jeugd Vrouwen op de helft van Japan Women.
40' In de minuut 40, Riko Ueki met de assist.
42' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Japan Women in Wellington.
43' Scheidsrechter Ekaterina Koroleva kent Spanje Jeugd Vrouwen een inworp toe op de helft van Japan Women.
44' In de minuut 44, Vrije trap in Wellington Regional Stadium. Op de helft van Spanje Jeugd Vrouwen mag Japan Women een vrije trap nemen.
44' Inworp voor Spanje Jeugd Vrouwen in Wellington Regional Stadium op de eigen helft.
45' Scheidsrechter Ekaterina Koroleva kent een vrije trap toe aan Spanje Jeugd Vrouwen, te nemen op de helft van Japan Women.
45' + 1 In de minuut 45, Olga Carmona (Spanje Jeugd Vrouwen) krijgt een eerste gele kaart.
45' + 1 Vrije trap in Wellington Regional Stadium. Op de helft van Spanje Jeugd Vrouwen mag Japan Women een vrije trap nemen.
45' + 1 In Wellington worden nog 3 minuten toegevoegd aan de reguliere speeltijd voor Eerste helft.
45' + 2 In de minuut 45, Japan Women moet opletten als Spanje Jeugd Vrouwen van scheidsrechter Ekaterina Koroleva een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
45' + 3 Spanje Jeugd Vrouwen schiet tussen de palen, maar Paredes, Irene ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
45' Met het laatste fluitsignaal van de eerste helft geeft scheidsrechter Ekaterina Koroleva aan dat we gaan rusten in Wellington's Wellington Regional Stadium.
46' In de minuut 46, Na de pauze trapt Spanje Jeugd Vrouwen af voor de tweede helft.
46' De eerste wissel van Spanje Jeugd Vrouwen. Oihane Hernandez komt erin voor Olga Carmona in Wellington Regional Stadium.
46' Wissel in Wellington: Aoba Fujino vervangt Hinata Miyazawa bij Japan Women.
48' In de minuut 48, Spanje Jeugd Vrouwen krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Ekaterina Koroleva op de helft van Japan Women.
48' De poging van Ona Batlle (Spanje Jeugd Vrouwen) mist doel.
48' Doeltrap voor Japan Women in Wellington Regional Stadium.
50' In de minuut 50, Arbiter Ekaterina Koroleva kent een vrije trap toe aan Japan Women op de eigen helft.
51' Wellington Regional Stadium ziet de poging van Fuka Nagano smoren in de verdediging van Spanje Jeugd Vrouwen.
51' Japan Women krijgt een schietkans via Hikaru Naomoto, maar scoort niet.
52' In de minuut 52, Scheidsrechter Ekaterina Koroleva geeft Spanje Jeugd Vrouwen een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Japan Women.
52' Scheidsrechter Ekaterina Koroleva geeft Japan Women een doeltrap.
55' Spanje Jeugd Vrouwen krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Ekaterina Koroleva in Wellington.
57' In de minuut 57, Spanje Jeugd Vrouwen krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Ekaterina Koroleva op de helft van Japan Women.
58' Scheidsrechter Ekaterina Koroleva kent Spanje Jeugd Vrouwen een inworp toe op de helft van Japan Women.
58' Inworp op de eigen helft voor Japan Women.
59' In de minuut 59, De tweede wissel van Japan Women. Yui Hasegawa komt erin voor Fuka Nagano in Wellington Regional Stadium.
59' Wissel in Wellington: Miyabi Moriya vervangt Risa Shimizu bij Japan Women.
59' Vrije trap voor Japan Women op de helft van Spanje Jeugd Vrouwen.
61' In de minuut 61, Inworp voor Japan Women op de helft van Spanje Jeugd Vrouwen.
62' Scheidsrechter Ekaterina Koroleva geeft een inworp aan Spanje Jeugd Vrouwen op de eigen helft in Wellington Regional Stadium.
62' Spanje Jeugd Vrouwen gebruikt de tweede wissel. Alba Maria Redondo Ferrer vervangt Putellas, Alexia.
62' In de minuut 62, Spanje Jeugd Vrouwen brengt Eva Maria Navarro in de plaats van Caldentey, Mariona.
63' Japan Women krijgt van scheidsrechter Ekaterina Koroleva op eigen helft een vrije trap toegewezen.
' Het officiële aantal toeschouwers aanwezig vandaag is 20957.
65' In de minuut 65, Inworp op de eigen helft voor Japan Women.
66' Scheidsrechter Ekaterina Koroleva kent een vrije trap toe aan Spanje Jeugd Vrouwen, te nemen op de helft van Japan Women.
67' Spanje Jeugd Vrouwen mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Japan Women in Wellington.
67' In de minuut 67, Scheidsrechter Ekaterina Koroleva geeft een inworp aan Japan Women op de eigen helft in Wellington Regional Stadium.
68' Japan Women brengt Mina Tanaka in de plaats van Riko Ueki.
69' Inworp voor Japan Women in Wellington Regional Stadium op de eigen helft.
69' In de minuut 69, Scheidsrechter Ekaterina Koroleva kent Spanje Jeugd Vrouwen een inworp toe op de helft van Japan Women.
69' Inworp voor Spanje Jeugd Vrouwen ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Wellington.
70' Inworp op de eigen helft voor Japan Women.
71' In de minuut 71, De scherpte ontbreekt bij Teresa Abilleira (Spanje Jeugd Vrouwen). Zijn poging mist doel in Wellington.
71' Doeltrap voor Japan Women in Wellington Regional Stadium.
72' De vierde wissel van Spanje Jeugd Vrouwen. Claudia Zornoza komt erin voor Teresa Abilleira in Wellington Regional Stadium.
72' In de minuut 72, Spanje Jeugd Vrouwen krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Ekaterina Koroleva op de helft van Japan Women.
72' Inworp voor Japan Women op de helft van Spanje Jeugd Vrouwen.
74' De bal is over de achterlijn geweest. Japan Women mag een doeltrap nemen.
76' In de minuut 76, Scheidsrechter Ekaterina Koroleva kent Spanje Jeugd Vrouwen een inworp toe op de helft van Japan Women.
76' Scheidsrechter Ekaterina Koroleva geeft een inworp aan Spanje Jeugd Vrouwen op de eigen helft in Wellington Regional Stadium.
78' Inworp voor Spanje Jeugd Vrouwen op de helft van Japan Women.
78' In de minuut 78, Scheidsrechter Ekaterina Koroleva geeft Japan Women een doeltrap.
79' Vrije trap in Wellington Regional Stadium. Op de helft van Spanje Jeugd Vrouwen mag Japan Women een vrije trap nemen.
79' Japan Women krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Ekaterina Koroleva op de helft van Spanje Jeugd Vrouwen.
82' In de minuut 82, Wissel in Wellington: Esther Gonzalez vervangt Salma Paralluelo bij Spanje Jeugd Vrouwen.
82' Doelpunt! Japan Women breidt de voorsprong tot 4-0 uit via Mina Tanaka.
84' Arbiter Ekaterina Koroleva kent een vrije trap toe aan Spanje Jeugd Vrouwen op de eigen helft.
85' In de minuut 85, Japan Women gebruikt de vijfde wissel. Hina Sugita vervangt Jun Endo.
86' Spanje Jeugd Vrouwen mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Claudia Zornoza in Wellington Regional Stadium.
86' Inworp voor Spanje Jeugd Vrouwen in de buurt van het vijandige doel in Wellington Regional Stadium.
88' In de minuut 88, Japan Women krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Ekaterina Koroleva op de helft van Spanje Jeugd Vrouwen.
88' Japan Women in buitenspelpositie.
89' Spanje Jeugd Vrouwen moet opletten als Japan Women van scheidsrechter Ekaterina Koroleva een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
89' In de minuut 89, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Spanje Jeugd Vrouwen in Wellington.
89' Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Japan Women in de buurt van het doel van Spanje Jeugd Vrouwen.
89' Oihane Hernandez (Spanje Jeugd Vrouwen) krijgt geel.
90' + 1 Nog 3 minuten extra speeltijd voor Tweede helft.
90' + 1 Doelpoging Japan Women! Het schot van Hikaru Naomoto gaat niet tussen de palen in Wellington.
90' + 1 Scheidsrechter Ekaterina Koroleva geeft Spanje Jeugd Vrouwen een doeltrap.
90' + 2 Inworp voor Spanje Jeugd Vrouwen in Wellington Regional Stadium op de eigen helft.
90' + 3 Scheidsrechter Ekaterina Koroleva geeft een inworp aan Spanje Jeugd Vrouwen op de eigen helft in Wellington Regional Stadium.
90' + 3 Schot op doel van Esther Gonzalez. Maar zonder doelpunt voor Spanje Jeugd Vrouwen als gevolg.
90' + 4 Scheidsrechter Ekaterina Koroleva geeft Spanje Jeugd Vrouwen een vrije trap op de eigen helft.
90' Het eindsignaal heeft geklonken, de wedstrijd eindigt in 4-0.