1' Het eerste fluitsignaal heeft geklonken en Frankrijk Women mag de aftrap nemen.
1' In de minuut 1, Scheidsrechter Katherine Margaret Jacewicz kent Brazilië een inworp toe op de helft van Frankrijk Women.
1' Inworp voor Brazilië op de helft van Frankrijk Women.
2' Inworp voor Frankrijk Women in Suncorp Stadium op de eigen helft.
2' In de minuut 2, Brazilië krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Katherine Margaret Jacewicz op de helft van Frankrijk Women.
3' Een speler van Frankrijk Women staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Katherine Margaret Jacewicz teruggefloten.
4' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Frankrijk Women in Brisbane.
4' In de minuut 4, Scheidsrechter Katherine Margaret Jacewicz geeft een inworp aan Brazilië op de eigen helft in Suncorp Stadium.
5' Vergeefse doelpoging Sandie Toletti (Frankrijk Women) in Suncorp Stadium.
5' In Brisbane krijgt Brazilië op de eigen helft een vrije trap te nemen.
6' In de minuut 6, Doeltrap voor Brazilië in Suncorp Stadium.
8' Een doelpoging van Eve Perisset (Frankrijk Women) in Brisbane mist scherpte.
8' De bal is over de achterlijn geweest. Brazilië mag een doeltrap nemen.
8' In de minuut 8, Scheidsrechter Katherine Margaret Jacewicz geeft Brazilië een doeltrap.
8' Arbiter Katherine Margaret Jacewicz kent een vrije trap toe aan Brazilië op de eigen helft.
9' Scheidsrechter Katherine Margaret Jacewicz kent Frankrijk Women een inworp toe op de helft van Brazilië.
9' In de minuut 9, Inworp op de eigen helft voor Frankrijk Women.
9' Inworp voor Brazilië in Suncorp Stadium op de eigen helft.
9' Scheidsrechter Katherine Margaret Jacewicz geeft Brazilië een vrije trap op de eigen helft.
10' In de minuut 10, Brazilië krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Katherine Margaret Jacewicz op de helft van Frankrijk Women.
10' Inworp voor Brazilië op de helft van Frankrijk Women.
10' Frankrijk Women krijgt van scheidsrechter Katherine Margaret Jacewicz op eigen helft een vrije trap toegewezen.
10' In de minuut 10, Inworp voor Brazilië in de buurt van het vijandige doel in Suncorp Stadium.
10' Scheidsrechter Katherine Margaret Jacewicz geeft een inworp aan Frankrijk Women op de eigen helft in Suncorp Stadium.
11' Vrije trap voor Brazilië op de helft van Frankrijk Women.
11' In de minuut 11, Scheidsrechter Katherine Margaret Jacewicz geeft een gele kaart aan Kenza Dali (Frankrijk Women).
11' Doeltrap voor Frankrijk Women in Suncorp Stadium.
13' De verdediging van Brazilië houdt de kopbal van Eugenie le Sommer (Frankrijk Women) tegen in Brisbane.
15' In de minuut 15, Vrije trap in Suncorp Stadium. Op de helft van Frankrijk Women mag Brazilië een vrije trap nemen.
16' De scherpte ontbreekt bij Adriana (Brazilië). Zijn poging mist doel in Brisbane.
16' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Frankrijk Women in Brisbane.
16' In de minuut 16, Frankrijk Women krijgt van scheidsrechter Katherine Margaret Jacewicz op eigen helft een vrije trap toegewezen.
16' Scheidsrechter Katherine Margaret Jacewicz geeft een inworp aan Frankrijk Women op de eigen helft in Suncorp Stadium.
17' Inworp op de eigen helft voor Brazilië.
17' In de minuut 17, Inworp voor Frankrijk Women in Suncorp Stadium op de eigen helft.
17' Het voorbereidende werk werd verricht door Kadidiatou Diani.
20' In de minuut 20, Scheidsrechter Katherine Margaret Jacewicz kent Frankrijk Women een inworp toe op de helft van Brazilië.
20' Inworp voor Brazilië in Suncorp Stadium op de eigen helft.
21' Brazilië krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Katherine Margaret Jacewicz op de helft van Frankrijk Women.
22' In de minuut 22, Scheidsrechter Katherine Margaret Jacewicz kent een vrije trap toe aan Brazilië, te nemen op de helft van Frankrijk Women.
23' Brazilië mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Frankrijk Women in Brisbane.
23' De poging van Adriana (Brazilië) mist doel.
23' In de minuut 23, De bal is over de achterlijn geweest. Frankrijk Women mag een doeltrap nemen.
24' Inworp voor Frankrijk Women op de helft van Brazilië.
24' Scheidsrechter Katherine Margaret Jacewicz geeft een inworp aan Brazilië op de eigen helft in Suncorp Stadium.
25' In de minuut 25, Inworp op de eigen helft voor Brazilië.
26' Frankrijk Women mag een hoekschop nemen vanaf links via Kenza Dali in Suncorp Stadium.
26' Scheidsrechter Katherine Margaret Jacewicz geeft Brazilië een doeltrap.
27' In de minuut 27, Inworp voor Frankrijk Women op de helft van Brazilië.
27' Inworp op de eigen helft voor Brazilië.
27' Vrije trap voor Frankrijk Women op de helft van Brazilië.
28' In de minuut 28, Scheidsrechter Katherine Margaret Jacewicz geeft Frankrijk Women een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Brazilië.
29' Vrije trap in Suncorp Stadium. Op de helft van Frankrijk Women mag Brazilië een vrije trap nemen.
29' Sandie Toletti (Frankrijk Women) krijgt geel van scheidsrechter Katherine Margaret Jacewicz in Suncorp Stadium en moet oppassen.
31' In de minuut 31, Inworp voor Frankrijk Women ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Brisbane.
32' Scheidsrechter Katherine Margaret Jacewicz fluit voor buitenspel van Frankrijk Women.
32' Scheidsrechter Katherine Margaret Jacewicz kent Brazilië een inworp toe op de helft van Frankrijk Women.
33' In de minuut 33, Ary Borges neemt de door scheidsrechter Katherine Margaret Jacewicz gegeven hoekschop voor Brazilië in Brisbane.
34' Inworp voor Brazilië in Suncorp Stadium op de eigen helft.
34' Frankrijk Women krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Katherine Margaret Jacewicz op de helft van Brazilië.
34' In de minuut 34, Brazilië moet opletten als Frankrijk Women van scheidsrechter Katherine Margaret Jacewicz een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
35' Frankrijk Women krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Katherine Margaret Jacewicz op de helft van Brazilië.
35' Inworp voor Frankrijk Women ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Brisbane.
35' In de minuut 35, Brazilië moet opletten als Frankrijk Women van scheidsrechter Katherine Margaret Jacewicz een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
35' Scheidsrechter Katherine Margaret Jacewicz geeft Frankrijk Women een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Brazilië.
35' Scheidsrechter Katherine Margaret Jacewicz geeft Brazilië een doeltrap.
36' In de minuut 36, Scheidsrechter Katherine Margaret Jacewicz kent Frankrijk Women een inworp toe op de helft van Brazilië.
36' Inworp voor Frankrijk Women in de buurt van het vijandige doel in Suncorp Stadium.
36' Frankrijk Women krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Katherine Margaret Jacewicz in Brisbane.
37' In de minuut 37, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Brazilië in Brisbane.
37' Inworp voor Frankrijk Women op de helft van Brazilië.
37' Inworp op de eigen helft voor Frankrijk Women.
38' In de minuut 38, Inworp voor Brazilië op de helft van Frankrijk Women.
39' Inworp voor Frankrijk Women in Suncorp Stadium op de eigen helft.
39' Scheidsrechter Katherine Margaret Jacewicz geeft een inworp aan Brazilië op de eigen helft in Suncorp Stadium.
39' In de minuut 39, Scheidsrechter Katherine Margaret Jacewicz kent Brazilië een inworp toe op de helft van Frankrijk Women.
40' Scheidsrechter Katherine Margaret Jacewicz geeft Frankrijk Women een vrije trap op de eigen helft.
41' Brazilië krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Katherine Margaret Jacewicz op de helft van Frankrijk Women.
42' In de minuut 42, Vrije trap voor Frankrijk Women op de helft van Brazilië.
43' Schot op doel van Kenza Dali. Maar zonder doelpunt voor Frankrijk Women als gevolg.
43' Brazilië schiet tussen de palen, maar Antonia ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Brisbane.
44' In de minuut 44, In Brisbane krijgt Frankrijk Women op de eigen helft een vrije trap te nemen.
44' Eerste gele kaart voor Luana (Brazilië) in Brisbane.
45' Scheidsrechter Katherine Margaret Jacewicz legt het spel even stil voor een blessurebehandeling van Sandie Toletti (Frankrijk Women) in Suncorp Stadium.
45' In de minuut 45, De bal is over de achterlijn geweest. Brazilië mag een doeltrap nemen.
45' + 1 We spelen 3 minuten extra in Suncorp Stadium.
45' + 1 Frankrijk Women is weer compleet nu Sandie Toletti weer terug het veld in mag.
45' + 1 In de minuut 45, Inworp voor Brazilië in Suncorp Stadium op de eigen helft.
45' + 2 Een schot van Selma Bacha (Frankrijk Women) smoort in de verdediging van Brazilië.
45' + 2 Inworp op de eigen helft voor Brazilië.
45' + 2 In de minuut 45, Inworp voor Frankrijk Women op de helft van Brazilië.
45' + 3 Inworp voor Frankrijk Women ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Brisbane.
45' + 3 Frankrijk Women krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Katherine Margaret Jacewicz op de helft van Brazilië.
45' In de minuut 45, De eerste helft zit erop in Suncorp Stadium.
46' Begin van de tweede helft. Brazilië verzorgt de aftrap.
46' Scheidsrechter Katherine Margaret Jacewicz kent Brazilië een inworp toe op de helft van Frankrijk Women.
46' In de minuut 46, Scheidsrechter Katherine Margaret Jacewicz kent Brazilië een inworp toe op de helft van Frankrijk Women.
47' Doeltrap voor Frankrijk Women in Suncorp Stadium.
47' Scheidsrechter Katherine Margaret Jacewicz geeft een inworp aan Frankrijk Women op de eigen helft in Suncorp Stadium.
48' In de minuut 48, Inworp voor Frankrijk Women op de helft van Brazilië.
48' Frankrijk Women krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Katherine Margaret Jacewicz op de helft van Brazilië.
49' Sandie Toletti mist het doel en scoort niet voor Frankrijk Women in Suncorp Stadium.
49' In de minuut 49, Arbiter Katherine Margaret Jacewicz kent een vrije trap toe aan Brazilië op de eigen helft.
51' Vanaf links mag Selma Bacha een hoekschop nemen voor Frankrijk Women in Suncorp Stadium.
51' Inworp voor Brazilië op de helft van Frankrijk Women.
53' In de minuut 53, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Brazilië in Brisbane.
54' Scheidsrechter Katherine Margaret Jacewicz kent Brazilië een inworp toe op de helft van Frankrijk Women.
54' Scheidsrechter Katherine Margaret Jacewicz geeft Brazilië een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Frankrijk Women.
55' In de minuut 55, Inworp voor Frankrijk Women in de buurt van het vijandige doel in Suncorp Stadium.
56' Frankrijk Women krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Katherine Margaret Jacewicz op de helft van Brazilië.
56' Vrije trap in Suncorp Stadium. Op de helft van Brazilië mag Frankrijk Women een vrije trap nemen.
58' De voorzet kwam van Kerolin Nicoli.
60' Scheidsrechter Katherine Margaret Jacewicz geeft Frankrijk Women een vrije trap op de eigen helft.
61' In de minuut 61, Brazilië brengt Andressa in de plaats van Geyse.
63' Inworp voor Frankrijk Women op de helft van Brazilië.
63' Scheidsrechter Katherine Margaret Jacewicz geeft een inworp aan Brazilië op de eigen helft in Suncorp Stadium.
63' In de minuut 63, Inworp op de eigen helft voor Brazilië.
64' Inworp voor Frankrijk Women in Suncorp Stadium op de eigen helft.
65' Brazilië krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Katherine Margaret Jacewicz op de helft van Frankrijk Women.
65' In de minuut 65, Scheidsrechter Katherine Margaret Jacewicz kent Brazilië een inworp toe op de helft van Frankrijk Women.
65' Frankrijk Women gebruikt de eerste wissel. Vicki Becho vervangt Eugenie le Sommer.
66' Scheidsrechter Katherine Margaret Jacewicz kent Frankrijk Women een inworp toe op de helft van Brazilië.
67' In de minuut 67, Frankrijk Women krijgt een schietkans via Grace Geyoro, maar scoort niet.
67' Vanaf rechts mag Selma Bacha een hoekschop nemen voor Frankrijk Women in Suncorp Stadium.
67' De verdediging van Brazilië blokkeert een schot van Selma Bacha (Frankrijk Women) in Suncorp Stadium.
68' In de minuut 68, Suncorp Stadium ziet de poging van Kenza Dali smoren in de verdediging van Brazilië.
68' Doeltrap voor Brazilië in Suncorp Stadium.
69' Arbiter Katherine Margaret Jacewicz kent een vrije trap toe aan Brazilië op de eigen helft.
69' In de minuut 69, Sakina Karchaoui (Frankrijk Women) krijgt geel van scheidsrechter Katherine Margaret Jacewicz in Suncorp Stadium en moet oppassen.
70' Scheidsrechter Katherine Margaret Jacewicz geeft Brazilië een doeltrap.
70' Frankrijk Women krijgt van scheidsrechter Katherine Margaret Jacewicz op eigen helft een vrije trap toegewezen.
71' In de minuut 71, Inworp voor Brazilië op de helft van Frankrijk Women.
72' Het spel ligt even stil: Lauren (Brazilië) is geblesseerd.
73' Frankrijk Women moet opletten als Brazilië van scheidsrechter Katherine Margaret Jacewicz een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
73' In de minuut 73, Brazilië is weer compleet nu Lauren weer terug het veld van Suncorp Stadium in mag.
73' Scheidsrechter Katherine Margaret Jacewicz kent een vrije trap toe aan Brazilië, te nemen op de helft van Frankrijk Women.
74' Een doelpoging van Kerolin Nicoli (Brazilië) mist scherpte.
74' In de minuut 74, De bal is over de achterlijn geweest. Frankrijk Women mag een doeltrap nemen.
75' Een schot van Kenza Dali (Frankrijk Women) wordt geblokkeerd door een verdediger van Brazilië.
76' Selma Bacha mist het doel en scoort niet voor Frankrijk Women.
76' In de minuut 76, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Brazilië in Brisbane.
78' De verdediging van Brazilië blokkeert een schot van Kadidiatou Diani (Frankrijk Women).
79' Kerolin Nicoli (Brazilië) ziet zijn kans gekeerd door de verdediging van Frankrijk Women in Suncorp Stadium.
79' In de minuut 79, Frankrijk Women verdedigt een schot van Luana, waardoor Brazilië niet tot scoren komt.
80' Wissel in Brisbane: Bia Zaneratto vervangt Adriana bij Brazilië.
80' Andressa neemt de door scheidsrechter Katherine Margaret Jacewicz gegeven hoekschop voor Brazilië in Brisbane.
80' In de minuut 80, Scheidsrechter Katherine Margaret Jacewicz geeft een inworp aan Frankrijk Women op de eigen helft in Suncorp Stadium.
81' In Brisbane krijgt Brazilië op de eigen helft een vrije trap te nemen.
' 49378 toeschouwers zijn aanwezig in het stadion.
83' In de minuut 83, Frankrijk Women krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Katherine Margaret Jacewicz in Brisbane.
83' Selma Bacha deed het voorbereidende werk.
86' In de minuut 86, Brazilië gebruikt de derde wissel. Monica vervangt Antonia.
86' De vierde wissel van Brazilië. Ana Vitoria komt erin voor Ary Borges in Suncorp Stadium.
86' Wissel in Brisbane: Marta vervangt Debinha bij Brazilië.
86' In de minuut 86, Brazilië mag een hoekschop nemen vanaf links via Andressa in Suncorp Stadium.
87' Doelpoging Brazilië! Het schot van Monica gaat niet tussen de palen in Brisbane.
87' Doeltrap voor Frankrijk Women in Suncorp Stadium.
87' In de minuut 87, Frankrijk Women brengt Lea Le Garrec in de plaats van Kenza Dali.
88' Inworp voor Frankrijk Women in Suncorp Stadium op de eigen helft.
88' Lea Le Garrec schiet op doel maar scoort niet voor Frankrijk Women in Brisbane.
89' In de minuut 89, Scheidsrechter Katherine Margaret Jacewicz geeft Brazilië een vrije trap op de eigen helft.
89' Inworp op de eigen helft voor Frankrijk Women.
90' Frankrijk Women krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Katherine Margaret Jacewicz op de helft van Brazilië.
90' + 1 7 minuten worden toegevoegd aan de reguliere speeltijd voor Tweede helft.
90' + 1 Scheidsrechter Katherine Margaret Jacewicz kent Frankrijk Women een inworp toe op de helft van Brazilië.
90' + 2 Inworp voor Frankrijk Women ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Brisbane.
90' + 2 Inworp voor Frankrijk Women op de helft van Brazilië.
90' + 2 Inworp voor Frankrijk Women in de buurt van het vijandige doel in Suncorp Stadium.
90' + 3 Inworp op de eigen helft voor Brazilië.
90' + 3 De poging van Sakina Karchaoui (Frankrijk Women) mist doel in Suncorp Stadium.
90' + 3 De bal is over de achterlijn geweest. Brazilië mag een doeltrap nemen.
90' + 4 Frankrijk Women krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Katherine Margaret Jacewicz op de helft van Brazilië.
90' + 4 Scheidsrechter Katherine Margaret Jacewicz geeft een inworp aan Brazilië op de eigen helft in Suncorp Stadium.
90' + 4 Brazilië krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Katherine Margaret Jacewicz op de helft van Frankrijk Women.
90' + 5 Frankrijk Women krijgt van scheidsrechter Katherine Margaret Jacewicz op eigen helft een vrije trap toegewezen.
90' + 6 Inworp voor Frankrijk Women op de helft van Brazilië.
90' + 6 Inworp voor Brazilië in Suncorp Stadium op de eigen helft.
90' + 6 Brazilië moet opletten als Frankrijk Women van scheidsrechter Katherine Margaret Jacewicz een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
90' + 8 Frankrijk Women moet uitkijken als Brazilië een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Suncorp Stadium.
90' + 9 Scheidsrechter Katherine Margaret Jacewicz kent Brazilië een inworp toe op de helft van Frankrijk Women.
90' Het eindsignaal heeft geklonken, de wedstrijd eindigt in 2-1.