1' De eerste helft is afgetrapt.
2' In de minuut 2, Jamaica moet opletten als Frankrijk Women van scheidsrechter Maria Belen Carvajal een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
2' Scheidsrechter Maria Belen Carvajal geeft een inworp aan Jamaica op de eigen helft in Sydney Football Stadium.
2' Vrije trap in Sydney Football Stadium. Op de helft van Frankrijk Women mag Jamaica een vrije trap nemen.
3' In de minuut 3, Vanaf rechts mag Den-Den Blackwood een hoekschop nemen voor Jamaica in Sydney Football Stadium.
4' De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Wendie Renard (Frankrijk Women).
4' Het spel ligt even stil: Khadija Shaw (Jamaica) is geblesseerd.
7' In de minuut 7, Inworp op de eigen helft voor Frankrijk Women.
7' Frankrijk Women is weer compleet nu Wendie Renard weer terug het veld van Sydney Football Stadium in mag.
7' Khadija Shaw (Jamaica) is weer terug binnen de lijnen.
7' In de minuut 7, Inworp voor Jamaica op de helft van Frankrijk Women.
8' Inworp voor Jamaica in Sydney Football Stadium op de eigen helft.
9' Frankrijk Women krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Maria Belen Carvajal in Sydney.
10' In de minuut 10, Scheidsrechter Maria Belen Carvajal kent een vrije trap toe aan Frankrijk Women, te nemen op de helft van Jamaica.
10' Inworp op de eigen helft voor Jamaica.
11' Inworp voor Jamaica in Sydney Football Stadium op de eigen helft.
12' In de minuut 12, Scheidsrechter Maria Belen Carvajal geeft een inworp aan Jamaica op de eigen helft in Sydney Football Stadium.
13' Jody Brown blesseert zich bij Jamaica, waardoor de wedstrijd even wordt stopgezet in Sydney Football Stadium.
14' Vrije trap voor Jamaica op de helft van Frankrijk Women.
14' In de minuut 14, Clara Mateo (Frankrijk Women) krijgt geel.
15' In Sydney wordt een kopbal van Chantelle Swaby tegengehouden door de verdediging van Frankrijk Women.
15' Jody Brown (Jamaica) doet weer mee in Sydney Football Stadium.
16' In de minuut 16, Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Jamaica in de buurt van het doel van Frankrijk Women.
16' Inworp op de eigen helft voor Frankrijk Women.
17' Scheidsrechter Maria Belen Carvajal geeft een inworp aan Jamaica op de eigen helft in Sydney Football Stadium.
18' In de minuut 18, Inworp voor Frankrijk Women in Sydney Football Stadium op de eigen helft.
18' Jamaica krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Maria Belen Carvajal op de helft van Frankrijk Women.
19' Doeltrap voor Jamaica in Sydney Football Stadium.
20' In de minuut 20, Jamaica mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Frankrijk Women in Sydney.
20' Inworp op de eigen helft voor Frankrijk Women.
21' Inworp voor Jamaica in Sydney Football Stadium op de eigen helft.
21' In de minuut 21, Scheidsrechter Maria Belen Carvajal geeft een inworp aan Jamaica op de eigen helft in Sydney Football Stadium.
22' Scheidsrechter Maria Belen Carvajal kent Frankrijk Women een inworp toe op de helft van Jamaica.
22' Een speler van Frankrijk Women staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Maria Belen Carvajal teruggefloten.
23' In de minuut 23, Jamaica krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Maria Belen Carvajal op de helft van Frankrijk Women.
24' In Sydney krijgt Frankrijk Women op de eigen helft een vrije trap te nemen.
24' Gele kaart. Atlanta Primus (Jamaica) gaat op de bon.
25' In de minuut 25, Inworp voor Frankrijk Women op de helft van Jamaica.
25' Scheidsrechter Maria Belen Carvajal fluit voor buitenspel van Frankrijk Women.
26' Scheidsrechter Maria Belen Carvajal geeft een inworp aan Frankrijk Women op de eigen helft in Sydney Football Stadium.
27' In de minuut 27, Inworp op de eigen helft voor Frankrijk Women.
27' Vrije trap voor Frankrijk Women op de helft van Jamaica.
29' Eugenie le Sommer schiet de bal op doel, maar de poging wordt geblokkeerd door Jamaica in Sydney Football Stadium.
29' In de minuut 29, Inworp voor Jamaica in Sydney Football Stadium op de eigen helft.
30' Inworp voor Frankrijk Women in Sydney Football Stadium op de eigen helft.
31' Inworp voor Frankrijk Women in de buurt van het vijandige doel in Sydney Football Stadium.
31' In de minuut 31, Scheidsrechter Maria Belen Carvajal geeft een inworp aan Jamaica op de eigen helft in Sydney Football Stadium.
31' Scheidsrechter Maria Belen Carvajal kent Jamaica een inworp toe op de helft van Frankrijk Women.
32' Jamaica krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Maria Belen Carvajal op de helft van Frankrijk Women.
33' In de minuut 33, Inworp op de eigen helft voor Jamaica.
34' Scheidsrechter Maria Belen Carvajal kent een vrije trap toe aan Jamaica, te nemen op de helft van Frankrijk Women.
36' Sydney Football Stadium ziet hoe Kadidiatou Diani op doel schiet, maar niet scoort voor Frankrijk Women.
36' In de minuut 36, Amel Majri neemt de door scheidsrechter Maria Belen Carvajal gegeven hoekschop voor Frankrijk Women in Sydney.
37' De kopbal van Wendie Renard belandt niet in het doel van de tegenpartij. Geen goal voor Frankrijk Women.
37' De bal is over de achterlijn geweest. Jamaica mag een doeltrap nemen.
37' In de minuut 37, Frankrijk Women krijgt van scheidsrechter Maria Belen Carvajal op eigen helft een vrije trap toegewezen.
37' Khadija Shaw (Jamaica) krijgt een eerste gele kaart.
39' Sakina Karchaoui raakt geblesseerd bij Frankrijk Women en de wedstrijd ligt even stil voor een behandeling.
40' In de minuut 40, Sakina Karchaoui (Frankrijk Women) is weer terug in het veld en lijkt de wedstrijd te kunnen voortzetten.
40' Scheidsrechter Maria Belen Carvajal geeft Frankrijk Women een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Jamaica.
40' Scheidsrechter Maria Belen Carvajal geeft Jamaica een vrije trap op de eigen helft.
40' In de minuut 40, Vrije trap in Sydney Football Stadium. Op de helft van Frankrijk Women mag Jamaica een vrije trap nemen.
41' Khadija Shaw mist het doel en scoort niet voor Jamaica.
41' Scheidsrechter Maria Belen Carvajal geeft Frankrijk Women een doeltrap.
42' In de minuut 42, Inworp voor Jamaica op de helft van Frankrijk Women.
42' Scheidsrechter Maria Belen Carvajal kent Jamaica een inworp toe op de helft van Frankrijk Women.
43' Arbiter Maria Belen Carvajal kent een vrije trap toe aan Frankrijk Women op de eigen helft.
44' In de minuut 44, Scheidsrechter Maria Belen Carvajal kent Jamaica een inworp toe op de helft van Frankrijk Women.
44' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Frankrijk Women in Sydney.
45' Inworp voor Frankrijk Women ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Sydney.
45' + 1 In de minuut 45, 5 minuten worden toegevoegd aan de reguliere speeltijd voor Eerste helft.
45' + 1 Scheidsrechter Maria Belen Carvajal fluit voor buitenspel van Frankrijk Women.
45' + 2 Inworp voor Frankrijk Women in Sydney Football Stadium op de eigen helft.
45' + 2 In de minuut 45, Scheidsrechter Maria Belen Carvajal kent een vrije trap toe aan Frankrijk Women op een gevaarlijke plek voor Jamaica.
45' + 4 Jamaica moet opletten als Frankrijk Women van scheidsrechter Maria Belen Carvajal een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
45' + 4 Frankrijk Women schiet tussen de palen, maar Amel Majri ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Sydney.
45' + 4 In de minuut 45, Frankrijk Women mag een hoekschop nemen vanaf links via Clara Mateo in Sydney Football Stadium.
45' + 5 Frankrijk Women krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Maria Belen Carvajal in Sydney.
45' + 5 Doelpoging Frankrijk Women! Het schot van Kadidiatou Diani gaat niet tussen de palen in Sydney.
45' + 5 In de minuut 45, Doeltrap voor Jamaica in Sydney Football Stadium.
45' De eerste helft is afgelopen.
46' We zijn begonnen aan de tweede helft in Sydney, waar de wedstrijd wordt geleid door Maria Belen Carvajal.
46' In de minuut 46, Vrije trap voor Jamaica op de helft van Frankrijk Women.
47' Jamaica moet uitkijken als Frankrijk Women een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Sydney Football Stadium.
48' Clara Mateo neemt de door scheidsrechter Maria Belen Carvajal gegeven hoekschop voor Frankrijk Women in Sydney.
49' In de minuut 49, Jamaica krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Maria Belen Carvajal op de helft van Frankrijk Women.
50' Arbiter Maria Belen Carvajal kent een vrije trap toe aan Jamaica op de eigen helft.
51' Scheidsrechter Maria Belen Carvajal legt de wedstrijd even stil om Jody Brown (Jamaica) aan een blessure te laten behandelen in Sydney.
52' In de minuut 52, In Sydney kan Jody Brown (Jamaica) weer verder.
52' Inworp op de eigen helft voor Jamaica.
54' Vanaf rechts mag Amel Majri een hoekschop nemen voor Frankrijk Women in Sydney Football Stadium.
54' In de minuut 54, Inworp voor Frankrijk Women op de helft van Jamaica.
54' Kopbal richting doel! Kadidiatou Diani (Frankrijk Women) krijgt de bal echter niet achter de doelman in Sydney.
54' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Jamaica in Sydney.
55' In de minuut 55, Scheidsrechter Maria Belen Carvajal geeft Jamaica een vrije trap op de eigen helft.
56' Scheidsrechter Maria Belen Carvajal kent een vrije trap toe aan Jamaica, te nemen op de helft van Frankrijk Women.
56' Scheidsrechter Maria Belen Carvajal geeft een inworp aan Frankrijk Women op de eigen helft in Sydney Football Stadium.
57' In de minuut 57, Frankrijk Women mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Amel Majri in Sydney Football Stadium.
58' Clara Mateo neemt de door scheidsrechter Maria Belen Carvajal gegeven hoekschop voor Frankrijk Women in Sydney.
58' De scherpte ontbreekt bij Sandie Toletti (Frankrijk Women). Zijn poging mist doel in Sydney.
58' In de minuut 58, De bal is over de achterlijn geweest. Jamaica mag een doeltrap nemen.
59' Inworp voor Frankrijk Women in Sydney Football Stadium op de eigen helft.
60' Scheidsrechter Maria Belen Carvajal kent Frankrijk Women een inworp toe op de helft van Jamaica.
60' In de minuut 60, Scheidsrechter Maria Belen Carvajal geeft Frankrijk Women een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Jamaica.
61' Inworp voor Frankrijk Women op de helft van Jamaica.
61' Inworp op de eigen helft voor Jamaica.
61' In de minuut 61, In Sydney krijgt Jamaica op de eigen helft een vrije trap te nemen.
62' Inworp voor Jamaica in de buurt van het vijandige doel in Sydney Football Stadium.
63' Scheidsrechter Maria Belen Carvajal geeft Frankrijk Women een doeltrap.
64' In de minuut 64, Jamaica krijgt van scheidsrechter Maria Belen Carvajal op eigen helft een vrije trap toegewezen.
65' De verdediging van Frankrijk Women houdt de kopbal van Cheyna Matthews (Jamaica) tegen in Sydney.
65' Een speler van Frankrijk Women staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Maria Belen Carvajal teruggefloten.
66' In de minuut 66, Frankrijk Women brengt Vicki Becho in de plaats van Amel Majri.
66' Wissel in Sydney: Kenza Dali vervangt Clara Mateo bij Frankrijk Women.
67' Kans voor Frankrijk Women in Sydney Football Stadium! De kopbal van Vicki Becho mist het doel.
67' In de minuut 67, Scheidsrechter Maria Belen Carvajal geeft Jamaica een doeltrap.
68' Scheidsrechter Maria Belen Carvajal geeft een inworp aan Jamaica op de eigen helft in Sydney Football Stadium.
69' Frankrijk Women krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Maria Belen Carvajal op de helft van Jamaica.
70' In de minuut 70, De eerste wissel van Jamaica. Havana Solaun komt erin voor Cheyna Matthews in Sydney Football Stadium.
70' Jamaica gebruikt de tweede wissel. Solai Washington vervangt Atlanta Primus.
71' De eerste wissel van Jamaica. Havana Solaun komt erin voor Cheyna Matthews in Sydney Football Stadium.
70' In Sydney krijgt Jamaica op de eigen helft een vrije trap te nemen.
72' In de minuut 72, Frankrijk Women krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Maria Belen Carvajal op de helft van Jamaica.
72' Inworp voor Frankrijk Women ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Sydney.
73' Scheidsrechter Maria Belen Carvajal kent Frankrijk Women een inworp toe op de helft van Jamaica.
74' In de minuut 74, Doeltrap voor Jamaica in Sydney Football Stadium.
75' Scheidsrechter Maria Belen Carvajal geeft Jamaica een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Frankrijk Women.
75' Jamaica krijgt een schietkans via Den-Den Blackwood, maar scoort niet.
' In de minuut -1, Het officiƫle aantal toeschouwers aanwezig vandaaag in Sydney Football Stadium (Sydney): 39045.
75' Vrije trap in Sydney Football Stadium. Op de helft van Jamaica mag Frankrijk Women een vrije trap nemen.
76' Schot op doel van Eugenie le Sommer. Maar zonder doelpunt voor Frankrijk Women als gevolg.
77' In de minuut 77, Inworp voor Frankrijk Women in de buurt van het vijandige doel in Sydney Football Stadium.
78' Vanaf rechts mag Kenza Dali een hoekschop nemen voor Frankrijk Women in Sydney Football Stadium.
78' Inworp op de eigen helft voor Jamaica.
80' In de minuut 80, Khadija Shaw van Jamaica is geblesseerd en het spel ligt even stil.
82' Frankrijk Women mag een hoekschop nemen vanaf links via Kenza Dali in Sydney Football Stadium.
83' Jamaica moet opletten als Frankrijk Women van scheidsrechter Maria Belen Carvajal een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
84' In de minuut 84, Frankrijk Women krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Maria Belen Carvajal in Sydney.
84' Jamaica is weer compleet nu Khadija Shaw weer terug het veld in mag.
84' Jamaica krijgt van scheidsrechter Maria Belen Carvajal op eigen helft een vrije trap toegewezen.
85' In de minuut 85, Inworp voor Jamaica op de helft van Frankrijk Women.
86' Jamaica mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Den-Den Blackwood in Sydney Football Stadium.
86' Khadija Shaw mist het doel en scoort niet voor Jamaica in Sydney Football Stadium.
86' In de minuut 86, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Frankrijk Women in Sydney.
87' Scheidsrechter Maria Belen Carvajal kent Frankrijk Women een inworp toe op de helft van Jamaica.
87' Frankrijk Women krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Maria Belen Carvajal op de helft van Jamaica.
88' In de minuut 88, Vanaf links mag Kenza Dali een hoekschop nemen voor Frankrijk Women in Sydney Football Stadium.
88' Maelle Lakrar kopt namens Frankrijk Women op doel, zonder doelpunt als resultaat.
88' De bal is over de achterlijn geweest. Jamaica mag een doeltrap nemen.
89' In de minuut 89, Inworp voor Frankrijk Women op de helft van Jamaica.
90' Scheidsrechter Maria Belen Carvajal kent Frankrijk Women een inworp toe op de helft van Jamaica.
90' Inworp voor Frankrijk Women ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Sydney.
90' Pech voor Frankrijk Women. Kadidiatou Diani treft de paal met zijn kopbal.
90' + 1 Scheidsrechter Maria Belen Carvajal geeft een inworp aan Jamaica op de eigen helft in Sydney Football Stadium.
90' + 1 We krijgen 6 minuten extra tijd.
90' + 1 Inworp voor Jamaica in Sydney Football Stadium op de eigen helft.
90' + 2 Arbiter Maria Belen Carvajal kent een vrije trap toe aan Frankrijk Women op de eigen helft.
90' + 2 Speler van het veld gestuurd in Sydney Football Stadium: Khadija Shaw krijgt een tweede keer geel. Jamaica moet verder met een man minder.
90' + 5 Kenza Dali schiet op doel maar scoort niet voor Frankrijk Women in Sydney.
90' + 7 Scheidsrechter Maria Belen Carvajal geeft Jamaica een vrije trap op de eigen helft.
90' Einde wedstrijd! De einduitslag in Sydney is 0-0.