1' De eerste helft is begonnen. Nederland Vrouwen trapt af.
1' In de minuut 1, Inworp voor Nederland Vrouwen op de helft van VS Women.
1' Scheidsrechter Yoshimi Yamashita geeft een inworp aan VS Women op de eigen helft in Wellington Regional Stadium.
4' Doeltrap voor Nederland Vrouwen in Wellington Regional Stadium.
4' In de minuut 4, Inworp op de eigen helft voor VS Women.
4' Scheidsrechter Yoshimi Yamashita geeft VS Women een doeltrap.
5' VS Women krijgt van scheidsrechter Yoshimi Yamashita op eigen helft een vrije trap toegewezen.
5' In de minuut 5, Scheidsrechter Yoshimi Yamashita kent Nederland Vrouwen een inworp toe op de helft van VS Women.
7' Scheidsrechter Yoshimi Yamashita kent een vrije trap toe aan VS Women, te nemen op de helft van Nederland Vrouwen.
7' Inworp voor Nederland Vrouwen in Wellington Regional Stadium op de eigen helft.
7' In de minuut 7, Scheidsrechter Yoshimi Yamashita geeft een inworp aan Nederland Vrouwen op de eigen helft in Wellington Regional Stadium.
7' Arbiter Yoshimi Yamashita kent een vrije trap toe aan Nederland Vrouwen op de eigen helft.
8' VS Women krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Yoshimi Yamashita op de helft van Nederland Vrouwen.
9' In de minuut 9, De scherpte ontbreekt bij Savannah DeMelo (VS Women). Zijn poging mist doel.
9' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Nederland Vrouwen in Wellington.
10' Inworp op de eigen helft voor Nederland Vrouwen.
10' In de minuut 10, Inworp voor Nederland Vrouwen in Wellington Regional Stadium op de eigen helft.
11' Scheidsrechter Yoshimi Yamashita kent VS Women een inworp toe op de helft van Nederland Vrouwen.
12' De bal is over de achterlijn geweest. VS Women mag een doeltrap nemen.
12' In de minuut 12, Inworp voor VS Women op de helft van Nederland Vrouwen.
12' Vergeefse doelpoging Crystal Dunn (VS Women) in Wellington Regional Stadium.
13' Inworp voor Nederland Vrouwen in Wellington Regional Stadium op de eigen helft.
14' In de minuut 14, Vrije trap in Wellington Regional Stadium. Op de helft van Nederland Vrouwen mag VS Women een vrije trap nemen.
15' De bal is over de achterlijn geweest. Nederland Vrouwen mag een doeltrap nemen.
16' Vrije trap voor VS Women op de helft van Nederland Vrouwen.
17' De assist kwam van Victoria Pelova.
18' Schot op doel van Trinity Rodman. Maar zonder doelpunt voor VS Women als gevolg.
18' In de minuut 18, Andi Sullivan neemt de door scheidsrechter Yoshimi Yamashita gegeven hoekschop voor VS Women in Wellington.
19' De verdediging van Nederland Vrouwen houdt de kopbal van Lindsey Horan (VS Women) tegen in Wellington.
20' Inworp op de eigen helft voor VS Women.
22' In de minuut 22, VS Women mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Savannah DeMelo in Wellington Regional Stadium.
22' De kopbal van Alex Morgan (VS Women) mist het doel van de tegenstander.
22' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Nederland Vrouwen in Wellington.
23' In de minuut 23, Scheidsrechter Yoshimi Yamashita geeft een inworp aan Nederland Vrouwen op de eigen helft in Wellington Regional Stadium.
24' Doeltrap voor VS Women in Wellington Regional Stadium.
24' Scheidsrechter Yoshimi Yamashita geeft VS Women een vrije trap op de eigen helft.
25' In de minuut 25, In Wellington krijgt VS Women op de eigen helft een vrije trap te nemen.
26' VS Women krijgt van scheidsrechter Yoshimi Yamashita op eigen helft een vrije trap toegewezen.
26' Arbiter Yoshimi Yamashita kent een vrije trap toe aan Nederland Vrouwen op de eigen helft.
27' In de minuut 27, Scheidsrechter Yoshimi Yamashita geeft Nederland Vrouwen een vrije trap op de eigen helft.
29' De scherpte ontbreekt bij Dominique Janssen (Nederland Vrouwen). Zijn poging mist doel in Wellington.
29' Scheidsrechter Yoshimi Yamashita geeft VS Women een doeltrap.
29' In de minuut 29, Inworp op de eigen helft voor VS Women.
31' Vrije trap in Wellington Regional Stadium. Op de helft van Nederland Vrouwen mag VS Women een vrije trap nemen.
33' VS Women krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Yoshimi Yamashita in Wellington.
34' In de minuut 34, VS Women krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Yoshimi Yamashita op de helft van Nederland Vrouwen.
35' Vanaf links mag Savannah DeMelo een hoekschop nemen voor VS Women in Wellington Regional Stadium.
35' Doeltrap voor Nederland Vrouwen in Wellington Regional Stadium.
35' Kans voor VS Women in Wellington Regional Stadium! De kopbal van Julie Ertz mist het doel.
36' In de minuut 36, Vanaf links mag Savannah DeMelo een hoekschop nemen voor VS Women in Wellington Regional Stadium.
36' Kopbal richting doel! Lindsey Horan (VS Women) krijgt de bal echter niet achter de doelman in Wellington.
36' De bal is over de achterlijn geweest. Nederland Vrouwen mag een doeltrap nemen.
39' In de minuut 39, In Wellington krijgt Nederland Vrouwen op de eigen helft een vrije trap te nemen.
40' Scheidsrechter Yoshimi Yamashita kent een vrije trap toe aan VS Women, te nemen op de helft van Nederland Vrouwen.
43' Inworp voor VS Women in Wellington Regional Stadium op de eigen helft.
43' In de minuut 43, Inworp voor VS Women op de helft van Nederland Vrouwen.
44' Vrije trap voor VS Women op de helft van Nederland Vrouwen.
45' + 1 Nog 3 minuten extra speeltijd voor Eerste helft.
45' + 3 In de minuut 45, Scheidsrechter Yoshimi Yamashita kent Nederland Vrouwen een inworp toe op de helft van VS Women.
45' + 4 Vrije trap in Wellington Regional Stadium. Op de helft van VS Women mag Nederland Vrouwen een vrije trap nemen.
45' De eerste helft zit erop in Wellington Regional Stadium.
46' In de minuut 46, VS Women trapt de tweede helft af op aangeven van de scheidsrechter.
46' Wissel in Wellington: Rose Lavelle vervangt Savannah DeMelo bij VS Women.
46' Nederland Vrouwen brengt Aniek Nouwen in de plaats van Stephanie van der Gragt.
49' In de minuut 49, Buitenspelpositie Nederland Vrouwen.
50' Nederland Vrouwen krijgt van scheidsrechter Yoshimi Yamashita op eigen helft een vrije trap toegewezen.
51' Scheidsrechter Yoshimi Yamashita geeft Nederland Vrouwen een vrije trap op de eigen helft.
51' In de minuut 51, Scheidsrechter Yoshimi Yamashita geeft een gele kaart aan Rose Lavelle (VS Women).
53' VS Women krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Yoshimi Yamashita op de helft van Nederland Vrouwen.
53' Inworp voor VS Women op de helft van Nederland Vrouwen.
54' In de minuut 54, Scheidsrechter Yoshimi Yamashita geeft een inworp aan Nederland Vrouwen op de eigen helft in Wellington Regional Stadium.
54' Inworp op de eigen helft voor Nederland Vrouwen.
54' Scheidsrechter Yoshimi Yamashita geeft een inworp aan Nederland Vrouwen op de eigen helft in Wellington Regional Stadium.
55' In de minuut 55, Scheidsrechter Yoshimi Yamashita kent Nederland Vrouwen een inworp toe op de helft van VS Women.
55' VS Women krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Yoshimi Yamashita op de helft van Nederland Vrouwen.
56' Inworp voor VS Women in Wellington Regional Stadium op de eigen helft.
56' In de minuut 56, Scheidsrechter Yoshimi Yamashita kent een vrije trap toe aan VS Women, te nemen op de helft van Nederland Vrouwen.
57' Inworp voor VS Women op de helft van Nederland Vrouwen.
57' VS Women krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Yoshimi Yamashita op de helft van Nederland Vrouwen.
58' In de minuut 58, Rose Lavelle neemt de door scheidsrechter Yoshimi Yamashita gegeven hoekschop voor VS Women in Wellington.
58' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Nederland Vrouwen in Wellington.
60' Het spel ligt even stil in Wellington. Lindsey Horan (VS Women) raakt geblesseerd en heeft verzorging nodig.
62' In de minuut 62, VS Women krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Yoshimi Yamashita in Wellington.
62' Rose Lavelle deed het voorbereidende werk.
63' In de minuut 63, Lindsey Horan kan weer verder bij VS Women.
64' Scheidsrechter Yoshimi Yamashita kent VS Women een inworp toe op de helft van Nederland Vrouwen.
64' Scheidsrechter Yoshimi Yamashita geeft Nederland Vrouwen een doeltrap.
65' In de minuut 65, Arbiter Yoshimi Yamashita kent een vrije trap toe aan VS Women op de eigen helft.
66' Scheidsrechter Yoshimi Yamashita kent Nederland Vrouwen een inworp toe op de helft van VS Women.
66' Inworp voor Nederland Vrouwen op de helft van VS Women.
67' In de minuut 67, Scheidsrechter Yoshimi Yamashita fluit voor buitenspel van VS Women.
67' In Wellington krijgt Nederland Vrouwen op de eigen helft een vrije trap te nemen.
69' Inworp voor VS Women in Wellington Regional Stadium op de eigen helft.
69' In de minuut 69, VS Women krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Yoshimi Yamashita op de helft van Nederland Vrouwen.
71' Scheidsrechter Yoshimi Yamashita geeft VS Women een vrije trap op de eigen helft.
71' De tweede wissel van Nederland Vrouwen. Damaris Egurrola komt erin voor Katja Snoeijs in Wellington Regional Stadium.
72' In de minuut 72, VS Women mag een hoekschop nemen vanaf links via Rose Lavelle in Wellington Regional Stadium.
73' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Nederland Vrouwen in Wellington.
73' Arbiter Yoshimi Yamashita kent een vrije trap toe aan Nederland Vrouwen op de eigen helft.
74' Nederland Vrouwen krijgt van scheidsrechter Yoshimi Yamashita op eigen helft een vrije trap toegewezen.
74' In de minuut 74, In Wellington krijgt Nederland Vrouwen op de eigen helft een vrije trap te nemen.
75' Inworp op de eigen helft voor Nederland Vrouwen.
76' Scheidsrechter Yoshimi Yamashita geeft een inworp aan Nederland Vrouwen op de eigen helft in Wellington Regional Stadium.
76' In de minuut 76, Inworp voor VS Women op de helft van Nederland Vrouwen.
76' VS Women krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Yoshimi Yamashita op de helft van Nederland Vrouwen.
77' Inworp voor VS Women ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Wellington.
80' In de minuut 80, Wellington Regional Stadium ziet de poging van Esmee Virginia Brugts smoren in de verdediging van VS Women.
80' Nederland Vrouwen mag een hoekschop nemen vanaf links via Sherida Spitse in Wellington Regional Stadium.
82' Sophia Smith mist het doel en scoort niet voor VS Women.
82' In de minuut 82, Doeltrap voor Nederland Vrouwen in Wellington Regional Stadium.
83' Vanaf links mag Rose Lavelle een hoekschop nemen voor VS Women in Wellington Regional Stadium.
83' De poging van Trinity Rodman (VS Women) mist doel in Wellington Regional Stadium.
83' In de minuut 83, Scheidsrechter Yoshimi Yamashita geeft Nederland Vrouwen een doeltrap.
84' VS Women krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Yoshimi Yamashita in Wellington.
85' Rose Lavelle neemt de door scheidsrechter Yoshimi Yamashita gegeven hoekschop voor VS Women in Wellington.
86' In de minuut 86, De derde wissel van Nederland Vrouwen. Kerstin Casparij komt erin voor Victoria Pelova in Wellington Regional Stadium.
88' De bal is over de achterlijn geweest. Nederland Vrouwen mag een doeltrap nemen.
88' Vrije trap voor Nederland Vrouwen op de helft van VS Women.
89' In de minuut 89, Scheidsrechter Yoshimi Yamashita kent VS Women een inworp toe op de helft van Nederland Vrouwen.
90' Doeltrap voor Nederland Vrouwen in Wellington Regional Stadium.
90' + 1 Scheidsrechter Yoshimi Yamashita geeft een inworp aan Nederland Vrouwen op de eigen helft in Wellington Regional Stadium.
90' + 1 5 minuten extra tijd.
90' + 3 Scheidsrechter Yoshimi Yamashita geeft Nederland Vrouwen een doeltrap.
90' + 4 Wissel in Wellington: Renate Jansen vervangt Jill Roord bij Nederland Vrouwen.
90' + 5 Rose Lavelle raakt geblesseerd bij VS Women en de wedstrijd ligt even stil voor een behandeling.
90' + 7 Inworp voor VS Women in Wellington Regional Stadium op de eigen helft.
90' + 8 Rose Lavelle (VS Women) lijkt weer hersteld en kan de wedstrijd verder voortzetten in Wellington.
90' + 8 Inworp op de eigen helft voor Nederland Vrouwen.
90' Het eindsignaal heeft geklonken, de wedstrijd eindigt in 1-1.