1' VS Women trapt af wanneer scheidsrechter Stephanie Frappart in Melbourne Rectangular Stadium voor de eerste keer op zijn fluit blaast.
2' In de minuut 2, Arbiter Stephanie Frappart kent een vrije trap toe aan Zweden Women op de eigen helft.
3' Doeltrap voor Zweden Women in Melbourne Rectangular Stadium.
7' In de minuut 7, De scherpte ontbreekt bij Andi Sullivan (VS Women). Zijn poging mist doel in Melbourne.
7' De bal is over de achterlijn geweest. Zweden Women mag een doeltrap nemen.
8' Inworp voor Zweden Women in Melbourne Rectangular Stadium op de eigen helft.
8' In de minuut 8, Inworp op de eigen helft voor Zweden Women.
9' Zweden Women mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Jonna Andersson in Melbourne Rectangular Stadium.
10' In Melbourne krijgt VS Women op de eigen helft een vrije trap te nemen.
11' In de minuut 11, Inworp voor VS Women in Melbourne Rectangular Stadium op de eigen helft.
11' Scheidsrechter Stephanie Frappart geeft VS Women een vrije trap op de eigen helft.
12' Zweden Women krijgt van scheidsrechter Stephanie Frappart op eigen helft een vrije trap toegewezen.
13' In de minuut 13, Inworp op de eigen helft voor Zweden Women.
14' Scheidsrechter Stephanie Frappart geeft een inworp aan Zweden Women op de eigen helft in Melbourne Rectangular Stadium.
15' Zweden Women krijgt van scheidsrechter Stephanie Frappart op eigen helft een vrije trap toegewezen.
16' In de minuut 16, VS Women krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Stephanie Frappart op de helft van Zweden Women.
16' Scheidsrechter Stephanie Frappart kent VS Women een inworp toe op de helft van Zweden Women.
17' Inworp voor VS Women in Melbourne Rectangular Stadium op de eigen helft.
17' In de minuut 17, Inworp voor VS Women op de helft van Zweden Women.
18' Inworp op de eigen helft voor Zweden Women.
19' Trinity Rodman schiet op doel maar scoort niet voor VS Women in Melbourne.
19' In de minuut 19, Scheidsrechter Stephanie Frappart kent VS Women een inworp toe op de helft van Zweden Women.
20' Een schot van Stina Blackstenius (Zweden Women) smoort in de verdediging van VS Women.
20' Scheidsrechter Stephanie Frappart geeft een inworp aan VS Women op de eigen helft in Melbourne Rectangular Stadium.
20' In de minuut 20, Inworp op de eigen helft voor VS Women.
21' Scheidsrechter Stephanie Frappart geeft een inworp aan VS Women op de eigen helft in Melbourne Rectangular Stadium.
22' Vanaf links mag Kosovare Asllani een hoekschop nemen voor Zweden Women in Melbourne Rectangular Stadium.
22' In de minuut 22, Arbiter Stephanie Frappart kent een vrije trap toe aan VS Women op de eigen helft.
23' Scheidsrechter Stephanie Frappart kent een vrije trap toe aan Zweden Women, te nemen op de helft van VS Women.
24' In Melbourne krijgt VS Women op de eigen helft een vrije trap te nemen.
25' In de minuut 25, Zweden Women krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Stephanie Frappart op de helft van VS Women.
25' Inworp voor VS Women in Melbourne Rectangular Stadium op de eigen helft.
26' Inworp voor Zweden Women in Melbourne Rectangular Stadium op de eigen helft.
27' In de minuut 27, Trinity Rodman schiet op doel maar scoort niet voor VS Women.
27' Inworp voor VS Women op de helft van Zweden Women.
27' Inworp voor VS Women ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Melbourne.
28' In de minuut 28, Doelpoging VS Women! Het schot van Trinity Rodman gaat niet tussen de palen in Melbourne.
28' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Zweden Women in Melbourne.
30' Vrije trap voor VS Women op de helft van Zweden Women.
31' In de minuut 31, Inworp op de eigen helft voor Zweden Women.
34' VS Women krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Stephanie Frappart in Melbourne.
34' In Melbourne Rectangular Stadium heeft VS Women pech dat de kopbal van Lindsey Horan de lat treft.
34' In de minuut 34, Scheidsrechter Stephanie Frappart geeft Zweden Women een doeltrap.
35' Scheidsrechter Stephanie Frappart geeft VS Women een vrije trap op de eigen helft.
38' Sophia Smith neemt de door scheidsrechter Stephanie Frappart gegeven hoekschop voor VS Women in Melbourne.
39' In de minuut 39, Een speler van VS Women staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Stephanie Frappart teruggefloten.
39' Inworp voor Zweden Women op de helft van VS Women.
40' Scheidsrechter Stephanie Frappart geeft een inworp aan VS Women op de eigen helft in Melbourne Rectangular Stadium.
40' In de minuut 40, Doeltrap voor Zweden Women in Melbourne Rectangular Stadium.
41' VS Women krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Stephanie Frappart op de helft van Zweden Women.
41' Scheidsrechter Stephanie Frappart kent VS Women een inworp toe op de helft van Zweden Women.
41' In de minuut 41, Inworp voor VS Women op de helft van Zweden Women.
42' Vanaf rechts mag Andi Sullivan een hoekschop nemen voor VS Women in Melbourne Rectangular Stadium.
43' Inworp voor VS Women in de buurt van het vijandige doel in Melbourne Rectangular Stadium.
43' In de minuut 43, Inworp voor Zweden Women in Melbourne Rectangular Stadium op de eigen helft.
44' Scheidsrechter Stephanie Frappart geeft een inworp aan Zweden Women op de eigen helft in Melbourne Rectangular Stadium.
45' Jonna Andersson (Zweden Women) raakt geblesseerd in Melbourne. Scheidsrechter Stephanie Frappart legt de wedstrijd even stil.
45' + 1 In de minuut 45, We krijgen 2 minuten extra tijd.
45' + 2 Inworp op de eigen helft voor VS Women.
45' + 2 Jonna Andersson (Zweden Women) is weer terug in het veld en lijkt de wedstrijd te kunnen voortzetten.
45' + 3 In de minuut 45, Scheidsrechter Stephanie Frappart kent VS Women een inworp toe op de helft van Zweden Women.
45' De eerste helft op Melbourne Rectangular Stadium zit erop.
46' Na de pauze trapt Zweden Women af voor de tweede helft.
47' In de minuut 47, De bal is over de achterlijn geweest. VS Women mag een doeltrap nemen.
47' Inworp op de eigen helft voor VS Women.
48' Scheidsrechter Stephanie Frappart geeft een inworp aan VS Women op de eigen helft in Melbourne Rectangular Stadium.
48' In de minuut 48, Zweden Women krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Stephanie Frappart op de helft van VS Women.
49' In Melbourne krijgt VS Women op de eigen helft een vrije trap te nemen.
49' Kosovare Asllani (Zweden Women) krijgt geel van scheidsrechter Stephanie Frappart in Melbourne Rectangular Stadium en moet oppassen.
50' In de minuut 50, Arbiter Stephanie Frappart kent een vrije trap toe aan Zweden Women op de eigen helft.
51' Scheidsrechter Stephanie Frappart geeft Zweden Women een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van VS Women.
51' Inworp voor Zweden Women in de buurt van het vijandige doel in Melbourne Rectangular Stadium.
51' In de minuut 51, Inworp voor VS Women in Melbourne Rectangular Stadium op de eigen helft.
52' VS Women krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Stephanie Frappart in Melbourne.
54' Melbourne Rectangular Stadium ziet hoe Lindsey Horan op doel schiet, maar niet scoort voor VS Women.
54' In de minuut 54, VS Women mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Andi Sullivan in Melbourne Rectangular Stadium.
55' De verdediging van Zweden Women blokkeert een schot van Sophia Smith (VS Women).
56' Inworp voor VS Women ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Melbourne.
57' In de minuut 57, Doelpoging VS Women! Het schot van Lindsey Horan gaat niet tussen de palen.
57' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Zweden Women in Melbourne.
59' Scheidsrechter Stephanie Frappart geeft Zweden Women een doeltrap.
60' In de minuut 60, Zweden Women krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Stephanie Frappart op de helft van VS Women.
60' Scheidsrechter Stephanie Frappart kent Zweden Women een inworp toe op de helft van VS Women.
61' Filippa Angeldahl (Zweden Women) ziet zijn schot gekraakt door de verdediging van VS Women.
61' In de minuut 61, Inworp op de eigen helft voor Zweden Women.
62' Sophia Smith (VS Women) staat buitenspel in Melbourne, gezien door scheidsrechter Stephanie Frappart.
63' Scheidsrechter Stephanie Frappart geeft VS Women een vrije trap op de eigen helft.
64' In de minuut 64, Inworp voor VS Women op de helft van Zweden Women.
65' VS Women moet opletten als Zweden Women van scheidsrechter Stephanie Frappart een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
66' VS Women gebruikt de eerste wissel. Lynn Williams vervangt Trinity Rodman.
66' In de minuut 66, Scheidsrechter Stephanie Frappart geeft Zweden Women een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van VS Women.
66' Scheidsrechter Stephanie Frappart kent Zweden Women een inworp toe op de helft van VS Women.
67' Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Zweden Women in de buurt van het doel van VS Women.
68' In de minuut 68, Zweden Women krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Stephanie Frappart op de helft van VS Women.
70' VS Women krijgt van scheidsrechter Stephanie Frappart op eigen helft een vrije trap toegewezen.
70' Vrije trap in Melbourne Rectangular Stadium. Op de helft van VS Women mag Zweden Women een vrije trap nemen.
73' In de minuut 73, VS Women mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Zweden Women in Melbourne.
73' Scheidsrechter Stephanie Frappart geeft VS Women een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Zweden Women.
73' Schot op doel van Sophia Smith. Maar zonder doelpunt voor VS Women als gevolg.
74' In de minuut 74, De bal is over de achterlijn geweest. VS Women mag een doeltrap nemen.
74' Inworp voor Zweden Women in Melbourne Rectangular Stadium op de eigen helft.
76' De scherpte ontbreekt bij Emily Sonnett (VS Women). Zijn poging mist doel.
76' In de minuut 76, Scheidsrechter Stephanie Frappart geeft Zweden Women een doeltrap.
76' Scheidsrechter Stephanie Frappart geeft een inworp aan Zweden Women op de eigen helft in Melbourne Rectangular Stadium.
77' Inworp voor VS Women in Melbourne Rectangular Stadium op de eigen helft.
78' In de minuut 78, Doeltrap voor VS Women in Melbourne Rectangular Stadium.
80' Inworp voor Zweden Women op de helft van VS Women.
81' Zweden Women brengt Sofia Jakobsson in de plaats van Kosovare Asllani.
81' In de minuut 81, Scheidsrechter Stephanie Frappart kent Zweden Women een inworp toe op de helft van VS Women.
81' VS Women verdedigt een schot van Stina Blackstenius, waardoor Zweden Women niet tot scoren komt.
81' Scheidsrechter Stephanie Frappart geeft een inworp aan VS Women op de eigen helft in Melbourne Rectangular Stadium.
81' In de minuut 81, Zweden Women brengt Lina Hurtig in de plaats van Johanna Kaneryd.
82' Inworp voor VS Women op de helft van Zweden Women.
82' Inworp voor VS Women in de buurt van het vijandige doel in Melbourne Rectangular Stadium.
83' In de minuut 83, Inworp op de eigen helft voor Zweden Women.
83' VS Women krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Stephanie Frappart op de helft van Zweden Women.
84' Buitenspelpositie voor Alex Morgan (VS Women) in Melbourne Rectangular Stadium (Melbourne).
85' In de minuut 85, Vergeefse doelpoging Sofia Jakobsson (Zweden Women) in Melbourne Rectangular Stadium.
86' Inworp voor Zweden Women ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Melbourne.
86' Scheidsrechter Stephanie Frappart kent Zweden Women een inworp toe op de helft van VS Women.
87' In de minuut 87, Inworp voor Zweden Women in Melbourne Rectangular Stadium op de eigen helft.
87' VS Women moet opletten als Zweden Women van scheidsrechter Stephanie Frappart een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
88' Jonna Andersson neemt de door scheidsrechter Stephanie Frappart gegeven hoekschop voor Zweden Women in Melbourne.
89' In de minuut 89, Een schot van Elin Rubensson (Zweden Women) wordt geblokkeerd door een verdediger van VS Women.
89' Filippa Angeldahl mist het doel en scoort niet voor Zweden Women.
89' De bal gaat buiten. Doeltrap voor VS Women in Melbourne.
90' In Melbourne Rectangular Stadium ziet Alex Morgan (VS Women) zijn kopbal op doel gered worden door Zweden Women.
90' Zweden Women moet opletten als VS Women van scheidsrechter Stephanie Frappart een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
90' Achterin bij Zweden Women wordt de kopbal van Alex Morgan (VS Women) tegengehouden.
90' + 1 2 minuten extra tijd.
90' + 1 VS Women in buitenspelpositie.
90' + 3 Inworp voor VS Women in de buurt van het vijandige doel in Melbourne Rectangular Stadium.
90' Aan het eind van de reguliere speeltijd staat er een 0-0 stand op het scorebord.