1' Het eerste fluitsignaal heeft geklonken en Hongarije mag de aftrap nemen.
20' Het voorbereidende werk werd verricht door Edvinas Girdvainis.
36' In de minuut 36, Gvidas Gineitis deed het voorbereidende werk.
43' Rokas Lekiatas gaat in het boekje van de scheidsrechter.
45' De eerste helft is afgelopen.
46' In de minuut 46, De scheidsrechter fluit voor het begin van de tweede helft. Litouwen trapt af.
46' Trainer Marco Rossi gebruikt zijn eerste wissel. Milos Kerkez wordt door Zsolt Nagy vervangen bij de uitploeg.
46' De uitploeg wisselt Daniel Gazdag voor Callum Styles.
55' In de minuut 55, Edgaras Utkus (Litouwen) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
55' Dominik Szoboszlai (Hongarije) krijgt geel van scheidsrechter Juxhin Xhaja in Steponas Darius and Stasys Girenas en moet oppassen.
62' Kevin Csoboth vervangt Loic Nego bij de uitploeg.
64' In de minuut 64, Trainer Edgaras Jankauskas (Litouwen) gebruikt zijn eerste wissel en vervangt Edgaras Utkus door Kipras Kazukolovas.
65' De tweede wissel van Litouwen. Eligijus Jankauskas komt erin voor Fedor Cernych in Steponas Darius and Stasys Girenas.
67' Penalty voor Hongarije!
67' In de minuut 67, Doelpuntenmaker Dominik Szoboszlai maakt er vanaf elf meter 2-1 van en verkleint hiermee de achterstand.
71' Eerste gele kaart voor Kipras Kazukolovas (Litouwen) in Kaunas.
74' Gele kaart. Attila Fiola (Hongarije) gaat op de bon.
76' In de minuut 76, Wissel in Kaunas: Markas Beneta vervangt Pijus Sirvys bij Litouwen.
82' Dominik Szoboszlai met de assist.
90' Gele kaart in Kaunas: Justas Lasickas (Litouwen) gaat op de bon bij scheidsrechter Juxhin Xhaja.
90' De thuisploeg vervangt Vykintas Slivka door Arvydas Novikovas.
90' + 2 Hongarije heeft Barnabas Varga gewisseld. Martin Adam neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Marco Rossi.
90' + 2 Hongarije gebruikt de vijfde wissel. Bendeguz Bolla vervangt Roland Sallai.