1' Scheidsrechter Peter Kralovic geeft het startsein in Yerevan. Letland trapt af en de wedstrijd is begonnen.
10' Varazdat Haroyan (Armenië) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
18' In de minuut 18, Gele kaart. Aleksejs Saveljevs (Letland) gaat op de bon.
33' Vazgen Sargsyan Republican Stadium ziet hoe Oleksandr Petrakov de geblesseerde Norberto Briasco vervangt door Vahan Bichakhchyan bij de thuisploeg.
35' In de minuut 35, De voorzet kwam van Artak Dashyan.
45' De scheidsrechter fluit voor de rust.
46' De tweede helft is begonnen middels de aftrap van Armenië.
51' In de minuut 51, De uitploeg incasseert geel op naam van Alvis Jaunzems.
64' De uitploeg vervangt Andrejs Ciganiks door Eduards Daskevics.
65' Trainer Dainis Kazakevics gebruikt zijn tweede wissel. Alvis Jaunzems wordt door Maksims Tonisevs vervangen bij de uitploeg.
65' In de minuut 65, Letland heeft Vladislavs Gutkovskis gewisseld. Raimonds Krollis neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Dainis Kazakevics.
67' Doelpunt! De uitploeg maakt de gelijkmaker via Roberts Savalnieks.
69' Trainer Dainis Kazakevics (Letland) gebruikt zijn vierde wissel en vervangt Marcis Oss door Elvis Stuglis.
77' In de minuut 77, De tweede wissel van Armenië. Tigran Barseghyan komt erin voor Grant Leon Mamedova in Vazgen Sargsyan Republican Stadium.
77' Wissel in Yerevan: Artur Serobyan vervangt Lucas Zelarrayan bij Armenië.
81' Roberts Uldrikis (Letland) krijgt een eerste gele kaart.
85' In de minuut 85, De vijfde wissel van Letland. Marko Regza komt erin voor Roberts Uldrikis in Vazgen Sargsyan Republican Stadium.
89' Kristers Tobers (Letland) krijgt geel van scheidsrechter Peter Kralovic in Vazgen Sargsyan Republican Stadium en moet oppassen.
89' + 1 Penalty toegekend aan Armenië.
90' + 1 Goal! De thuisploeg neemt een 2-1 voorsprong dankzij een benutte penalty van Tigran Barseghyan.
90' + 5 Trainer Oleksandr Petrakov (Armenië) gebruikt zijn vierde wissel en vervangt Ugochukvu Ivu door Hovhannes Harutyunyan.
90' Het eindsignaal heeft geklonken, de wedstrijd eindigt in 2-1.