1' De wedstrijd gaat van start. Frankrijk heeft afgetrapt.
45' In de minuut 45, Het rustsignaal klinkt.
46' Begin van de tweede helft. Griekenland verzorgt de aftrap.
49' Frankrijk mag het vanaf elf meter proberen.
49' In de minuut 49, Manolis Siopis (Griekenland) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
50' Konstantinos Mavropanos (Griekenland) krijgt geel van scheidsrechter Antonio Mateu Lahoz in Stade de France en moet oppassen.
53' Kylian Mbappe mist een strafschop voor Frankrijk in Stade de France.
54' In de minuut 54, Scheidsrechter Antonio Mateu Lahoz fluit voor een penalty in het voordeel van Frankrijk.
55' In de minuut 55, Kylian Mbappe scoort vanaf 11 meter. Frankrijk neemt een 1-0 voorsprong in Saint-Denis's Stade de France.
66' Wissel in Saint-Denis: Taxiarchis Fountas vervangt Manolis Siopis bij Griekenland.
66' De tweede wissel van Griekenland. Vangelis Pavlidis komt erin voor Giorgos Giakoumakis in Stade de France.
69' In de minuut 69, Pantelis Hatzidiakos (Griekenland) krijgt geel.
69' De uitploeg incasseert geel op naam van Dimitris Kourbelis.
69' Bij Griekenland wordt Konstantinos Mavropanos met rood van het veld gestuurd.
71' In de minuut 71, De uitploeg vervangt Giorgos Masouras door Konstantinos Koulierakis.
72' Trainer Gustavo Augusto Pouyet Dominguez gebruikt zijn vierde wissel. Tasos Bakasetas wordt door Panagiotis Retsos vervangen bij de uitploeg.
77' Frankrijk gebruikt de eerste wissel. Ousmane Dembele vervangt Kingsley Coman.
86' In de minuut 86, De thuisploeg wisselt Randal Kolo Muani voor Olivier Giroud.
86' Christopher Nkunku vervangt Antoine Griezmann bij de thuisploeg.
86' Griekenland brengt Andreas Bouchalakis in de plaats van Dimitris Kourbelis.