1' We zijn begonnen. AE Kifisia heeft afgetrapt.
1' In de minuut 1, Scheidsrechter Aristotelis Diamantopoulos kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
1' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Dimotiko Athlitiko Kentro Lamias.
2' Inworp Lamia. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
3' In de minuut 3, Inworp voor AE Kifisia in Dimotiko Athlitiko Kentro Lamias op de eigen helft.
4' Scheidsrechter Aristotelis Diamantopoulos geeft een inworp aan AE Kifisia op de eigen helft in Dimotiko Athlitiko Kentro Lamias.
5' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Lamia in Lamia.
6' In de minuut 6, Inworp voor Lamia op de helft van AE Kifisia.
7' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Dimotiko Athlitiko Kentro Lamias.
8' Lamia krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Aristotelis Diamantopoulos op de helft van AE Kifisia.
8' In de minuut 8, Inworp op de eigen helft voor AE Kifisia.
10' Lamia krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Aristotelis Diamantopoulos in Lamia.
10' Hoekschop voor Lamia in Dimotiko Athlitiko Kentro Lamias. Carlitos neemt deze vanaf rechts.
11' In de minuut 11, Scheidsrechter Aristotelis Diamantopoulos geeft AE Kifisia een vrije trap op de eigen helft.
11' Vrije trap in Dimotiko Athlitiko Kentro Lamias. Op de helft van Lamia mag AE Kifisia een vrije trap nemen.
12' AE Kifisia mag een hoekschop nemen vanaf links via Jack Ipalibo in Dimotiko Athlitiko Kentro Lamias.
12' Andre Teixeira deed het voorbereidende werk.
15' Doelpoging Lamia! Het schot van Carlitos gaat niet tussen de palen in Lamia.
15' In de minuut 15, Inworp voor Lamia ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Lamia.
15' Scheidsrechter Aristotelis Diamantopoulos geeft AE Kifisia een doeltrap.
16' Lamia krijgt van scheidsrechter Aristotelis Diamantopoulos op eigen helft een vrije trap toegewezen.
17' In de minuut 17, De uitploeg krijgt een doeltrap in Lamia.
17' Scheidsrechter Aristotelis Diamantopoulos kent een vrije trap toe aan Lamia, te nemen op de helft van AE Kifisia.
18' Scheidsrechter Aristotelis Diamantopoulos kent Lamia een inworp toe op de helft van AE Kifisia.
19' In de minuut 19, Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Lamia.
19' AE Kifisia moet opletten als Lamia van scheidsrechter Aristotelis Diamantopoulos een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
20' Het spel ligt even stil in Lamia. Mathias Acuna (Lamia) raakt geblesseerd en heeft verzorging nodig.
22' In de minuut 22, Vrije trap voor Lamia op de helft van AE Kifisia.
22' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Aristotelis Diamantopoulos een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Lamia.
23' Doelpunt! De thuisploeg maakt de gelijkmaker via David Simon.
25' In de minuut 25, In Dimotiko Athlitiko Kentro Lamias mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
25' Scheidsrechter Aristotelis Diamantopoulos geeft een inworp aan Lamia op de eigen helft in Dimotiko Athlitiko Kentro Lamias.
27' Vrije trap in Dimotiko Athlitiko Kentro Lamias. Op de helft van Lamia mag AE Kifisia een vrije trap nemen.
28' In de minuut 28, Inworp op de eigen helft voor AE Kifisia.
28' Arbiter Aristotelis Diamantopoulos kent een vrije trap toe aan Lamia op de eigen helft.
29' De bal is over de achterlijn geweest. Lamia mag een doeltrap nemen.
31' In de minuut 31, Een doelpoging van Cristopher Nunez (Lamia) mist scherpte.
31' Doeltrap voor AE Kifisia in Dimotiko Athlitiko Kentro Lamias.
32' Vrije trap voor AE Kifisia op de helft van Lamia.
32' In de minuut 32, Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Aristotelis Diamantopoulos een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Lamia.
33' Kopbal richting doel! Kyriakos Papadopoulos (Lamia) krijgt de bal echter niet achter de doelman in Lamia.
33' De bal is over de achterlijn geweest. AE Kifisia mag een doeltrap nemen.
34' In de minuut 34, In Lamia krijgt AE Kifisia op de eigen helft een vrije trap te nemen.
36' Inworp voor Lamia op de helft van AE Kifisia.
37' Carlitos neemt de door scheidsrechter Aristotelis Diamantopoulos gegeven hoekschop voor Lamia in Lamia.
37' In de minuut 37, Inworp AE Kifisia. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
39' Het staat 2-1 in Dimotiko Athlitiko Kentro Lamias! Ruben Martinez Granja zet de thuisploeg op voorsprong.
39' De voorzet kwam van Mathias Acuna.
41' In de minuut 41, Buitenspel Lamia. Carlitos wordt teruggefloten door scheidsrechter Aristotelis Diamantopoulos.
41' Scheidsrechter Aristotelis Diamantopoulos fluit de uitploeg terug voor buitenspel in Lamia.
41' Scheidsrechter Aristotelis Diamantopoulos kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
42' In de minuut 42, Scheidsrechter Aristotelis Diamantopoulos kent een vrije trap toe aan Lamia, te nemen op de helft van AE Kifisia.
43' Hoekschop voor Lamia in Dimotiko Athlitiko Kentro Lamias. Carlitos neemt deze vanaf rechts.
44' AE Kifisia krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Aristotelis Diamantopoulos in Lamia.
44' In de minuut 44, Ivan Milicevic neemt de door scheidsrechter Aristotelis Diamantopoulos gegeven hoekschop voor AE Kifisia in Lamia.
44' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Lamia.
45' Lamia krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Aristotelis Diamantopoulos op de helft van AE Kifisia.
45' In de minuut 45, De vierde official geeft 3 minuten extra tijd aan voor de Eerste helft.
45' + 1 De scherpte ontbreekt bij David Simon (Lamia). Zijn poging mist doel in Lamia.
45' + 1 Doeltrap voor AE Kifisia in Dimotiko Athlitiko Kentro Lamias.
45' + 1 In de minuut 45, In Dimotiko Athlitiko Kentro Lamias mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
45' + 3 AE Kifisia verdedigt een schot van Carlitos, waardoor Lamia niet tot scoren komt.
45' + 3 Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Dimotiko Athlitiko Kentro Lamias.
45' In de minuut 45, De scheidsrechter fluit voor de rust.
46' Lamia trapt de tweede helft af op aangeven van de scheidsrechter.
46' AE Kifisia heeft Giannis Masouras gewisseld. Mateus Santos neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach David Jean Nielsen.
46' In de minuut 46, Inworp voor AE Kifisia in Dimotiko Athlitiko Kentro Lamias op de eigen helft.
47' Lamia in buitenspelpositie.
47' Scheidsrechter Aristotelis Diamantopoulos kent AE Kifisia een inworp toe op de helft van Lamia.
48' In de minuut 48, Inworp op de eigen helft voor Lamia.
48' Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Aristotelis Diamantopoulos aan de uitploeg.
49' Dimotiko Athlitiko Kentro Lamias ziet hoe Thievy Bifouma op doel schiet, maar niet scoort voor AE Kifisia.
49' In de minuut 49, Scheidsrechter Aristotelis Diamantopoulos geeft Lamia een doeltrap.
50' Scheidsrechter Aristotelis Diamantopoulos legt het spel even stil voor een blessurebehandeling van Ognjen Ozegovic (AE Kifisia) in Dimotiko Athlitiko Kentro Lamias.
50' De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Alexei Koselev (Lamia).
53' In de minuut 53, Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Dimotiko Athlitiko Kentro Lamias.
53' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Lamia.
54' Scheidsrechter Aristotelis Diamantopoulos kent een vrije trap toe aan Lamia, te nemen op de helft van AE Kifisia.
55' In de minuut 55, AE Kifisia mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Lamia in Lamia.
56' Lamia mag een hoekschop nemen vanaf links via Carlitos in Dimotiko Athlitiko Kentro Lamias.
56' Scheidsrechter Aristotelis Diamantopoulos geeft AE Kifisia een vrije trap op de eigen helft.
56' In de minuut 56, Doelpunt! Carlitos breidt de voorsprong uit. Lamia leidt met 3-1.
58' Carlitos neemt de door scheidsrechter Aristotelis Diamantopoulos gegeven hoekschop voor Lamia in Lamia.
59' De bal gaat buiten. Doeltrap voor AE Kifisia in Lamia.
59' Vanaf links mag Thievy Bifouma een hoekschop nemen voor AE Kifisia in Dimotiko Athlitiko Kentro Lamias.
59' In de minuut 59, De bal gaat buiten. Doeltrap voor AE Kifisia in Lamia.
60' AE Kifisia mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Ivan Milicevic in Dimotiko Athlitiko Kentro Lamias.
60' Scheidsrechter Aristotelis Diamantopoulos geeft AE Kifisia een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Lamia.
61' In de minuut 61, AE Kifisia krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Aristotelis Diamantopoulos op de helft van Lamia.
61' AE Kifisia brengt Facundo Soloa in de plaats van Nikolaos Peios.
62' Arbiter Aristotelis Diamantopoulos kent een vrije trap toe aan AE Kifisia op de eigen helft.
63' In de minuut 63, Buitenspel van de uitploeg.
64' Een schot van Ognjen Ozegovic (AE Kifisia) wordt geblokkeerd door een verdediger van Lamia.
64' Scheidsrechter Aristotelis Diamantopoulos kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
65' In de minuut 65, In Lamia krijgt Lamia op de eigen helft een vrije trap te nemen.
65' Vrije trap voor AE Kifisia op de helft van Lamia.
66' Cristopher Nunez incasseert een gele kaart en is geschorst voor de volgende wedstrijd van Lamia.
66' In de minuut 66, Lamia krijgt van scheidsrechter Aristotelis Diamantopoulos op eigen helft een vrije trap toegewezen.
67' Mateus Santos blesseert zich bij AE Kifisia, waardoor de wedstrijd even wordt stopgezet in Dimotiko Athlitiko Kentro Lamias.
68' Arbiter Aristotelis Diamantopoulos kent een vrije trap toe aan AE Kifisia op de eigen helft.
69' In de minuut 69, Scheidsrechter Aristotelis Diamantopoulos kent AE Kifisia een inworp toe op de helft van Lamia.
70' Zoran Tosic vervangt Ruben Martinez Granja bij de thuisploeg.
70' Wissel in Lamia: Sidcley vervangt Mathias Acuna bij Lamia.
71' In de minuut 71, Lamia krijgt van scheidsrechter Aristotelis Diamantopoulos op eigen helft een vrije trap toegewezen.
71' Facundo Soloa (AE Kifisia) krijgt geel.
72' In Lamia wordt een kopbal van Ognjen Ozegovic tegengehouden door de verdediging van Lamia.
72' In de minuut 72, De kopbal van Ognjen Ozegovic belandt niet in het doel van de tegenpartij. Geen goal voor AE Kifisia.
72' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Lamia.