1' Theodoros Vardinogiannis Stadium ziet toe hoe OFI Crete de aftrap verricht als scheidsrechter Evangelos Manouchos fluit voor het begin van de wedstrijd.
2' In de minuut 2, AE Kifisia krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Evangelos Manouchos in Heraklion.
3' Doelpoging AE Kifisia! Het schot van Andre Teixeira gaat niet tussen de palen.
3' De bal is over de achterlijn geweest. OFI Crete mag een doeltrap nemen.
3' In de minuut 3, Scheidsrechter Evangelos Manouchos kent OFI Crete een inworp toe op de helft van AE Kifisia.
5' AE Kifisia krijgt van scheidsrechter Evangelos Manouchos op eigen helft een vrije trap toegewezen.
5' In de minuut 5, De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
6' AE Kifisia mag een hoekschop nemen vanaf links via Ivan Milicevic in Theodoros Vardinogiannis Stadium.
6' Ognjen Ozegovic mist een kopkans voor AE Kifisia.
6' In de minuut 6, Scheidsrechter Evangelos Manouchos geeft OFI Crete een doeltrap.
7' Inworp voor OFI Crete in Theodoros Vardinogiannis Stadium op de eigen helft.
7' Penalty voor AE Kifisia!
7' In de minuut 7, Gele kaart in Heraklion: Bressan (OFI Crete) gaat op de bon bij scheidsrechter Evangelos Manouchos.
10' AE Kifisia neemt de leiding na een door Ognjen Ozegovic benutte strafschop. 0-1!
11' Een doelpoging van Miguel Mellado (OFI Crete) in Heraklion mist scherpte.
11' In de minuut 11, Doeltrap voor AE Kifisia in Theodoros Vardinogiannis Stadium.
12' OFI Crete mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
13' De scherpte ontbreekt bij Gudmundur Thorarinsson (OFI Crete). Zijn poging mist doel.
13' In de minuut 13, De uitploeg krijgt een doeltrap in Heraklion.
14' In Heraklion krijgt AE Kifisia op de eigen helft een vrije trap te nemen.
15' Inworp OFI Crete. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
16' In de minuut 16, Scheidsrechter Evangelos Manouchos kent een vrije trap toe aan AE Kifisia, te nemen op de helft van OFI Crete.
17' AE Kifisia mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van OFI Crete in Heraklion.
17' Vanaf rechts mag Thievy Bifouma een hoekschop nemen voor AE Kifisia in Theodoros Vardinogiannis Stadium.
18' In de minuut 18, De poging van Mateus Santos (AE Kifisia) mist doel in Theodoros Vardinogiannis Stadium.
18' De bal gaat buiten. Doeltrap voor OFI Crete in Heraklion.
19' AE Kifisia moet opletten als OFI Crete van scheidsrechter Evangelos Manouchos een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
20' In de minuut 20, OFI Crete krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Evangelos Manouchos op de helft van AE Kifisia.
21' Giannis Apostolakis neemt de door scheidsrechter Evangelos Manouchos gegeven hoekschop voor OFI Crete in Heraklion.
22' Scheidsrechter Evangelos Manouchos geeft AE Kifisia een vrije trap op de eigen helft.
22' In de minuut 22, Scheidsrechter Evangelos Manouchos kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
22' De bal is over de achterlijn geweest. AE Kifisia mag een doeltrap nemen.
23' Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Evangelos Manouchos aan de uitploeg.
24' In de minuut 24, AE Kifisia krijgt een schietkans via Mateus Santos, maar scoort niet in Theodoros Vardinogiannis Stadium.
24' AE Kifisia krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Evangelos Manouchos in Heraklion.
25' AE Kifisia moet uitkijken als OFI Crete een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Theodoros Vardinogiannis Stadium.
25' In de minuut 25, Jonathan Menendez (AE Kifisia) krijgt geel van scheidsrechter Evangelos Manouchos in Theodoros Vardinogiannis Stadium en moet oppassen.
26' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Theodoros Vardinogiannis Stadium.
27' OFI Crete krijgt van scheidsrechter Evangelos Manouchos op eigen helft een vrije trap toegewezen.
27' In de minuut 27, In Theodoros Vardinogiannis Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
28' Vrije trap in Theodoros Vardinogiannis Stadium. Op de helft van OFI Crete mag AE Kifisia een vrije trap nemen.
29' De bal gaat buiten. Doeltrap voor OFI Crete in Heraklion.
30' In de minuut 30, Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Heraklion.
30' Inworp op de eigen helft voor AE Kifisia.
30' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Theodoros Vardinogiannis Stadium.
31' In de minuut 31, Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor AE Kifisia in de buurt van het doel van OFI Crete.
31' Gele kaart. Miguel Mellado (OFI Crete) gaat op de bon.
32' Scheidsrechter Evangelos Manouchos geeft OFI Crete een vrije trap op de eigen helft.
33' In de minuut 33, Het spel ligt even stil in Heraklion. Bressan (OFI Crete) raakt geblesseerd en heeft verzorging nodig.
33' De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Mateus Santos (AE Kifisia).
35' Scheidsrechter Evangelos Manouchos geeft een inworp aan AE Kifisia op de eigen helft in Theodoros Vardinogiannis Stadium.
36' In de minuut 36, Bressan van OFI Crete is geblesseerd en het spel ligt even stil.
37' Coach Jose Mel Perez voert noodgedwongen zijn 1 wissel door. Bressan moet aangeslagen het veld verlaten en wordt vervangen door Vasilis Lampropoulos.
39' Scheidsrechter Evangelos Manouchos geeft OFI Crete een doeltrap.
39' In de minuut 39, Inworp voor OFI Crete op de helft van AE Kifisia.
40' Scheidsrechter Evangelos Manouchos kent een vrije trap toe aan OFI Crete op een gevaarlijke plek voor AE Kifisia.
40' In Heraklion krijgt AE Kifisia op de eigen helft een vrije trap te nemen.
41' In de minuut 41, De uitploeg krijgt een doeltrap in Heraklion.
42' Inworp voor OFI Crete in Theodoros Vardinogiannis Stadium op de eigen helft.
43' De verdediging van AE Kifisia blokkeert een schot van Jon Toral (OFI Crete).
43' In de minuut 43, Scheidsrechter Evangelos Manouchos geeft een inworp aan OFI Crete op de eigen helft in Theodoros Vardinogiannis Stadium.
44' Arbiter Evangelos Manouchos kent een vrije trap toe aan AE Kifisia op de eigen helft.
45' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Theodoros Vardinogiannis Stadium.
45' + 1 In de minuut 45, Inworp op de eigen helft voor AE Kifisia.
45' + 1 Inworp OFI Crete. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
45' + 2 Adrien Riera mist het doel en scoort niet voor OFI Crete in Theodoros Vardinogiannis Stadium.
45' + 2 In de minuut 45, Inworp voor OFI Crete in de buurt van het vijandige doel in Theodoros Vardinogiannis Stadium.
45' + 2 Nog 4 minuten extra speeltijd voor Eerste helft.
45' + 2 Doeltrap voor AE Kifisia in Theodoros Vardinogiannis Stadium.
45' + 4 In de minuut 45, Buitenspel van de thuisploeg.
45' + 5 Scheidsrechter Evangelos Manouchos kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
45' De eerste helft is afgelopen in Heraklion's Theodoros Vardinogiannis Stadium.