1' We zijn begonnen. AE Kifisia heeft afgetrapt.
1' In de minuut 1, Een speler van de thuisploeg bevindt zich in buitenspelpositie en wordt teruggefloten door scheidsrechter Athanasios Tzilos.
2' Een doelpoging van Viktor Klonaridis (AE Kifisia) mist scherpte.
2' Panserraikos FC moet opletten als AE Kifisia van scheidsrechter Athanasios Tzilos een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
2' In de minuut 2, Inworp voor AE Kifisia ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Serres.
2' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Serres.
3' Scheidsrechter Athanasios Tzilos kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
4' In de minuut 4, In Serres Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
4' Arbiter Athanasios Tzilos kent een vrije trap toe aan Panserraikos FC op de eigen helft.
5' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Serres Stadium.
5' In de minuut 5, Loick Landre gaat in het boekje van de scheidsrechter.
6' De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Zisis Chatzistravos (Panserraikos FC).
6' Inworp voor AE Kifisia in Serres Stadium op de eigen helft.
8' In de minuut 8, Buitenspel Panserraikos FC.
9' Het spel ligt even stil: Loick Landre (AE Kifisia) is geblesseerd.
10' Coach David Jean Nielsen voert noodgedwongen zijn 1 wissel door. Loick Landre moet aangeslagen het veld verlaten en wordt vervangen door Alberto Botía.
10' In de minuut 10, Coach Pablo Gabriel Garcia Perez (Panserraikos FC) moet ingrijpen en brengt Mathias Tomas voor de geblesseerde Zisis Chatzistravos.
11' De verdediging van Panserraikos FC blokkeert een schot van Nikolaos Peios (AE Kifisia).
11' Scheidsrechter Athanasios Tzilos kent een vrije trap toe aan AE Kifisia, te nemen op de helft van Panserraikos FC.
11' In de minuut 11, Panserraikos FC krijgt van scheidsrechter Athanasios Tzilos op eigen helft een vrije trap toegewezen.
12' De uitploeg incasseert geel op naam van Alberto Botía.
12' Scheidsrechter Athanasios Tzilos geeft Panserraikos FC een vrije trap op de eigen helft.
12' In de minuut 12, Inworp Panserraikos FC. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
12' Panserraikos FC krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Athanasios Tzilos op de helft van AE Kifisia.
13' Hoekschop voor Panserraikos FC in Serres Stadium. Kostas Pileas neemt deze vanaf links.
13' In de minuut 13, Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Athanasios Tzilos een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Serres.
14' Emil Bergstrom mist een kopkans voor Panserraikos FC.
14' De bal gaat buiten. Doeltrap voor AE Kifisia in Serres.
14' In de minuut 14, Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Serres.
14' Inworp op de eigen helft voor Panserraikos FC.
15' Inworp voor Panserraikos FC in de buurt van het vijandige doel in Serres Stadium.
17' In de minuut 17, Panserraikos FC mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van AE Kifisia in Serres.
17' De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
18' Scheidsrechter Athanasios Tzilos geeft AE Kifisia een doeltrap.
19' In de minuut 19, Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Serres Stadium.
19' Scheidsrechter Athanasios Tzilos kent AE Kifisia een inworp toe op de helft van Panserraikos FC.
19' Scheidsrechter Athanasios Tzilos geeft een inworp aan Panserraikos FC op de eigen helft in Serres Stadium.
20' In de minuut 20, Scheidsrechter Athanasios Tzilos kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
21' Inworp voor AE Kifisia in Serres Stadium op de eigen helft.
21' Inworp op de eigen helft voor Panserraikos FC.
23' In de minuut 23, Inworp AE Kifisia. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
24' Scheidsrechter Athanasios Tzilos geeft AE Kifisia een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Panserraikos FC.
25' Scheidsrechter Athanasios Tzilos geeft een inworp aan Panserraikos FC op de eigen helft in Serres Stadium.
26' In de minuut 26, In Serres krijgt AE Kifisia op de eigen helft een vrije trap te nemen.
27' Scheidsrechter Athanasios Tzilos geeft Panserraikos FC een vrije trap op de eigen helft.
28' Vergeefse doelpoging Viktor Klonaridis (AE Kifisia) in Serres Stadium.
28' In de minuut 28, Scheidsrechter Athanasios Tzilos geeft Panserraikos FC een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van AE Kifisia.
29' Inworp voor AE Kifisia op de helft van Panserraikos FC.
30' Inworp voor AE Kifisia op de helft van Panserraikos FC.
31' In de minuut 31, De bal is over de achterlijn geweest. Panserraikos FC mag een doeltrap nemen.
32' In Serres Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
34' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Serres Stadium.
35' In de minuut 35, Panserraikos FC krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Athanasios Tzilos op de helft van AE Kifisia.
35' Doeltrap voor AE Kifisia in Serres Stadium.
36' Scheidsrechter Athanasios Tzilos kent Panserraikos FC een inworp toe op de helft van AE Kifisia.
37' In de minuut 37, Ilian Iliev neemt de door scheidsrechter Athanasios Tzilos gegeven hoekschop voor AE Kifisia in Serres.
37' Scheidsrechter Athanasios Tzilos geeft Panserraikos FC een doeltrap.
38' Arbiter Athanasios Tzilos kent een vrije trap toe aan Panserraikos FC op de eigen helft.
39' In de minuut 39, Inworp voor Panserraikos FC in Serres Stadium op de eigen helft.
40' Scheidsrechter Athanasios Tzilos geeft een inworp aan Panserraikos FC op de eigen helft in Serres Stadium.
40' Scheidsrechter Athanasios Tzilos kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
41' In de minuut 41, Een schot van Kosta Aleksic (Panserraikos FC) wordt geblokkeerd door een verdediger van AE Kifisia.
41' Vrije trap in Serres Stadium. Op de helft van AE Kifisia mag Panserraikos FC een vrije trap nemen.
42' Inworp op de eigen helft voor AE Kifisia.
43' In de minuut 43, AE Kifisia neemt een 0-1 voorsprong dankzij Thievy Bifouma.
45' De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
45' AE Kifisia krijgt van scheidsrechter Athanasios Tzilos op eigen helft een vrije trap toegewezen.
45' + 1 In de minuut 45, Een schot van Nikolaos Peios (AE Kifisia) wordt tegengehouden door de verdediging van Panserraikos FC in Serres.
45' + 1 De scherpte ontbreekt bij Nikolaos Peios (AE Kifisia). Zijn poging mist doel.
45' + 1 De vierde official geeft 3 minuten extra tijd aan voor de Eerste helft.
45' + 1 In de minuut 45, Doeltrap voor Panserraikos FC in Serres Stadium.
45' + 2 Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Serres.
45' + 3 In Serres Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
45' In de minuut 45, De eerste helft op Serres Stadium zit erop.
46' Scheidsrechter Athanasios Tzilos geeft het startsein voor de tweede helft in Serres. Panserraikos FC trapt af.
46' AE Kifisia heeft Viktor Klonaridis gewisseld. Mateus Santos neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach David Jean Nielsen.
46' In de minuut 46, Inworp Panserraikos FC. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
46' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Serres.
47' Het spel ligt even stil in Serres. Alberto Botía (AE Kifisia) raakt geblesseerd en heeft verzorging nodig.
47' In de minuut 47, In Serres krijgt AE Kifisia op de eigen helft een vrije trap te nemen.
48' De 3 wissel van coach David Jean Nielsen (AE Kifisia) is een noodgedwongen wijziging. Nikolaos Vafeas vervangt de aangeslagen Alberto Botía.
48' Scheidsrechter Athanasios Tzilos kent Panserraikos FC een inworp toe op de helft van AE Kifisia.
49' In de minuut 49, Scheidsrechter Athanasios Tzilos trekt geel in Serres Stadium. Paschalis Staikos (Panserraikos FC) is er de volgende wedstrijd niet bij.
49' Vrije trap voor AE Kifisia op de helft van Panserraikos FC.
49' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Serres.
50' In de minuut 50, Inworp voor Panserraikos FC op de helft van AE Kifisia.
50' Inworp AE Kifisia. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
51' AE Kifisia krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Athanasios Tzilos op de helft van Panserraikos FC.
52' In de minuut 52, Scheidsrechter Athanasios Tzilos geeft Panserraikos FC een vrije trap op de eigen helft.
53' Scheidsrechter Athanasios Tzilos geeft een inworp aan Panserraikos FC op de eigen helft in Serres Stadium.
53' Arbiter Athanasios Tzilos kent een vrije trap toe aan Panserraikos FC op de eigen helft.
54' In de minuut 54, Buitenspel van de thuisploeg.
55' Scheidsrechter Athanasios Tzilos kent een vrije trap toe aan AE Kifisia, te nemen op de helft van Panserraikos FC.
56' Ilian Iliev mist het doel en scoort niet voor AE Kifisia.
56' In de minuut 56, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Panserraikos FC in Serres.
56' Inworp voor Panserraikos FC in Serres Stadium op de eigen helft.
57' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Serres Stadium.
58' In de minuut 58, Kopbal richting doel! Mateus Santos (AE Kifisia) krijgt de bal echter niet achter de doelman in Serres.
58' De bal is over de achterlijn geweest. Panserraikos FC mag een doeltrap nemen.
59' Scheidsrechter Athanasios Tzilos kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
60' In de minuut 60, AE Kifisia verdedigt een schot van Kosta Aleksic, waardoor Panserraikos FC niet tot scoren komt.
60' Inworp voor Panserraikos FC in de buurt van het vijandige doel in Serres Stadium.
60' Inworp voor Panserraikos FC ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Serres.
61' In de minuut 61, Geel voor Andrews Tetteh. Hij zal er volgende wedstrijd niet bij zijn voor AE Kifisia.
61' Scheidsrechter Athanasios Tzilos kent een vrije trap toe aan Panserraikos FC op een gevaarlijke plek voor AE Kifisia.
62' De thuisploeg vervangt Savvas Mourgos door Jefte Betancor.
62' In de minuut 62, Buitenspelpositie van de thuisploeg.
62' De 3 wissel van Panserraikos FC. Angelos Oikonomou komt erin voor Paschalis Staikos in Serres Stadium.
63' Panserraikos FC krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Athanasios Tzilos op de helft van AE Kifisia.
65' In de minuut 65, Serres Stadium ziet hoe Thievy Bifouma op doel schiet, maar niet scoort voor AE Kifisia.
65' Inworp voor AE Kifisia op de helft van Panserraikos FC.
66' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Serres.
66' In de minuut 66, Inworp op de eigen helft voor AE Kifisia.
67' In Serres Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
68' Mateus Santos schiet op doel maar scoort niet voor AE Kifisia in Serres.
68' In de minuut 68, Ilian Iliev neemt de door scheidsrechter Athanasios Tzilos gegeven hoekschop voor AE Kifisia in Serres.
68' Antonis Papasavvas (AE Kifisia) ziet zijn kans gekeerd door de verdediging van Panserraikos FC in Serres Stadium.
68' Inworp op de eigen helft voor Panserraikos FC.
69' In de minuut 69, Vanaf rechts mag Mathias Tomas een hoekschop nemen voor Panserraikos FC in Serres Stadium.
72' Scheidsrechter Athanasios Tzilos legt het spel even stil voor een blessurebehandeling van Giannis Masouras (AE Kifisia) in Serres Stadium.
73' Inworp AE Kifisia. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
74' In de minuut 74, De scherpte ontbreekt bij Thievy Bifouma (AE Kifisia). Zijn poging mist doel in Serres.
74' Doeltrap voor Panserraikos FC in Serres Stadium.
74' Scheidsrechter Athanasios Tzilos kent Panserraikos FC een inworp toe op de helft van AE Kifisia.
74' In de minuut 74, Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Athanasios Tzilos een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Serres.
75' Trainer Pablo Gabriel Garcia Perez gebruikt zijn 4 wissel. Mathias Tomas wordt door Marios Sofianos vervangen bij de thuisploeg.
75' De 5 wissel van Panserraikos FC. Kaiyne Woolery komt erin voor Kosta Aleksic in Serres Stadium.
77' In de minuut 77, Scheidsrechter Athanasios Tzilos geeft een inworp aan Panserraikos FC op de eigen helft in Serres Stadium.
78' De uitploeg wisselt Thievy Bifouma voor Nicolas Andereggen.
78' Giannis Masouras (AE Kifisia) moet geblesseerd van het veld. Hij wordt gewisseld door Georgios Konstantakopoulos.
79' In de minuut 79, Panserraikos FC moet opletten als AE Kifisia van scheidsrechter Athanasios Tzilos een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
79' Panserraikos FC krijgt van scheidsrechter Athanasios Tzilos op eigen helft een vrije trap toegewezen.
80' In Serres Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
80' In de minuut 80, Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Serres Stadium.
81' Vrije trap in Serres Stadium. Op de helft van AE Kifisia mag Panserraikos FC een vrije trap nemen.