1' De wedstrijd gaat van start. Bashundhara heeft afgetrapt.
1' In de minuut 1, Scheidsrechter Razlan Joffri bin Ali geeft Maziya een doeltrap.
2' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Bashundhara in Male.
3' Scheidsrechter Razlan Joffri bin Ali kent Maziya een inworp toe op de helft van Bashundhara.
5' In de minuut 5, Bashundhara krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Razlan Joffri bin Ali.
6' Poging met het hoofd van Dorielton Gomes Nascimento. Maar geen doelpunt voor Bashundhara.
6' Scheidsrechter Razlan Joffri bin Ali geeft een inworp aan Bashundhara op de eigen helft in National Football Stadium.
8' In de minuut 8, Dorielton Gomes Nascimento van Bashundhara is geblesseerd en het spel ligt even stil.
8' De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Branimir Jocic (Maziya).
10' Scheidsrechter Razlan Joffri bin Ali geeft Maziya een vrije trap op de eigen helft.
11' In de minuut 11, Dorielton Gomes Nascimento (Bashundhara) is weer terug in het veld en lijkt de wedstrijd te kunnen voortzetten.
11' Branimir Jocic (Maziya) is weer terug binnen de lijnen.
11' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Male.
12' In de minuut 12, In National Football Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
12' Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Razlan Joffri bin Ali aan de thuisploeg.
14' Doelpoging Bashundhara! Het schot van Dorielton Gomes Nascimento gaat niet tussen de palen.
15' In de minuut 15, Doeltrap voor Maziya in National Football Stadium.
15' De assist kwam van Aisham Ibrahim.
17' In de minuut 17, Vrije trap in National Football Stadium. Op de helft van Maziya mag Bashundhara een vrije trap nemen.
18' Maziya moet opletten als Bashundhara van scheidsrechter Razlan Joffri bin Ali een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
18' Inworp Maziya. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
20' In de minuut 20, In Male krijgt Maziya op de eigen helft een vrije trap te nemen.
21' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in National Football Stadium.
21' Inworp voor Bashundhara op de helft van Maziya.
22' In de minuut 22, Scheidsrechter Razlan Joffri bin Ali kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
25' Bashundhara krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Razlan Joffri bin Ali op de helft van Maziya.
25' Scheidsrechter Razlan Joffri bin Ali kent een vrije trap toe aan Bashundhara op een gevaarlijke plek voor Maziya.
26' In de minuut 26, De bal is over de achterlijn geweest. Maziya mag een doeltrap nemen.
27' Inworp op de eigen helft voor Maziya.
28' De poging van Ghosh Bishwanath (Bashundhara) mist doel.
28' In de minuut 28, De thuisploeg krijgt een doeltrap in Male.
28' Eerste gele kaart voor Khalil Gamal Elbezawy (Maziya) in Male.
28' Vrije trap voor Bashundhara op de helft van Maziya.
29' In de minuut 29, Inworp voor Bashundhara ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Male.
30' Inworp voor Bashundhara op de helft van Maziya.
31' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Male.
31' In de minuut 31, Inworp voor Bashundhara in de buurt van het vijandige doel in National Football Stadium.
32' Een doelpoging van Vojislav Balabanovic (Maziya) mist scherpte.
32' Scheidsrechter Razlan Joffri bin Ali geeft Bashundhara een doeltrap.
33' In de minuut 33, Scheidsrechter Razlan Joffri bin Ali legt het spel even stil voor een blessurebehandeling van Hassan Shifaz (Maziya) in National Football Stadium.
36' Robinho schiet op doel maar scoort niet voor Bashundhara.
37' Scheidsrechter Razlan Joffri bin Ali legt de wedstrijd even stil om Vojislav Balabanovic (Maziya) aan een blessure te laten behandelen in Male.
38' In de minuut 38, Hassan Shifaz lijkt weer hersteld van de blessure en doet weer mee bij Maziya.
39' Shekh Morsalin met de kopkans! Geen doelpunt voor Bashundhara in National Football Stadium.
39' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Maziya in Male.
39' In de minuut 39, Vojislav Balabanovic kan weer verder bij Maziya.
40' Hamza Mohamed schiet op doel maar scoort niet voor Maziya in Male.
41' Inworp voor Bashundhara in National Football Stadium op de eigen helft.
43' In de minuut 43, Een schot van Robinho (Bashundhara) smoort in de verdediging van Maziya.
43' De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
44' Bashundhara mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Shekh Morsalin in National Football Stadium.
45' In de minuut 45, Bashundhara krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Razlan Joffri bin Ali op de helft van Maziya.
45' In Male kopt Dorielton Gomes Nascimento (Bashundhara) de bal, maar mist doel.
45' De bal is over de achterlijn geweest. Maziya mag een doeltrap nemen.
45' In de minuut 45, De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Hussain Shareef (Maziya).
45' + 1 De vierde official geeft 4 minuten extra speeltijd aan voor Eerste helft in National Football Stadium.
45' + 1 Maziya is weer compleet nu Hussain Shareef weer terug het veld van National Football Stadium in mag.
45' + 2 In de minuut 45, Scheidsrechter Razlan Joffri bin Ali kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
45' + 2 Scheidsrechter Razlan Joffri bin Ali geeft een inworp aan Maziya op de eigen helft in National Football Stadium.
45' + 3 Maziya krijgt van scheidsrechter Razlan Joffri bin Ali op eigen helft een vrije trap toegewezen.
45' + 4 In de minuut 45, Scheidsrechter Razlan Joffri bin Ali geeft Maziya een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Bashundhara.
45' + 5 Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Razlan Joffri bin Ali een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Male.
45' + 5 De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
45' In de minuut 45, De eerste helft is afgelopen in Male's National Football Stadium.
46' Na de pauze trapt Maziya af voor de tweede helft.
46' Scheidsrechter Razlan Joffri bin Ali kent een vrije trap toe aan Maziya, te nemen op de helft van Bashundhara.
47' In de minuut 47, Hamza Mohamed mist het doel en scoort niet voor Maziya.
47' De uitploeg krijgt een doeltrap in Male.
47' Inworp voor Bashundhara in National Football Stadium op de eigen helft.
48' In de minuut 48, Inworp Bashundhara. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
48' Scheidsrechter Razlan Joffri bin Ali geeft Bashundhara een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Maziya.
48' Kopbal richting doel! Dorielton Gomes Nascimento (Bashundhara) krijgt de bal echter niet achter de doelman in Male.
49' In de minuut 49, In National Football Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
49' Inworp voor Bashundhara ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Male.
50' Scheidsrechter Razlan Joffri bin Ali kent Bashundhara een inworp toe op de helft van Maziya.
51' In de minuut 51, Inworp op de eigen helft voor Maziya.
52' Arbiter Razlan Joffri bin Ali kent een vrije trap toe aan Maziya op de eigen helft.
52' Scheidsrechter Razlan Joffri bin Ali kent Bashundhara een inworp toe op de helft van Maziya.
52' In de minuut 52, Gele kaart. Rakib Hossain (Bashundhara) gaat op de bon.
53' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in National Football Stadium.
53' In National Football Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
54' In de minuut 54, Doeltrap voor Maziya in National Football Stadium.
55' Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Razlan Joffri bin Ali een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Male.
57' Vergeefse doelpoging Boburbek Yuldashev (Bashundhara).
57' In de minuut 57, Hoekschop voor Bashundhara in National Football Stadium. Rakib Hossain neemt deze vanaf rechts.
58' Doeltrap voor Maziya in National Football Stadium.
58' Hussain Nihaan vervangt Tomoki Wada bij de thuisploeg.
59' In de minuut 59, Bashundhara krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Razlan Joffri bin Ali op de helft van Maziya.
59' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in National Football Stadium.
61' De kopbal van Vojislav Balabanovic wordt onschadelijk gemaakt door de verdediging van Bashundhara.
62' In de minuut 62, De thuisploeg krijgt een doeltrap in Male.
62' Hamza Mohamed raakt geblesseerd bij Maziya en de wedstrijd ligt even stil voor een behandeling.
64' In Male krijgt Bashundhara op de eigen helft een vrije trap te nemen.
64' In de minuut 64, Scheidsrechter Razlan Joffri bin Ali kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
65' De tweede wissel van coach Milomir Seslija (Maziya) is een noodgedwongen wijziging. Hassan Naiz vervangt de aangeslagen Hamza Mohamed.
65' De derde wissel van Maziya. Hassan Nazeem komt erin voor Hassan Raif Ahmed in National Football Stadium.
65' In de minuut 65, Scheidsrechter Razlan Joffri bin Ali geeft een inworp aan Maziya op de eigen helft in National Football Stadium.
65' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in National Football Stadium.
66' Inworp Maziya. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
67' In de minuut 67, Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Maziya in de buurt van het doel van Bashundhara.
68' Bij Bashundhara komt Mfon Sunday Udoh er in. Hij vervangt Shekh Morsalin.
68' De thuisploeg zit op rozen als Hassan Nazeem de score uitbouwt naar 2-0 in National Football Stadium.
69' In de minuut 69, De uitploeg vervangt Tariq Kazi door Topu Barman.
69' Vrije trap voor Maziya op de helft van Bashundhara.
75' Wissel in Male: Ali Fasir vervangt Vojislav Balabanovic bij Maziya.
75' In de minuut 75, Maziya brengt Ahmed Numan in de plaats van Aisham Ibrahim.
75' Obeng Regan neemt de door scheidsrechter Razlan Joffri bin Ali gegeven hoekschop voor Maziya in Male.
75' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Maziya in Male.
75' In de minuut 75, Scheidsrechter Razlan Joffri bin Ali geeft Bashundhara een doeltrap.
76' De bal is over de achterlijn geweest. Maziya mag een doeltrap nemen.
76' Inworp voor Bashundhara in National Football Stadium op de eigen helft.
77' In de minuut 77, Maziya moet opletten als Bashundhara van scheidsrechter Razlan Joffri bin Ali een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
77' Inworp op de eigen helft voor Maziya.
78' Vanaf links mag Mfon Sunday Udoh een hoekschop nemen voor Bashundhara in National Football Stadium.
78' In de minuut 78, De kopbal van Dorielton Gomes Nascimento (Bashundhara) mist het doel van de tegenstander.
78' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Male.
79' Bashundhara krijgt van scheidsrechter Razlan Joffri bin Ali op eigen helft een vrije trap toegewezen.
79' In de minuut 79, Scheidsrechter Razlan Joffri bin Ali kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
80' Bashundhara heeft Rakib Hossain gewisseld. Mohammad Ibrahim neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Oscar Bruzon Barreras.
80' Bashundhara gebruikt de vierde wissel. Mohammad Sohel Rana II vervangt Asror Gafurov.
80' In de minuut 80, Scheidsrechter Razlan Joffri bin Ali geeft Bashundhara een vrije trap op de eigen helft.
80' Gele kaart in Male: Hussain Nihaan (Maziya) gaat op de bon bij scheidsrechter Razlan Joffri bin Ali.
81' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Male.
81' In de minuut 81, Inworp voor Bashundhara op de helft van Maziya.
82' In National Football Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
83' Doeltrap voor Maziya in National Football Stadium.
83' In de minuut 83, Inworp voor Bashundhara op de helft van Maziya.
84' Doelpoging Bashundhara! Het schot van Mohammad Sohel Rana II gaat niet tussen de palen in Male.
84' De bal is over de achterlijn geweest. Maziya mag een doeltrap nemen.
84' In de minuut 84, Vrije trap in National Football Stadium. Op de helft van Bashundhara mag Maziya een vrije trap nemen.
85' De kopbal van Dorielton Gomes Nascimento wordt onschadelijk gemaakt door de verdediging van Maziya.
86' Arbiter Razlan Joffri bin Ali kent een vrije trap toe aan Bashundhara op de eigen helft.
87' In de minuut 87, Scheidsrechter Razlan Joffri bin Ali geeft Maziya een doeltrap.
87' Scheidsrechter Razlan Joffri bin Ali kent een vrije trap toe aan Maziya, te nemen op de helft van Bashundhara.
88' Een doelpoging van Hassan Naiz (Maziya) in Male mist scherpte.
88' In de minuut 88, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Bashundhara in Male.
88' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Male.
88' Bashundhara krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Razlan Joffri bin Ali op de helft van Maziya.
90' Saad Uddin (Bashundhara) krijgt geel.
90' + 1 De voorzet kwam van Hassan Naiz.
90' + 1 Scheidsrechter Razlan Joffri bin Ali laat nog 4 minuten doorspelen in Male.
90' + 1 Inworp op de eigen helft voor Bashundhara.
90' + 4 Dorielton Gomes Nascimento deed het voorbereidende werk.
90' Het eindsignaal heeft geklonken, de wedstrijd eindigt in 3-1.