1' Scheidsrechter Filippo Giaccaglia geeft het startsein in Alessandria. Delfino Pescara trapt af en de wedstrijd is begonnen.
12' In de minuut 12, Ivan Mesik (Delfino Pescara) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
20' Gianmarco Cangiano legt de bal in het net, de uitploeg leidt met 0-1.
31' Davide Di Pasquale gaat in het boekje van de scheidsrechter.
36' In de minuut 36, Gele kaart. Salvatore Aloi (Delfino Pescara) gaat op de bon.
40' Samuele Damiani scoort en maakt de 1-1 gelijkmaker voor Juventus Next Gen in Stadio Giuseppe Moccagatta.
45' De scheidsrechter fluit voor het einde van de eerste helft.
46' In de minuut 46, De tweede helft is begonnen middels de aftrap van Juventus Next Gen.
46' Delfino Pescara brengt Romano Floriani in de plaats van Roberto Pierno.
51' Niccolo Squizzato (Delfino Pescara) krijgt geel van scheidsrechter Filippo Giaccaglia in Stadio Giuseppe Moccagatta en moet oppassen.
56' In de minuut 56, Goal in Alessandria! Livano Comenencia brengt Juventus Next Gen op een 2-1 voorsprong.
57' Eerste gele kaart voor Livano Comenencia (Juventus Next Gen) in Alessandria.
60' In Stadio Giuseppe Moccagatta zorgt Luigi Cuppone voor de 2-2 en de wedstrijd in Alessandria ligt weer helemaal open.
62' In de minuut 62, Doelpunt! Simone Guerra bezorgt Juventus Next Gen een 3-2 voorsprong.
63' Delfino Pescara heeft Gianmarco Cangiano gewisseld. Christian Tommasini neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Zdenek Zeman.
70' De thuisploeg vervangt Leonardo Cerri door Lorenzo Anghele.
74' In de minuut 74, Bij Delfino Pescara komt Georgi Tunjov er in. Hij vervangt Niccolo Squizzato.
74' De uitploeg wisselt Brando Moruzzi voor Lorenzo Milani.
79' Simone Guerra (Juventus Next Gen) breidt met een rake kopstoot de voorsprong verder uit. Het staat nu 4-2 in Stadio Giuseppe Moccagatta.