1' Delfino Pescara trapt af wanneer scheidsrechter Mattia Caldera in Stadio Pietro Barbetti voor de eerste keer op zijn fluit blaast.
17' In de minuut 17, Scheidsrechter Mattia Caldera geeft Riccardo Brosco geel. Hij zal de volgende wedstrijd voor de uitploeg moeten missen.
27' De bal gaat op de stip voor Gubbio.
27' Eerste gele kaart voor Alessandro Plizzari (Delfino Pescara) in Gubbio.
39' In de minuut 39, Gubbio neemt een 1-0 voorsprong dankzij Francesco Corsinelli.
45' De eerste helft zit erop.
46' Gubbio trapt de tweede helft af op aangeven van de scheidsrechter.
46' In de minuut 46, Delfino Pescara gebruikt de 1 wissel. Gianmarco Cangiano vervangt Andrea Capone.
46' De uitploeg wisselt Lorenzo Milani voor Brando Moruzzi.
52' Treffer in Stadio Pietro Barbetti! Gubbio scoort via Jacopo Desogus de 2-0 en loopt verder uit.
59' In de minuut 59, Gele kaart in Gubbio: Mario Mercadante (Gubbio) gaat op de bon bij scheidsrechter Mattia Caldera.
61' Delfino Pescara brengt Ivan Mesik in de plaats van Davide Di Pasquale.
62' Gubbio bouwt zijn voorsprong in Gubbio uit tot 3-0 dankzij een doelpunt van Paul Akpan Udoh.
68' In de minuut 68, Alessandro Tozzuolo kopt de bal raak voor Gubbio en vergroot de voorsprong tot 4-0 in Stadio Pietro Barbetti.
69' Bij Delfino Pescara komt Luca Sasanelli er in. Hij vervangt Davide Merola.
69' Georgi Tunjov vervangt Antonino De Marco bij de uitploeg.
73' In de minuut 73, De thuisploeg vervangt Alessandro Mercati door Giacomo Rosaia.
73' Trainer Piero Braglia (Gubbio) gebruikt zijn 2 wissel en vervangt Marco Spina door Luca Chierico.
74' Scheidsrechter Mattia Caldera toont Ivan Mesik (Delfino Pescara) de gele kaart.
75' In de minuut 75, Antonino De Marco (Delfino Pescara) krijgt geel van scheidsrechter Mattia Caldera in Stadio Pietro Barbetti en moet oppassen.
77' Bij Gubbio komt Alessio Brambilla er in. Hij vervangt Jacopo Desogus.
77' Wissel in Gubbio: Christian Dimarco vervangt Federico Casolari bij Gubbio.
77' In de minuut 77, Trainer Piero Braglia gebruikt zijn 5 wissel. Francesco Corsinelli wordt door Gabriele Morelli vervangen bij de thuisploeg.