1' Het eerste fluitsignaal heeft geklonken en Farense mag de aftrap nemen.
1' Scheidsrechter Claudio Filipe Ruivo Pereira geeft een inworp aan Estrela Amadora op de eigen helft in Estadio de Sao Luis.
1' In de minuut 1, Inworp Farense. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
2' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Estadio de Sao Luis.
3' Inworp op de eigen helft voor Estrela Amadora.
4' In de minuut 4, Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Faro.
5' In Faro kopt Mohamed Belloumi (Farense) de bal, maar mist doel.
5' Doeltrap voor Estrela Amadora in Estadio de Sao Luis.
5' In de minuut 5, Scheidsrechter Claudio Filipe Ruivo Pereira kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
6' Inworp voor Estrela Amadora in Estadio de Sao Luis op de eigen helft.
6' Farense krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Claudio Filipe Ruivo Pereira op de helft van Estrela Amadora.
7' In de minuut 7, Scheidsrechter Claudio Filipe Ruivo Pereira geeft een inworp aan Farense op de eigen helft in Estadio de Sao Luis.
8' Scheidsrechter Claudio Filipe Ruivo Pereira toont Mattheus (Farense) de gele kaart.
8' De verdediging van Estrela Amadora blokkeert een schot van Bruno Duarte (Farense).
8' In de minuut 8, Inworp voor Estrela Amadora in Estadio de Sao Luis op de eigen helft.
8' Mattheus (Farense) ziet zijn kans gekeerd door de verdediging van Estrela Amadora in Estadio de Sao Luis.
9' Scheidsrechter Claudio Filipe Ruivo Pereira geeft Estrela Amadora een vrije trap op de eigen helft.
9' In de minuut 9, In Estadio de Sao Luis mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
9' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Estrela Amadora in Faro.
10' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Faro.
12' In de minuut 12, Vanaf rechts mag Vito een hoekschop nemen voor Estrela Amadora in Estadio de Sao Luis.
12' Estrela Amadora mag een hoekschop nemen vanaf links via Jean Felipe in Estadio de Sao Luis.
13' Estrela Amadora krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Claudio Filipe Ruivo Pereira in Faro.
13' In de minuut 13, Vrije trap voor Farense op de helft van Estrela Amadora.
14' Scheidsrechter Claudio Filipe Ruivo Pereira kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
15' Vito neemt de door scheidsrechter Claudio Filipe Ruivo Pereira gegeven hoekschop voor Estrela Amadora in Faro.
15' In de minuut 15, Scheidsrechter Claudio Filipe Ruivo Pereira geeft Estrela Amadora een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Farense.
16' Arbiter Claudio Filipe Ruivo Pereira kent een vrije trap toe aan Farense op de eigen helft.
17' Het spel ligt even stil in Faro. Ricardo Velho (Farense) raakt geblesseerd en heeft verzorging nodig.
18' In de minuut 18, De wedstrijd gaat weer verder.
18' Farense is weer compleet nu Ricardo Velho weer terug het veld van Estadio de Sao Luis in mag.
19' Hoekschop voor Farense in Estadio de Sao Luis. Mattheus neemt deze vanaf rechts.
19' In de minuut 19, Estrela Amadora moet opletten als Farense van scheidsrechter Claudio Filipe Ruivo Pereira een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
19' Een schot van David Samuel Custodio Lima (Farense) wordt tegengehouden door de verdediging van Estrela Amadora in Faro.
19' Scheidsrechter Claudio Filipe Ruivo Pereira geeft Estrela Amadora een doeltrap.
20' In de minuut 20, Inworp voor Farense op de helft van Estrela Amadora.
21' De verdediging van Estrela Amadora blokkeert een schot van Mohamed Belloumi (Farense) in Estadio de Sao Luis.
21' De bal is over de achterlijn geweest. Estrela Amadora mag een doeltrap nemen.
22' In de minuut 22, Doeltrap voor Farense in Estadio de Sao Luis.
23' Inworp op de eigen helft voor Farense.
23' Scheidsrechter Claudio Filipe Ruivo Pereira geeft Estrela Amadora een doeltrap.
24' In de minuut 24, Scheidsrechter Claudio Filipe Ruivo Pereira kent Estrela Amadora een inworp toe op de helft van Farense.
24' Kans voor Estrela Amadora in Estadio de Sao Luis! De kopbal van Ronald Pereira Martins mist het doel.
24' De bal is over de achterlijn geweest. Farense mag een doeltrap nemen.
25' In de minuut 25, Estrela Amadora krijgt van scheidsrechter Claudio Filipe Ruivo Pereira op eigen helft een vrije trap toegewezen.
26' Inworp voor Estrela Amadora ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Faro.
26' In Faro krijgt Farense op de eigen helft een vrije trap te nemen.
27' In de minuut 27, Mattheus neemt de door scheidsrechter Claudio Filipe Ruivo Pereira gegeven hoekschop voor Farense in Faro.
28' Inworp Farense. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
28' Scheidsrechter Claudio Filipe Ruivo Pereira kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
29' In de minuut 29, Estrela Amadora krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Claudio Filipe Ruivo Pereira in Faro.
30' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Farense in Faro.
30' Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Claudio Filipe Ruivo Pereira een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Faro.
31' In de minuut 31, Scheidsrechter Claudio Filipe Ruivo Pereira geeft Estrela Amadora een vrije trap op de eigen helft.
32' Estrela Amadora krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Claudio Filipe Ruivo Pereira op de helft van Farense.
32' Inworp op de eigen helft voor Farense.
33' In de minuut 33, Inworp Farense. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
33' Inworp voor Farense in Estadio de Sao Luis op de eigen helft.
34' De uitploeg krijgt een doeltrap in Faro.
35' In de minuut 35, Scheidsrechter Claudio Filipe Ruivo Pereira geeft een inworp aan Farense op de eigen helft in Estadio de Sao Luis.
36' Scheidsrechter Claudio Filipe Ruivo Pereira geeft een inworp aan Farense op de eigen helft in Estadio de Sao Luis.
38' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Faro.
38' In de minuut 38, Scheidsrechter Claudio Filipe Ruivo Pereira geeft Farense een doeltrap.
39' Scheidsrechter Claudio Filipe Ruivo Pereira kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
40' Buitenspel van de thuisploeg.
41' In de minuut 41, Inworp voor Farense in Estadio de Sao Luis op de eigen helft.
41' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Estadio de Sao Luis.
42' Inworp op de eigen helft voor Estrela Amadora.
43' In de minuut 43, Hoekschop voor Estrela Amadora in Estadio de Sao Luis. Vito neemt deze vanaf rechts.
45' Scheidsrechter Claudio Filipe Ruivo Pereira legt het spel even stil voor een blessurebehandeling van Vitor Bruno Rodrigues Goncalves (Farense) in Estadio de Sao Luis.
45' Er wordt weer gevoetbald!
45' + 1 In de minuut 45, Nog 2 minuten extra speeltijd voor Eerste helft.
45' + 1 Farense is weer compleet nu Vitor Bruno Rodrigues Goncalves weer terug het veld in mag.
45' + 1 Inworp Estrela Amadora. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
45' + 2 In de minuut 45, Farense mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Mattheus in Estadio de Sao Luis.
45' De eerste helft is voorbij.
46' Scheidsrechter Claudio Filipe Ruivo Pereira fluit en Estrela Amadora trapt af. De tweede helft in Faro is van start gegaan.
46' In de minuut 46, Scheidsrechter Claudio Filipe Ruivo Pereira kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
47' Inworp op de eigen helft voor Farense.
47' Inworp Farense. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
48' In de minuut 48, De poging van Kikas (Estrela Amadora) mist doel.
48' De bal is over de achterlijn geweest. Farense mag een doeltrap nemen.
49' Scheidsrechter Claudio Filipe Ruivo Pereira geeft een inworp aan Farense op de eigen helft in Estadio de Sao Luis.
50' In de minuut 50, Vrije trap in Estadio de Sao Luis. Op de helft van Estrela Amadora mag Farense een vrije trap nemen.
51' De uitploeg krijgt een doeltrap in Faro.
52' De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
53' In de minuut 53, Ronald Pereira Martins mist het doel en scoort niet voor Estrela Amadora.
53' Doeltrap voor Farense in Estadio de Sao Luis.
53' Inworp voor Farense in Estadio de Sao Luis op de eigen helft.
54' In de minuut 54, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Estrela Amadora in Faro.
54' Inworp voor Farense in Estadio de Sao Luis op de eigen helft.
55' Vanaf rechts mag Mattheus een hoekschop nemen voor Farense in Estadio de Sao Luis.
55' In de minuut 55, De scherpte ontbreekt bij Vitor Bruno Rodrigues Goncalves (Farense). Zijn poging mist doel.
55' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Estrela Amadora in Faro.
56' Scheidsrechter Claudio Filipe Ruivo Pereira geeft een inworp aan Estrela Amadora op de eigen helft in Estadio de Sao Luis.
56' In de minuut 56, In Estadio de Sao Luis mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
56' Arbiter Claudio Filipe Ruivo Pereira kent een vrije trap toe aan Estrela Amadora op de eigen helft.
58' Bruno Duarte schiet de bal op doel, maar de poging wordt geblokkeerd door Estrela Amadora in Estadio de Sao Luis.
58' In de minuut 58, Mattheus neemt de door scheidsrechter Claudio Filipe Ruivo Pereira gegeven hoekschop voor Farense in Faro.
58' Scheidsrechter Claudio Filipe Ruivo Pereira kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
59' Een doelpoging van Bruno Duarte (Farense) mist scherpte.
59' In de minuut 59, De uitploeg krijgt een doeltrap in Faro.
59' Regis Ndo vervangt Ronald Pereira Martins bij de uitploeg.
59' De uitploeg wisselt Kikas voor Andre Luiz.
60' In de minuut 60, Doelpoging Estrela Amadora! Het schot van Regis Ndo gaat niet tussen de palen in Faro.
60' Doeltrap voor Farense in Estadio de Sao Luis.
61' De bal is over de achterlijn geweest. Estrela Amadora mag een doeltrap nemen.
62' In de minuut 62, Estrela Amadora krijgt van scheidsrechter Claudio Filipe Ruivo Pereira op eigen helft een vrije trap toegewezen.
63' Inworp op de eigen helft voor Estrela Amadora.
64' Inworp voor Farense op de helft van Estrela Amadora.
64' In de minuut 64, Scheidsrechter Claudio Filipe Ruivo Pereira geeft Estrela Amadora een doeltrap.
66' Scheidsrechter Claudio Filipe Ruivo Pereira geeft Estrela Amadora een doeltrap.
66' Inworp voor Estrela Amadora in de buurt van het vijandige doel in Estadio de Sao Luis.
67' In de minuut 67, Vanaf rechts mag Vito een hoekschop nemen voor Estrela Amadora in Estadio de Sao Luis.
67' Inworp Farense. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
68' Trainer Jose Albano Ferreira da Mota gebruikt zijn 1 wissel. Vitor Bruno Rodrigues Goncalves wordt door Fabricio Isidoro Fonseca de Jesus vervangen bij de thuisploeg.
68' In de minuut 68, Farense brengt Rui Costa in de plaats van Marco Matias.
69' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Faro.
70' Inworp voor Estrela Amadora in Estadio de Sao Luis op de eigen helft.
70' In de minuut 70, Scheidsrechter Claudio Filipe Ruivo Pereira kent Farense een inworp toe op de helft van Estrela Amadora.