1' Het eerste fluitsignaal heeft geklonken en Estrela Amadora mag de aftrap nemen.
2' In de minuut 2, Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Jose Bessa een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Estoril.
3' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Estoril.
4' Hoekschop voor Estoril in Estadio Antonio Coimbra da Mota. Mateus Fernandes neemt deze vanaf links.
4' In de minuut 4, Doelpoging Estoril! Het schot van Wagner Pina gaat niet tussen de palen.
4' Scheidsrechter Jose Bessa geeft Estrela Amadora een doeltrap.
5' Inworp voor Estrela Amadora op de helft van Estoril.
6' In de minuut 6, In Estadio Antonio Coimbra da Mota mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
6' In Estoril krijgt Estrela Amadora op de eigen helft een vrije trap te nemen.
7' Scheidsrechter Jose Bessa geeft een inworp aan Estoril op de eigen helft in Estadio Antonio Coimbra da Mota.
8' In de minuut 8, De poging van Alejandro Marques (Estoril) mist doel in Estadio Antonio Coimbra da Mota.
8' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Estrela Amadora in Estoril.
9' Inworp voor Estoril in Estadio Antonio Coimbra da Mota op de eigen helft.
10' In de minuut 10, Scheidsrechter Jose Bessa kent Estoril een inworp toe op de helft van Estrela Amadora.
10' Scheidsrechter Jose Bessa kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
11' Buitenspel Estrela Amadora. Scheidsrechter Jose Bessa fluit de uitploeg terug in Estadio Antonio Coimbra da Mota.
12' In de minuut 12, De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
12' Buitenspel Estoril.
14' Estoril krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Jose Bessa op de helft van Estrela Amadora.
15' In de minuut 15, Inworp voor Estoril ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Estoril.
15' Inworp Estrela Amadora. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
16' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Estadio Antonio Coimbra da Mota.
17' In de minuut 17, Inworp op de eigen helft voor Estrela Amadora.
17' In Estadio Antonio Coimbra da Mota mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
17' Estrela Amadora krijgt een schietkans via Leo Jaba, maar scoort niet in Estadio Antonio Coimbra da Mota.
18' In de minuut 18, Estrela Amadora mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Nilton in Estadio Antonio Coimbra da Mota.
19' Inworp op de eigen helft voor Estoril.
20' Arbiter Jose Bessa kent een vrije trap toe aan Estrela Amadora op de eigen helft.
21' In de minuut 21, Scheidsrechter Jose Bessa legt de wedstrijd even stil om Bruno de Oliveira Brigido (Estrela Amadora) aan een blessure te laten behandelen in Estoril.
21' Bruno de Oliveira Brigido kan weer verder bij Estrela Amadora.
21' De tijdelijke onderbreking is afgelopen. Scheidsrechter Jose Bessa laat verder spelen.
22' In de minuut 22, Estrela Amadora krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Jose Bessa op de helft van Estoril.
22' Estadio Antonio Coimbra da Mota ziet hoe Kikas op doel schiet, maar niet scoort voor Estrela Amadora.
22' Inworp voor Estoril in Estadio Antonio Coimbra da Mota op de eigen helft.
24' In de minuut 24, Estrela Amadora krijgt van scheidsrechter Jose Bessa op eigen helft een vrije trap toegewezen.
25' Inworp Estrela Amadora. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
26' Mateus Fernandes neemt de door scheidsrechter Jose Bessa gegeven hoekschop voor Estoril in Estoril.
27' In de minuut 27, Inworp voor Estoril op de helft van Estrela Amadora.
28' Scheidsrechter Jose Bessa geeft een inworp aan Estrela Amadora op de eigen helft in Estadio Antonio Coimbra da Mota.
29' Buitenspelpositie Estrela Amadora.
30' In de minuut 30, Scheidsrechter Jose Bessa kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
31' Leo Jaba schiet op doel maar scoort niet voor Estrela Amadora.
33' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Estoril.
34' In de minuut 34, Scheidsrechter Jose Bessa kent Estoril een inworp toe op de helft van Estrela Amadora.
34' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Estoril.
36' Scheidsrechter Jose Bessa geeft Estoril een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Estrela Amadora.
37' In de minuut 37, Alejandro Marques (Estoril) ziet zijn kopbal niet in het doel van Estrela Amadora belanden.
37' Scheidsrechter Jose Bessa geeft Estrela Amadora een vrije trap op de eigen helft.
38' Gele kaart. Alejandro Marques (Estoril) gaat op de bon.
39' In de minuut 39, Inworp voor Estrela Amadora op de helft van Estoril.
39' Inworp voor Estrela Amadora in de buurt van het vijandige doel in Estadio Antonio Coimbra da Mota.
40' Estoril krijgt van scheidsrechter Jose Bessa op eigen helft een vrije trap toegewezen.
41' In de minuut 41, Vrije trap in Estadio Antonio Coimbra da Mota. Op de helft van Estoril mag Estrela Amadora een vrije trap nemen.
41' Doeltrap voor Estoril in Estadio Antonio Coimbra da Mota.
42' Vanaf links mag Mateus Fernandes een hoekschop nemen voor Estoril in Estadio Antonio Coimbra da Mota.
42' In de minuut 42, In Estoril krijgt Estrela Amadora op de eigen helft een vrije trap te nemen.
44' Doelpoging Estrela Amadora! Het schot van Kikas gaat niet tussen de palen in Estoril.
44' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Estoril.
45' In de minuut 45, Scheidsrechter Jose Bessa geeft Estrela Amadora een vrije trap op de eigen helft.
45' Scheidsrechter Jose Bessa geeft een inworp aan Estoril op de eigen helft in Estadio Antonio Coimbra da Mota.
45' + 1 Arbiter Jose Bessa kent een vrije trap toe aan Estoril op de eigen helft.
45' + 1 In de minuut 45, In Estoril worden nog 2 minuten toegevoegd aan de reguliere speeltijd voor Eerste helft.
45' + 2 Mor Ndiaye met de kopkans! Geen doelpunt voor Estoril in Estadio Antonio Coimbra da Mota.
45' + 2 De bal is over de achterlijn geweest. Estrela Amadora mag een doeltrap nemen.
45' In de minuut 45, De scheidsrechter fluit voor de rust.
46' Scheidsrechter Jose Bessa fluit en Estoril trapt af. De tweede helft in Estoril is van start gegaan.
46' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Estadio Antonio Coimbra da Mota.
48' In de minuut 48, Inworp Estoril. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
48' Inworp op de eigen helft voor Estrela Amadora.
50' Estoril krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Jose Bessa in Estoril.
50' In de minuut 50, Vergeefse doelpoging Alejandro Marques (Estoril) in Estadio Antonio Coimbra da Mota.
50' Hoekschop voor Estoril in Estadio Antonio Coimbra da Mota. Mateus Fernandes neemt deze vanaf rechts.
50' Mor Ndiaye mist een kopkans voor Estoril.
50' In de minuut 50, Scheidsrechter Jose Bessa geeft Estrela Amadora een doeltrap.
51' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Estadio Antonio Coimbra da Mota.
51' Estrela Amadora verdedigt een schot van Rafik Guitane, waardoor Estoril niet tot scoren komt.
52' In de minuut 52, Estoril krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Jose Bessa op de helft van Estrela Amadora.
52' Scheidsrechter Jose Bessa kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
52' Inworp voor Estoril in Estadio Antonio Coimbra da Mota op de eigen helft.
54' In de minuut 54, Estrela Amadora brengt Ronaldo Rodrigues Tavares in de plaats van Rodrigo Pinho.
55' De uitploeg wisselt Kikas voor Nanu.
55' Estoril krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Jose Bessa in Estoril.
55' In de minuut 55, Mor Ndiaye schiet de bal op doel, maar de poging wordt geblokkeerd door Estrela Amadora in Estadio Antonio Coimbra da Mota.
55' Inworp op de eigen helft voor Estrela Amadora.
55' Scheidsrechter Jose Bessa kent een vrije trap toe aan Estrela Amadora, te nemen op de helft van Estoril.
57' In de minuut 57, Estoril schiet tussen de palen, maar Mateus Fernandes ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Estoril.
57' In Estadio Antonio Coimbra da Mota mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
57' Estrela Amadora moet opletten als Estoril van scheidsrechter Jose Bessa een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
57' In de minuut 57, De bal gaat binnen. De thuisploeg neemt de leiding via Mateus Fernandes. 1-0!
59' De bal is over de achterlijn geweest. Estoril mag een doeltrap nemen.
59' Scheidsrechter Jose Bessa geeft een inworp aan Estoril op de eigen helft in Estadio Antonio Coimbra da Mota.
60' In de minuut 60, Scheidsrechter Jose Bessa kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
60' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Estadio Antonio Coimbra da Mota.
60' Scheidsrechter Jose Bessa kent Estrela Amadora een inworp toe op de helft van Estoril.
61' In de minuut 61, Inworp Estoril. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
62' Inworp voor Estrela Amadora op de helft van Estoril.
63' Een speler van Estrela Amadora staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Jose Bessa teruggefloten.
63' In de minuut 63, Doeltrap voor Estrela Amadora in Estadio Antonio Coimbra da Mota.
64' Inworp voor Estrela Amadora in Estadio Antonio Coimbra da Mota op de eigen helft.
64' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Estoril.
65' In de minuut 65, Scheidsrechter Jose Bessa geeft Estoril een vrije trap op de eigen helft.
66' De uitploeg vervangt Johnstone Omurwa door Andre Luiz.
66' Estadio Antonio Coimbra da Mota ziet de poging van Nilton smoren in de verdediging van Estoril.
66' In de minuut 66, Scheidsrechter Jose Bessa geeft een inworp aan Estoril op de eigen helft in Estadio Antonio Coimbra da Mota.
67' Een speler van de uitploeg bevindt zich in buitenspelpositie en wordt teruggefloten door scheidsrechter Jose Bessa.
68' Trainer Vasco Seabra (Estoril) gebruikt zijn 1 wissel en vervangt Alejandro Marques door Joao Carlos.
68' In de minuut 68, Scheidsrechter Jose Bessa kent Estrela Amadora een inworp toe op de helft van Estoril.
69' Inworp op de eigen helft voor Estoril.
71' Estrela Amadora krijgt van scheidsrechter Jose Bessa op eigen helft een vrije trap toegewezen.
71' In de minuut 71, Scheidsrechter Jose Bessa toont Joao Marques (Estoril) de gele kaart.
73' Inworp Estoril. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
73' Scheidsrechter Jose Bessa kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
75' In de minuut 75, In Estoril krijgt Estrela Amadora op de eigen helft een vrije trap te nemen.
75' Gele kaart in Estoril: Mor Ndiaye (Estoril) gaat op de bon bij scheidsrechter Jose Bessa.
75' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Estoril.
76' In de minuut 76, De scherpte ontbreekt bij Joao Carlos (Estoril). Zijn poging mist doel in Estoril.
76' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Estrela Amadora in Estoril.
76' Arbiter Jose Bessa kent een vrije trap toe aan Estrela Amadora op de eigen helft.
77' In de minuut 77, Doeltrap voor Estoril in Estadio Antonio Coimbra da Mota.
78' Estoril gebruikt de 2 wissel. Vinicius Zanocelo vervangt Mateus Fernandes.
78' Heriberto Tavares vervangt Joao Marques bij de thuisploeg.
78' In de minuut 78, Bij Estrela Amadora komt Pedro Sa er in. Hij vervangt Alosio de Souza Genezio.
78' Estrela Amadora gebruikt de 5 wissel. Leonel Bucca vervangt Leo Silva.
79' Vrije trap voor Estoril op de helft van Estrela Amadora.
79' In de minuut 79, Leonel Bucca (Estrela Amadora) krijgt geel van scheidsrechter Jose Bessa in Estadio Antonio Coimbra da Mota en moet oppassen.
80' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Estoril in Estoril.
80' In Estadio Antonio Coimbra da Mota mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
81' In de minuut 81, Estrela Amadora krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Jose Bessa op de helft van Estoril.
81' Inworp voor Estoril in Estadio Antonio Coimbra da Mota op de eigen helft.
82' Estrela Amadora krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Jose Bessa op de helft van Estoril.
82' In de minuut 82, Estrela Amadora in buitenspelpositie.
83' Inworp Estrela Amadora. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
84' In Estoril krijgt Estrela Amadora op de eigen helft een vrije trap te nemen.
85' In de minuut 85, Ronaldo Rodrigues Tavares schiet op doel maar scoort niet voor Estrela Amadora in Estoril.
85' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Jose Bessa een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Estoril.
85' Scheidsrechter Jose Bessa geeft een gele kaart aan Pedro Sa (Estrela Amadora).
86' In de minuut 86, Scheidsrechter Jose Bessa kent een vrije trap toe aan Estrela Amadora, te nemen op de helft van Estoril.
87' Een doelpoging van Andre Luiz (Estrela Amadora) mist scherpte.
87' De bal is over de achterlijn geweest. Estoril mag een doeltrap nemen.
87' In de minuut 87, Inworp op de eigen helft voor Estrela Amadora.
88' Scheidsrechter Jose Bessa geeft Estrela Amadora een doeltrap.
89' Scheidsrechter Jose Bessa geeft Estoril een vrije trap op de eigen helft.
89' In de minuut 89, Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Estadio Antonio Coimbra da Mota.
90' Estrela Amadora krijgt een schietkans via Andre Luiz, maar scoort niet.