1' Het eerste fluitsignaal heeft geklonken en Gil Vicente mag de aftrap nemen.
1' In de minuut 1, Inworp voor Estrela Amadora in Estadio Cidade de Barcelos op de eigen helft.
2' Scheidsrechter Helder Carvalho kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
3' Gil Vicente krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Helder Carvalho in Barcelos.
3' In de minuut 3, Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Estadio Cidade de Barcelos.
4' Inworp op de eigen helft voor Gil Vicente.
4' Scheidsrechter Helder Carvalho geeft een inworp aan Gil Vicente op de eigen helft in Estadio Cidade de Barcelos.
5' In de minuut 5, In Estadio Cidade de Barcelos mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
6' Estrela Amadora moet uitkijken als Gil Vicente een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Estadio Cidade de Barcelos.
6' De uitploeg incasseert geel op naam van Pedro Mendes.
7' In de minuut 7, Murilo mist het doel en scoort niet voor Gil Vicente in Estadio Cidade de Barcelos.
7' De uitploeg krijgt een doeltrap in Barcelos.
8' Scheidsrechter Helder Carvalho kent een vrije trap toe aan Estrela Amadora, te nemen op de helft van Gil Vicente.
10' In de minuut 10, Leo Silva blesseert zich bij Estrela Amadora, waardoor de wedstrijd even wordt stopgezet in Estadio Cidade de Barcelos.
10' De onderbreking is afgelopen in Barcelos.
10' Inworp Gil Vicente. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
11' In de minuut 11, Leo Silva (Estrela Amadora) doet weer mee in Estadio Cidade de Barcelos.
12' Vanaf links mag Murilo een hoekschop nemen voor Gil Vicente in Estadio Cidade de Barcelos.
12' In de minuut 12, De assist kwam van Murilo.
13' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Estadio Cidade de Barcelos.
14' Inworp Gil Vicente. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
14' In de minuut 14, Inworp voor Gil Vicente op de helft van Estrela Amadora.
15' Scheidsrechter Helder Carvalho kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
15' Gil Vicente mag een hoekschop nemen vanaf links via Murilo in Estadio Cidade de Barcelos.
16' In de minuut 16, Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Barcelos.
17' Murilo mist het doel en scoort niet voor Gil Vicente.
17' Scheidsrechter Helder Carvalho geeft Estrela Amadora een doeltrap.
18' In de minuut 18, Estrela Amadora krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Helder Carvalho op de helft van Gil Vicente.
19' Pedro Sa neemt de door scheidsrechter Helder Carvalho gegeven hoekschop voor Estrela Amadora in Barcelos.
19' Scheidsrechter Helder Carvalho kent Gil Vicente een inworp toe op de helft van Estrela Amadora.
20' In de minuut 20, Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Barcelos.
21' Estrela Amadora krijgt van scheidsrechter Helder Carvalho op eigen helft een vrije trap toegewezen.
22' Roman Mory Diaman Gbane van Gil Vicente is geblesseerd en het spel ligt even stil.
23' In de minuut 23, De tijdelijke onderbreking is afgelopen. Scheidsrechter Helder Carvalho laat verder spelen.
23' In Barcelos kan Roman Mory Diaman Gbane (Gil Vicente) weer verder.
24' Estrela Amadora krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Helder Carvalho op de helft van Gil Vicente.
25' In de minuut 25, Hoekschop voor Estrela Amadora in Estadio Cidade de Barcelos. Leo Silva neemt deze vanaf links.
27' Gil Vicente mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Murilo in Estadio Cidade de Barcelos.
28' Inworp voor Gil Vicente in Estadio Cidade de Barcelos op de eigen helft.
29' In de minuut 29, Inworp op de eigen helft voor Estrela Amadora.
30' Scheidsrechter Helder Carvalho geeft Estrela Amadora een vrije trap op de eigen helft.
32' Valdemiro Pinto Domingos (Gil Vicente) ziet zijn kans gekeerd door de verdediging van Estrela Amadora in Estadio Cidade de Barcelos.
33' In de minuut 33, Scheidsrechter Helder Carvalho legt de wedstrijd even stil om Nkanyiso Shinga (Estrela Amadora) aan een blessure te laten behandelen in Barcelos.
34' Scheidsrechter Helder Carvalho fluit de wedstrijd weer op gang in Estadio Cidade de Barcelos.
34' Murilo neemt de door scheidsrechter Helder Carvalho gegeven hoekschop voor Gil Vicente in Barcelos.
35' In de minuut 35, Doelpoging Gil Vicente! Het schot van Ze Carlos gaat niet tussen de palen in Barcelos.
35' Doeltrap voor Estrela Amadora in Estadio Cidade de Barcelos.
35' Nkanyiso Shinga lijkt weer hersteld van de blessure en doet weer mee bij Estrela Amadora.
36' In de minuut 36, Vanaf links mag Leo Silva een hoekschop nemen voor Estrela Amadora in Estadio Cidade de Barcelos.
36' De scherpte ontbreekt bij Pedro Sa (Estrela Amadora). Zijn poging mist doel.
36' De bal is over de achterlijn geweest. Gil Vicente mag een doeltrap nemen.
36' In de minuut 36, De 1 wissel van Estrela Amadora. Gustavo Henrique Alves Rodrigues komt erin voor Nkanyiso Shinga in Estadio Cidade de Barcelos.
37' Scheidsrechter Helder Carvalho geeft een inworp aan Gil Vicente op de eigen helft in Estadio Cidade de Barcelos.
37' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Helder Carvalho een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Barcelos.
37' In de minuut 37, Inworp Estrela Amadora. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
38' Hoekschop voor Estrela Amadora in Estadio Cidade de Barcelos. Leo Silva neemt deze vanaf links.
38' De poging van Pedro Sa (Estrela Amadora) mist doel.
38' In de minuut 38, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Gil Vicente in Barcelos.
39' In Barcelos krijgt Estrela Amadora op de eigen helft een vrije trap te nemen.
40' Vrije trap in Estadio Cidade de Barcelos. Op de helft van Gil Vicente mag Estrela Amadora een vrije trap nemen.
40' In de minuut 40, Arbiter Helder Carvalho kent een vrije trap toe aan Gil Vicente op de eigen helft.
42' Scheidsrechter Helder Carvalho geeft een inworp aan Gil Vicente op de eigen helft in Estadio Cidade de Barcelos.
42' In Estadio Cidade de Barcelos mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
44' In de minuut 44, Scheidsrechter Helder Carvalho kent Estrela Amadora een inworp toe op de helft van Gil Vicente.
44' Gil Vicente krijgt van scheidsrechter Helder Carvalho op eigen helft een vrije trap toegewezen.
45' + 1 Inworp op de eigen helft voor Gil Vicente.
45' + 1 In de minuut 45, We spelen 4 minuten extra in Estadio Cidade de Barcelos.
45' + 1 Inworp voor Estrela Amadora op de helft van Gil Vicente.
45' + 2 In Barcelos krijgt Gil Vicente op de eigen helft een vrije trap te nemen.
45' + 2 In de minuut 45, Estrela Amadora schiet tussen de palen, maar Leo Silva ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Barcelos.
45' + 3 Inworp voor Gil Vicente op de helft van Estrela Amadora.
45' + 4 Vrije trap voor Estrela Amadora op de helft van Gil Vicente.
45' + 4 In de minuut 45, Scheidsrechter Helder Carvalho toont Gabriel Pereira Magalhaes dos Santos (Gil Vicente) een gele kaart en dat heeft gevolgen. Gabriel Pereira Magalhaes dos Santos is geschorst voor de volgende wedstrijd.
45' + 5 Scheidsrechter Helder Carvalho geeft Gil Vicente een vrije trap op de eigen helft.
45' De scheidsrechter fluit voor het einde van de eerste helft.
46' In de minuut 46, Scheidsrechter Helder Carvalho geeft het startsein voor de tweede helft in Barcelos. Estrela Amadora trapt af.
46' Wissel in Barcelos: Hevertton vervangt Pedro Mendes bij Estrela Amadora.
48' Inworp voor Estrela Amadora in Estadio Cidade de Barcelos op de eigen helft.
48' In de minuut 48, Een speler van Estrela Amadora staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Helder Carvalho teruggefloten.