1' De wedstrijd gaat van start. Hull heeft afgetrapt.
1' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in MKM Stadium.
2' In de minuut 2, Een schot van Fabio Carvalho (Hull) wordt geblokkeerd door een verdediger van Norwich.
2' Norwich verdedigt een schot van Ozan Tufan, waardoor Hull niet tot scoren komt.
2' Inworp voor Hull ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Hull.
3' In de minuut 3, In Hull krijgt Hull op de eigen helft een vrije trap te nemen.
4' Scheidsrechter Andrew Kitchen legt de wedstrijd even stil om Aaron Connolly (Hull) aan een blessure te laten behandelen in Hull.
5' De tijdelijke onderbreking is afgelopen. Scheidsrechter Andrew Kitchen laat verder spelen.
6' In de minuut 6, Aaron Connolly (Hull) is weer terug binnen de lijnen.
7' Scheidsrechter Andrew Kitchen geeft een inworp aan Norwich op de eigen helft in MKM Stadium.
8' Hull mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Norwich in Hull.
8' In de minuut 8, Tyler Morton neemt de door scheidsrechter Andrew Kitchen gegeven hoekschop voor Hull in Hull.
9' Aaron Connolly mist het doel en scoort niet voor Hull in MKM Stadium.
9' Doeltrap voor Norwich in MKM Stadium.
11' In de minuut 11, Hull krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Andrew Kitchen op de helft van Norwich.
12' Arbiter Andrew Kitchen kent een vrije trap toe aan Norwich op de eigen helft.
12' Scheidsrechter Andrew Kitchen legt het spel even stil voor een blessurebehandeling van Aaron Connolly (Hull) in MKM Stadium.
14' In de minuut 14, MKM Stadium ziet hoe Liam Rosenior de geblesseerde Aaron Connolly vervangt door Billy Sharp bij de thuisploeg.
14' Er wordt weer gevoetbald in Hull.
15' Een doelpoging van Borja Sainz (Norwich) mist scherpte.
15' In de minuut 15, De bal is over de achterlijn geweest. Hull mag een doeltrap nemen.
16' Inworp Hull. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
17' Inworp voor Norwich op de helft van Hull.
17' In de minuut 17, Scheidsrechter Andrew Kitchen kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
20' Norwich mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Gabriel in MKM Stadium.
21' Norwich moet uitkijken als Hull een gevaarlijke vrij trap mag nemen in MKM Stadium.
22' In de minuut 22, Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Hull in de buurt van het doel van Norwich.
23' Scheidsrechter Andrew Kitchen kent een vrije trap toe aan Hull, te nemen op de helft van Norwich.
23' Gele kaart in Hull: Kenny McLean (Norwich) gaat op de bon bij scheidsrechter Andrew Kitchen.
24' In de minuut 24, Fabio Carvalho (Hull) ziet zijn schot gekraakt door de verdediging van Norwich.
24' Scheidsrechter Andrew Kitchen geeft Norwich een vrije trap op de eigen helft.
25' Inworp op de eigen helft voor Hull.
25' In de minuut 25, Inworp voor Norwich in MKM Stadium op de eigen helft.
25' Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Andrew Kitchen een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Hull.
26' Hull moet opletten als Norwich van scheidsrechter Andrew Kitchen een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
26' In de minuut 26, Inworp op de eigen helft voor Hull.
28' Inworp Norwich. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
28' Scheidsrechter Andrew Kitchen geeft Hull een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Norwich.
29' In de minuut 29, Inworp voor Norwich in MKM Stadium op de eigen helft.
30' Scheidsrechter Andrew Kitchen kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
30' Norwich krijgt van scheidsrechter Andrew Kitchen op eigen helft een vrije trap toegewezen.
31' In de minuut 31, De poging van Scott Twine (Hull) mist doel in MKM Stadium.
31' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Norwich in Hull.
32' Scheidsrechter Andrew Kitchen geeft een inworp aan Norwich op de eigen helft in MKM Stadium.
32' In de minuut 32, Inworp voor Hull in MKM Stadium op de eigen helft.
33' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in MKM Stadium.
34' In MKM Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
34' In de minuut 34, Dimitris Giannoulis (Norwich) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
34' Vrije trap voor Hull op de helft van Norwich.
36' Scheidsrechter Andrew Kitchen kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
36' In de minuut 36, Norwich komt op een 0-1 voorsprong in Hull via Jon Rowe!
38' Scheidsrechter Andrew Kitchen toont Marcelino Nunez (Norwich) de gele kaart.
38' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in MKM Stadium.
39' In de minuut 39, Gele kaart. Jon Rowe (Norwich) gaat op de bon.
39' Vrije trap in MKM Stadium. Op de helft van Norwich mag Hull een vrije trap nemen.
40' De uitploeg krijgt een doeltrap in Hull.
43' In de minuut 43, Scheidsrechter Andrew Kitchen geeft een inworp aan Hull op de eigen helft in MKM Stadium.
44' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Hull.
45' Vrije trap voor Hull op de helft van Norwich.
45' In de minuut 45, De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
45' + 1 We krijgen 6 minuten extra tijd.
45' + 1 Scheidsrechter Andrew Kitchen kent Hull een inworp toe op de helft van Norwich.
45' + 1 In de minuut 45, Inworp Norwich. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
45' + 2 Scheidsrechter Andrew Kitchen geeft Norwich een doeltrap.
45' De eerste helft zit erop in MKM Stadium.
46' In de minuut 46, De tweede helft gaat van start in Hull. Norwich mag aftrappen als scheidsrechter Andrew Kitchen fluit.
46' Norwich brengt Sam McCallum in de plaats van Dimitris Giannoulis.
46' In MKM Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
47' In de minuut 47, Inworp op de eigen helft voor Hull.
48' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in MKM Stadium.
48' Een doelpoging van Borja Sainz (Norwich) in Hull mist scherpte.
48' In de minuut 48, Scheidsrechter Andrew Kitchen geeft Hull een doeltrap.
50' Scheidsrechter Andrew Kitchen kent Hull een inworp toe op de helft van Norwich.
51' Ozan Tufan (Hull) krijgt geel.
51' In de minuut 51, Norwich krijgt van scheidsrechter Andrew Kitchen op eigen helft een vrije trap toegewezen.
51' Inworp op de eigen helft voor Hull.
52' In Hull krijgt Norwich op de eigen helft een vrije trap te nemen.
52' In de minuut 52, De thuisploeg incasseert geel op naam van Regan Slater.
53' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Hull.
54' Inworp Norwich. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
54' In de minuut 54, Inworp voor Hull in MKM Stadium op de eigen helft.
55' Norwich schiet tussen de palen, maar Josh Sargent ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Hull.
55' Ozan Tufan (Hull) schiet de bal op de paal.
55' In de minuut 55, De uitploeg krijgt een doeltrap in Hull.
56' Doelpoging Hull! Het schot van Fabio Carvalho gaat niet tussen de palen in Hull.
56' Doeltrap voor Norwich in MKM Stadium.
57' In de minuut 57, Scheidsrechter Andrew Kitchen kent een vrije trap toe aan Hull, te nemen op de helft van Norwich.
58' Arbiter Andrew Kitchen kent een vrije trap toe aan Norwich op de eigen helft.
59' Hull krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Andrew Kitchen in Hull.
60' In de minuut 60, Inworp voor Hull in de buurt van het vijandige doel in MKM Stadium.
61' Bij Norwich komt Adam Idah er in. Hij vervangt Josh Sargent.
61' Norwich heeft Marcelino Nunez gewisseld. Ben Gibson neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach David Wagner.
61' In de minuut 61, Scheidsrechter Andrew Kitchen geeft Hull een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Norwich.
62' Vrije trap in MKM Stadium. Op de helft van Norwich mag Hull een vrije trap nemen.
63' Inworp voor Hull op de helft van Norwich.
63' In de minuut 63, De thuisploeg vervangt Scott Twine door Jason Eyenga-Lokilo.
63' Hull krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Andrew Kitchen op de helft van Norwich.
63' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Hull.
65' In de minuut 65, De verdediging van Norwich blokkeert een schot van Regan Slater (Hull).
65' MKM Stadium ziet hoe Billy Sharp op doel schiet, maar niet scoort voor Hull.
65' Fabio Carvalho (Hull) staat buitenspel.
66' In de minuut 66, In MKM Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
66' De scherpte ontbreekt bij Gabriel (Norwich). Zijn poging mist doel.
66' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Hull in Hull.
68' In de minuut 68, Norwich krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Andrew Kitchen op de helft van Hull.
69' Hoekschop voor Norwich in MKM Stadium. Gabriel neemt deze vanaf links.
69' De poging van Kenny McLean (Norwich) mist doel in MKM Stadium.
69' In de minuut 69, De bal is over de achterlijn geweest. Hull mag een doeltrap nemen.
69' Scheidsrechter Andrew Kitchen geeft een inworp aan Norwich op de eigen helft in MKM Stadium.
69' Inworp voor Hull op de helft van Norwich.
71' In de minuut 71, Billy Sharp mist het doel en scoort niet voor Hull in MKM Stadium.
71' Scheidsrechter Andrew Kitchen geeft Norwich een vrije trap op de eigen helft.
73' Vanaf rechts mag Tyler Morton een hoekschop nemen voor Hull in MKM Stadium.
73' In de minuut 73, Tyler Morton mist het doel en scoort niet voor Hull.
73' De uitploeg krijgt een doeltrap in Hull.
74' Scheidsrechter Andrew Kitchen kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.