1' Villa Park ziet toe hoe Villa de aftrap verricht als scheidsrechter Thomas Bramall fluit voor het begin van de wedstrijd.
1' In de minuut 1, Een schot van John McGinn (Villa) wordt geblokkeerd door een verdediger van Chelsea.
2' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Villa Park.
3' Inworp op de eigen helft voor Chelsea.
4' In de minuut 4, Scheidsrechter Thomas Bramall geeft Chelsea een doeltrap.
5' Arbiter Thomas Bramall kent een vrije trap toe aan Villa op de eigen helft.
6' Scheidsrechter Thomas Bramall kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
6' In de minuut 6, Chelsea schiet tussen de palen, maar Cole Palmer ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Birmingham.
8' Hoekschop voor Chelsea in Villa Park. Ben Chilwell neemt deze vanaf links.
8' Nicolas Jackson (Chelsea) ziet zijn kopbal niet in het doel van Villa belanden.
8' In de minuut 8, Scheidsrechter Thomas Bramall kent Villa een inworp toe op de helft van Chelsea.
9' Inworp voor Villa ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Birmingham.
9' Scheidsrechter Thomas Bramall geeft Chelsea een vrije trap op de eigen helft.
11' In de minuut 11, Goal! De uitploeg neemt een 0-1 voorsprong via Conor Gallagher.
11' De assist kwam van Chukwunonso Madueke.
13' De verdediging van Chelsea blokkeert een schot van Leon Bailey (Villa) in Villa Park.
13' In de minuut 13, Leon Bailey schiet op doel maar scoort niet voor Villa in Birmingham.
13' Ollie Watkins schiet op doel maar scoort niet voor Villa.
13' John McGinn neemt de door scheidsrechter Thomas Bramall gegeven hoekschop voor Villa in Birmingham.
15' In de minuut 15, Villa krijgt van scheidsrechter Thomas Bramall op eigen helft een vrije trap toegewezen.
16' Scheidsrechter Thomas Bramall geeft een inworp aan Chelsea op de eigen helft in Villa Park.
17' Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Thomas Bramall een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Birmingham.
19' In de minuut 19, De scherpte ontbreekt bij Chukwunonso Madueke (Chelsea). Zijn poging mist doel in Birmingham.
19' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Villa in Birmingham.
21' Nicolas Jackson (Chelsea) breidt met een rake kopstoot de voorsprong verder uit. Het staat nu 0-2 in Villa Park.
21' In de minuut 21, Malo Gusto met de assist.
22' Scheidsrechter Thomas Bramall kent een vrije trap toe aan Chelsea, te nemen op de helft van Villa.
25' John McGinn staat buitenspel. Villa krijgt een vrije trap tegen.
26' In de minuut 26, In Birmingham krijgt Chelsea op de eigen helft een vrije trap te nemen.
26' De bal is over de achterlijn geweest. Villa mag een doeltrap nemen.
29' Chelsea krijgt van scheidsrechter Thomas Bramall op eigen helft een vrije trap toegewezen.
30' In de minuut 30, Chelsea krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Thomas Bramall in Birmingham.
31' Chelsea mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Ben Chilwell in Villa Park.
31' Ben Chilwell mist het doel en scoort niet voor Chelsea in Villa Park.
31' In de minuut 31, De thuisploeg krijgt een doeltrap in Birmingham.
33' Inworp Chelsea. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
33' Vrije trap voor Villa op de helft van Chelsea.
34' In de minuut 34, Vergeefse doelpoging Cole Palmer (Chelsea).
34' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Birmingham.
35' Vanaf rechts mag Ben Chilwell een hoekschop nemen voor Chelsea in Villa Park.
37' In de minuut 37, Inworp voor Chelsea in Villa Park op de eigen helft.
38' Hoekschop voor Villa in Villa Park. Douglas Luiz neemt deze vanaf links.
38' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Villa Park.
38' In de minuut 38, Gele kaart in Birmingham: Diego Carlos (Villa) gaat op de bon bij scheidsrechter Thomas Bramall.
39' Doeltrap voor Villa in Villa Park.
39' Chelsea moet opletten als Villa van scheidsrechter Thomas Bramall een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
40' In de minuut 40, Villa krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Thomas Bramall op de helft van Chelsea.
41' Scheidsrechter Thomas Bramall geeft Villa een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Chelsea.
41' Arbiter Thomas Bramall kent een vrije trap toe aan Chelsea op de eigen helft.
43' In de minuut 43, In Birmingham krijgt Villa op de eigen helft een vrije trap te nemen.
44' Vrije trap in Villa Park. Op de helft van Villa mag Chelsea een vrije trap nemen.
45' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Villa Park.
45' + 1 In de minuut 45, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Chelsea in Birmingham.
45' + 1 We spelen 2 minuten extra in Villa Park.
45' + 1 Scheidsrechter Thomas Bramall kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
45' + 2 In de minuut 45, Villa krijgt een schietkans via John McGinn, maar scoort niet in Villa Park.
45' + 2 Douglas Luiz neemt de door scheidsrechter Thomas Bramall gegeven hoekschop voor Villa in Birmingham.
45' + 2 Doelpoging Villa! Het schot van Alex Moreno gaat niet tussen de palen.
45' + 2 In de minuut 45, De uitploeg krijgt een doeltrap in Birmingham.
45' De eerste helft zit erop in Villa Park.
46' Thomas Bramall geeft het fluitsignaal in Villa Park. Chelsea mag de tweede helft aftrappen.
47' In de minuut 47, Scheidsrechter Thomas Bramall geeft Chelsea een vrije trap op de eigen helft.
47' Vrije trap in Villa Park. Op de helft van Villa mag Chelsea een vrije trap nemen.
48' Inworp voor Villa in Villa Park op de eigen helft.
48' In de minuut 48, Scheidsrechter Thomas Bramall geeft een inworp aan Villa op de eigen helft in Villa Park.
48' Villa krijgt van scheidsrechter Thomas Bramall op eigen helft een vrije trap toegewezen.
49' Inworp voor Villa op de helft van Chelsea.
50' In de minuut 50, Inworp op de eigen helft voor Chelsea.
51' In Villa Park mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
51' Scheidsrechter Thomas Bramall geeft Villa een vrije trap op de eigen helft.
52' In de minuut 52, In Villa Park mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
52' Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Thomas Bramall een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Birmingham.
54' Treffer in Villa Park! Chelsea scoort via Enzo Fernandez de 0-3 en loopt verder uit.
55' In de minuut 55, Eerste gele kaart voor Enzo Fernandez (Chelsea) in Birmingham.
56' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Villa Park.
57' Scheidsrechter Thomas Bramall kent een vrije trap toe aan Villa, te nemen op de helft van Chelsea.
59' In de minuut 59, De kopbal van Diego Carlos (Villa) mist het doel van de tegenstander.
59' Doeltrap voor Chelsea in Villa Park.
60' De verdediging van Villa blokkeert een schot van Chukwunonso Madueke (Chelsea).
60' In de minuut 60, Chelsea mag een hoekschop nemen vanaf links via Ben Chilwell in Villa Park.
60' Inworp Villa. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
60' In Birmingham krijgt Villa op de eigen helft een vrije trap te nemen.
61' In de minuut 61, Scheidsrechter Thomas Bramall geeft een inworp aan Chelsea op de eigen helft in Villa Park.
61' Inworp voor Villa op de helft van Chelsea.
62' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Birmingham.
64' In de minuut 64, Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Villa Park.
64' Clement Lenglet (Villa) bevindt zich in buitenspelpositie.
65' De poging van John McGinn (Villa) mist doel in Villa Park.
65' In de minuut 65, Scheidsrechter Thomas Bramall geeft Chelsea een doeltrap.
67' Scheidsrechter Thomas Bramall kent Villa een inworp toe op de helft van Chelsea.
71' Villa mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Chelsea in Birmingham.
71' In de minuut 71, Vanaf rechts mag Douglas Luiz een hoekschop nemen voor Villa in Villa Park.
71' Arbiter Thomas Bramall kent een vrije trap toe aan Chelsea op de eigen helft.
71' Bij Villa komt Jacob Ramsey er in. Hij vervangt Youri Tielemans.
72' In de minuut 72, Villa brengt Moussa Diaby in de plaats van John McGinn.
74' Moussa Diaby mist het doel en scoort niet voor Villa.
74' De bal is over de achterlijn geweest. Chelsea mag een doeltrap nemen.
74' In de minuut 74, De uitploeg vervangt Chukwunonso Madueke door Raheem Sterling.
75' Villa krijgt van scheidsrechter Thomas Bramall op eigen helft een vrije trap toegewezen.
76' Kans voor Villa in Villa Park! De kopbal van Alex Moreno mist het doel.
76' In de minuut 76, Scheidsrechter Thomas Bramall geeft Chelsea een doeltrap.
76' Scheidsrechter Thomas Bramall geeft een gele kaart aan Djordje Petrovic (Chelsea).
78' Een doelpoging van Cole Palmer (Chelsea) mist scherpte.
78' In de minuut 78, Villa krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Thomas Bramall op de helft van Chelsea.
80' Moises Caceido van Chelsea is geblesseerd en het spel ligt even stil.
80' Moises Caceido (Chelsea) moet geblesseerd van het veld. Hij wordt gewisseld door Christopher Nkunku.
80' In de minuut 80, De wedstrijd gaat weer verder.
81' Thiago Silva vervangt Cole Palmer bij de uitploeg.