1' Het eerste fluitsignaal heeft geklonken en Othellos mag de aftrap nemen.
17' In de minuut 17, Goal! De uitploeg neemt een 0-1 voorsprong via David Goldar.
24' Scheidsrechter Kyriakos Athanasiou geeft Marijan Suto geel. Hij zal de volgende wedstrijd voor de thuisploeg moeten missen.
30' Patrick Twumasi (Pafos) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
45' In de minuut 45, Het rustsignaal klinkt.
46' De scheidsrechter fluit voor het begin van de tweede helft. Pafos trapt af.
46' De 1 wissel van Othellos. Kyriakos Kyriakou komt erin voor Benson Anang in Antonis Papadopoulos.
54' In de minuut 54, Adrian Rus (Pafos) breidt met een rake kopstoot de voorsprong verder uit. Het staat nu 0-2.
54' De assist kwam van Patrick Twumasi.
57' Vlad Dragomir (Pafos) krijgt geel.