1' De eerste helft gaat van start in Paphos. Zakakiou mag aftrappen.
21' In de minuut 21, De uitploeg neemt de leiding door een doelpunt van Michal Duris. Het staat 0-1 in Stelios Kyriakidis.
35' Doelpuntenmaker Evagoras Antoniou brengt de score weer in evenwicht in Paphos en helpt Zakakiou terug in de wedstrijd. 1-1!
39' Eigen doelpunt! Quint Arie Jansen werkt de bal achter de eigen doelman en brengt de stand zo op 2-1.
45' + 4 In de minuut 45, Gele kaart. Georgios Christodoulou (Othellos) gaat op de bon.
45' Scheidsrechter Panagiotis Chatzigeorgiou maakt een einde aan de eerste helft.
46' Panagiotis Chatzigeorgiou geeft het fluitsignaal in Stelios Kyriakidis. Othellos mag de tweede helft aftrappen.
46' In de minuut 46, Othellos heeft Lucas Ramos De Oliveira gewisseld. Ibrahim Sangare neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Costas Sakkas.
59' De bal gaat op de stip voor Othellos.
60' Doelpuntenmaker Michal Duris maakt de gelijkmaker vanaf de penaltystip: 2-2.
61' In de minuut 61, Gele kaart in Paphos: Igal Becker (Zakakiou) gaat op de bon bij scheidsrechter Panagiotis Chatzigeorgiou.
61' Eerste gele kaart voor Michal Duris (Othellos) in Paphos.
69' Trainer Liasos Louka gebruikt zijn 1 wissel. Ioannis Chatzivasilis wordt door Andreas Christou vervangen bij de thuisploeg.
69' In de minuut 69, Zakakiou gebruikt de 2 wissel. Valdy Matongo vervangt John Ruiz.
71' Othellos neemt een 2-3 voorsprong dankzij Ibrahim Sangare.
79' Adrian Slavik vervangt Robert Pich bij de uitploeg.
79' In de minuut 79, Trainer Costas Sakkas (Othellos) gebruikt zijn 3 wissel en vervangt Lukas Pivetta Brambilla door Christos Chatzipaschalis.
81' De thuisploeg incasseert geel op naam van Martin Slogar.
84' De stand is weer in evenwicht (3-3) na een kopgoal van Nicolas Diguiny (Zakakiou) in Stelios Kyriakidis.
86' In de minuut 86, Bij de uitploeg moet de geblesseerde Konstantinos Kastanas plaats maken voor Jeremy Corinus.
87' De thuisploeg wisselt Martin Slogar voor Alex Opoku Sarfo.
87' Bij Zakakiou komt Mark Sifneos er in. Hij vervangt Alastair David Reynolds.