1' De wedstrijd gaat van start. Aris Limassol heeft afgetrapt.
17' In de minuut 17, De uitploeg neemt de leiding door een doelpunt van Jaden Sean Montnor. Het staat 0-1 in Tsirion Stadium.
30' Gele kaart in Limassol: Aleksandr Kokorin (Aris Limassol) gaat op de bon bij scheidsrechter Georgi Nikolov Kabakov.
41' Coach Pablo Javier Machin Diez voert noodgedwongen zijn 1 wissel door. Michael Krmencik moet aangeslagen het veld verlaten en wordt vervangen door Mushaga Lusa Bakenga Joar Bahati Numugunga.
45' + 2 In de minuut 45, Morgan Brown (Aris Limassol) krijgt geel van scheidsrechter Georgi Nikolov Kabakov in Tsirion Stadium en moet oppassen.
45' De eerste helft zit erop in Tsirion Stadium.
46' Scheidsrechter Georgi Nikolov Kabakov fluit en Apollon Lim. Trapt af. De tweede helft in Limassol is van start gegaan.
46' In de minuut 46, De uitploeg vervangt Jaden Sean Montnor door Zakaria Sawo.
64' Aris Limassol brengt Franz Brorsson in de plaats van Yannick Gomis.
69' Scheidsrechter Georgi Nikolov Kabakov geeft een gele kaart aan Caju (Aris Limassol).
69' In de minuut 69, Scheidsrechter Georgi Nikolov Kabakov toont Tendayi Darikwa (Apollon Lim.) een gele kaart en dat heeft gevolgen. Tendayi Darikwa is geschorst voor de volgende wedstrijd.
72' Twee keer geel en dus rood in Limassol: Scheidsrechter Georgi Nikolov Kabakov stuurt Caju vroegtijdig naar de kleedkamer. Aris Limassol moet nu met een man minder verder.
73' Eerste gele kaart voor Pedro Marques (Apollon Lim.) in Limassol.