1' Aris Limassol trapt af wanneer scheidsrechter Marios Christoforou in Ammochostos Stadium voor de eerste keer op zijn fluit blaast.
8' In de minuut 8, De thuisploeg wisselt Georgios Katsikas voor Giorgos Viktoros.
42' Scheidsrechter Marios Christoforou toont Zakaria Sawo (Aris Limassol) de gele kaart.
45' Scheidsrechter Marios Christoforou maakt een einde aan de eerste helft.
46' In de minuut 46, Begin van de tweede helft. Nea Salamina verzorgt de aftrap.
46' De uitploeg vervangt Edi Semedo door Steeve Yago.
55' Goal in Larnaca! Jaden Sean Montnor brengt Aris Limassol op een 0-1 voorsprong.
60' In de minuut 60, Door een doelpunt van Zakaria Sawo loopt de uitploeg verder uit op de tegenstander. Het is 0-2 in Larnaca.
61' Aris Limassol brengt Franz Brorsson in de plaats van Mamadou Sane.
63' Gele kaart. Rangelo Janga (Nea Salamina) gaat op de bon.
69' In de minuut 69, Trainer Aleksey Shpilevski (Aris Limassol) gebruikt zijn 3 wissel en vervangt Zakaria Sawo door Morgan Brown.
69' Veljko Nikolic vervangt Karol Struski bij de uitploeg.
70' Nea Salamina gebruikt de 2 wissel. Antonis Katsiaris vervangt Norberto Carlos Costa Santos.
70' In de minuut 70, Bij Nea Salamina komt Nemanja Kuzmanovic er in. Hij vervangt Rangelo Janga.
70' De 4 wissel van Nea Salamina. Osman Koroma komt erin voor Giorgos Papageorgiou in Ammochostos Stadium.
79' Aris Limassol heeft Leo Bengtsson gewisseld. Andreas Dimitriou neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Aleksey Shpilevski.
79' In de minuut 79, Wissel in Larnaca: Luis Miguel Teixeira Ribeiro vervangt Danny Bejarano bij Nea Salamina.
85' Aris Limassol bouwt zijn voorsprong in Larnaca uit tot 0-3 dankzij een doelpunt van Morgan Brown.