1' Scheidsrechter Walter Lopez Castellanos fluit voor het begin van de eerste helft. Panama trapt af in Houston.
1' In de minuut 1, Scheidsrechter Walter Lopez Castellanos kent Panama een inworp toe op de helft van El Salvador.
2' De scherpte ontbreekt bij Cesar Blackman (Panama). Zijn poging mist doel.
2' De bal gaat buiten. Doeltrap voor El Salvador in Houston.
3' In de minuut 3, Arbiter Walter Lopez Castellanos kent een vrije trap toe aan Panama op de eigen helft.
3' Scheidsrechter Walter Lopez Castellanos geeft El Salvador een doeltrap.
4' In de minuut 4, Mario Antonio Martinez Gonzalez met de assist.
6' El Salvador krijgt van scheidsrechter Walter Lopez Castellanos op eigen helft een vrije trap toegewezen.
6' Een schot van Jairo Henriquez (El Salvador) wordt geblokkeerd door een verdediger van Panama.
7' In de minuut 7, Inworp op de eigen helft voor El Salvador.
7' El Salvador krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Walter Lopez Castellanos op de helft van Panama.
7' Vrije trap voor El Salvador op de helft van Panama.
8' In de minuut 8, De bal is over de achterlijn geweest. Panama mag een doeltrap nemen.
8' El Salvador mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
10' In Houston krijgt Panama op de eigen helft een vrije trap te nemen.
11' In de minuut 11, Panama mag een hoekschop nemen vanaf links via Edgar Barcenas in Shell Energy Stadium.
11' Doeltrap voor El Salvador in Shell Energy Stadium.
12' Scheidsrechter Walter Lopez Castellanos geeft El Salvador een vrije trap op de eigen helft.
12' In de minuut 12, Inworp voor El Salvador in Shell Energy Stadium op de eigen helft.
14' Inworp voor Panama op de helft van El Salvador.
17' Scheidsrechter Walter Lopez Castellanos kent een vrije trap toe aan El Salvador, te nemen op de helft van Panama.
17' In de minuut 17, Arbiter Walter Lopez Castellanos kent een vrije trap toe aan Panama op de eigen helft.
18' Vrije trap in Shell Energy Stadium. Op de helft van El Salvador mag Panama een vrije trap nemen.
19' Scheidsrechter Walter Lopez Castellanos kent een vrije trap toe aan Panama, te nemen op de helft van El Salvador.
20' In de minuut 20, De bal is over de achterlijn geweest. El Salvador mag een doeltrap nemen.
21' Vrije trap voor El Salvador op de helft van Panama.
22' Scheidsrechter Walter Lopez Castellanos geeft Panama een doeltrap.
23' In de minuut 23, Scheidsrechter Walter Lopez Castellanos geeft een inworp aan El Salvador op de eigen helft in Shell Energy Stadium.
24' Jairo Henriquez neemt de door scheidsrechter Walter Lopez Castellanos gegeven hoekschop voor El Salvador in Houston.
24' Erick Anthony Cabalceta Giacchero mist een kopkans voor El Salvador.
24' In de minuut 24, Doeltrap voor Panama in Shell Energy Stadium.
26' Het voorbereidende werk werd verricht door Ismael Diaz.
28' In de minuut 28, Panama krijgt van scheidsrechter Walter Lopez Castellanos op eigen helft een vrije trap toegewezen.
29' Scheidsrechter Walter Lopez Castellanos kent Panama een inworp toe op de helft van El Salvador.
29' Inworp op de eigen helft voor El Salvador.
30' In de minuut 30, Inworp voor El Salvador in Shell Energy Stadium op de eigen helft.
30' Inworp voor El Salvador op de helft van Panama.
30' Scheidsrechter Walter Lopez Castellanos geeft Panama een vrije trap op de eigen helft.
31' In de minuut 31, Scheidsrechter Walter Lopez Castellanos geeft Panama een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van El Salvador.
32' Scheidsrechter Walter Lopez Castellanos geeft een inworp aan El Salvador op de eigen helft in Shell Energy Stadium.
33' Scheidsrechter Walter Lopez Castellanos geeft een inworp aan Panama op de eigen helft in Shell Energy Stadium.
34' In de minuut 34, Vrije trap in Shell Energy Stadium. Op de helft van Panama mag El Salvador een vrije trap nemen.
35' Vrije trap in Shell Energy Stadium. Op de helft van Panama mag El Salvador een vrije trap nemen.
36' Scheidsrechter Walter Lopez Castellanos kent een vrije trap toe aan El Salvador, te nemen op de helft van Panama.
37' In de minuut 37, Gele kaart in Houston: Cristian Martinez (Panama) gaat op de bon bij scheidsrechter Walter Lopez Castellanos.
38' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Panama in Houston.
39' El Salvador krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Walter Lopez Castellanos in Houston.
40' In de minuut 40, De kopbal van Freddy Gondola (Panama) mist het doel van de tegenstander.
40' Doeltrap voor El Salvador in Shell Energy Stadium.
41' Panama krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Walter Lopez Castellanos op de helft van El Salvador.
43' In de minuut 43, In Houston krijgt Panama op de eigen helft een vrije trap te nemen.
44' Inworp op de eigen helft voor Panama.
45' Schot op doel van Jairo Henriquez. Maar zonder doelpunt voor El Salvador als gevolg.
45' In de minuut 45, Brayan Gil kan weer verder bij El Salvador.
45' + 1 De vierde official geeft 1 minuten extra tijd aan voor de Eerste helft.
45' + 1 Doelpoging Panama! Het schot van Edgar Barcenas gaat niet tussen de palen.
45' + 1 In de minuut 45, De bal is over de achterlijn geweest. El Salvador mag een doeltrap nemen.
45' + 2 Het spel ligt even stil in Houston. Brayan Gil (El Salvador) raakt geblesseerd en heeft verzorging nodig.
45' + 3 Vrije trap voor El Salvador op de helft van Panama.
45' In de minuut 45, De eerste helft zit erop.
46' Scheidsrechter Walter Lopez Castellanos geeft het startsein voor de tweede helft in Houston. El Salvador trapt af.
46' Wissel in Houston: Andres Andrade vervangt Harold Cummings bij Panama.
46' In de minuut 46, Trainer Thomas Christiansen (Panama) gebruikt zijn tweede wissel en vervangt Cristian Martinez door Adalberto Carrasquilla.
46' El Salvador gebruikt de eerste wissel. Christian Alonso Martinez Mena vervangt Joshua Giovanni Perez.
46' Scheidsrechter Walter Lopez Castellanos geeft El Salvador een vrije trap op de eigen helft.
47' In de minuut 47, Scheidsrechter Walter Lopez Castellanos geeft Panama een doeltrap.
47' In Houston krijgt El Salvador op de eigen helft een vrije trap te nemen.
48' El Salvador krijgt van scheidsrechter Walter Lopez Castellanos op eigen helft een vrije trap toegewezen.
48' In de minuut 48, Scheidsrechter Walter Lopez Castellanos geeft een gele kaart aan Adalberto Carrasquilla (Panama).
50' Vrije trap in Shell Energy Stadium. Op de helft van El Salvador mag Panama een vrije trap nemen.
51' Roderick Miller met de kopkans! Geen doelpunt voor Panama in Shell Energy Stadium.
51' In de minuut 51, De bal gaat buiten. Doeltrap voor El Salvador in Houston.
51' Inworp voor El Salvador in Shell Energy Stadium op de eigen helft.
51' Scheidsrechter Walter Lopez Castellanos geeft een inworp aan El Salvador op de eigen helft in Shell Energy Stadium.
54' In de minuut 54, Scheidsrechter Walter Lopez Castellanos geeft El Salvador een doeltrap.
57' Edgar Barcenas neemt de door scheidsrechter Walter Lopez Castellanos gegeven hoekschop voor Panama in Houston.
58' Vanaf rechts mag Edgar Barcenas een hoekschop nemen voor Panama in Shell Energy Stadium.
59' In de minuut 59, Doelpoging El Salvador! Het schot van Brayan Gil gaat niet tussen de palen in Houston.
59' Doeltrap voor Panama in Shell Energy Stadium.
60' Scheidsrechter Walter Lopez Castellanos kent een vrije trap toe aan Panama, te nemen op de helft van El Salvador.
61' In de minuut 61, Arbiter Walter Lopez Castellanos kent een vrije trap toe aan El Salvador op de eigen helft.
62' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Panama in Houston.
63' Vrije trap voor Panama op de helft van El Salvador.
63' In de minuut 63, Inworp voor Panama op de helft van El Salvador.