1' De wedstrijd gaat van start. Benfica heeft afgetrapt.
1' In de minuut 1, Benfica krijgt een schietkans via João Mario, maar scoort niet.
1' Benfica mag een hoekschop nemen vanaf links via Orkun Kokcu in Estadio do Sport Lisboa e Benfica.
2' Benfica mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Farense in Lissabon.
2' In de minuut 2, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Farense in Lissabon.
3' Inworp voor Benfica ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Lissabon.
3' Scheidsrechter Miguel Bertolo Nogueira geeft Farense een doeltrap.
5' In de minuut 5, Inworp voor Farense op de helft van Benfica.
5' Scheidsrechter Miguel Bertolo Nogueira geeft Benfica een vrije trap op de eigen helft.
5' In Estadio do Sport Lisboa e Benfica mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
6' In de minuut 6, Doeltrap voor Benfica in Estadio do Sport Lisboa e Benfica.
6' Inworp Benfica. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
7' De scherpte ontbreekt bij Rafa Silva (Benfica). Zijn poging mist doel.
7' In de minuut 7, De bal is over de achterlijn geweest. Farense mag een doeltrap nemen.
8' Vanaf rechts mag Angel di Maria een hoekschop nemen voor Benfica in Estadio do Sport Lisboa e Benfica.
9' João Mario schiet op doel maar scoort niet voor Benfica in Lissabon.
9' In de minuut 9, Benfica krijgt van scheidsrechter Miguel Bertolo Nogueira op eigen helft een vrije trap toegewezen.
10' Angel di Maria neemt de door scheidsrechter Miguel Bertolo Nogueira gegeven hoekschop voor Benfica in Lissabon.
10' Inworp voor Benfica in Estadio do Sport Lisboa e Benfica op de eigen helft.
11' In de minuut 11, De uitploeg krijgt een doeltrap in Lissabon.
12' Doelpoging Benfica! Het schot van Rafa Silva gaat niet tussen de palen in Lissabon.
12' Scheidsrechter Miguel Bertolo Nogueira geeft Farense een doeltrap.
12' In de minuut 12, Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Estadio do Sport Lisboa e Benfica.
13' Hoekschop voor Farense in Estadio do Sport Lisboa e Benfica. Mattheus neemt deze vanaf rechts.
13' Marco Matias schiet de bal op doel, maar de poging wordt geblokkeerd door Benfica in Estadio do Sport Lisboa e Benfica.
14' In de minuut 14, De poging van Rafa Silva (Benfica) mist doel.
14' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Farense in Lissabon.
15' Inworp op de eigen helft voor Farense.
15' In de minuut 15, Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Lissabon.
16' Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Miguel Bertolo Nogueira een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Lissabon.
16' Mattheus schiet op doel maar scoort niet voor Farense.
17' In de minuut 17, Farense krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Miguel Bertolo Nogueira in Lissabon.
17' De bal is over de achterlijn geweest. Benfica mag een doeltrap nemen.
18' Scheidsrechter Miguel Bertolo Nogueira legt de wedstrijd even stil om Mohamed Belloumi (Farense) aan een blessure te laten behandelen in Lissabon.
18' In de minuut 18, De onderbreking is afgelopen in Lissabon.
19' Mohamed Belloumi (Farense) is weer terug in het veld en lijkt de wedstrijd te kunnen voortzetten.
19' Mattheus mist het doel en scoort niet voor Farense.
19' In de minuut 19, De thuisploeg krijgt een doeltrap in Lissabon.
21' De scherpte ontbreekt bij Fredrik Aursnes (Benfica). Zijn poging mist doel in Lissabon.
21' Doeltrap voor Farense in Estadio do Sport Lisboa e Benfica.
21' In de minuut 21, Vrije trap in Estadio do Sport Lisboa e Benfica. Op de helft van Benfica mag Farense een vrije trap nemen.
22' Scheidsrechter Miguel Bertolo Nogueira kent Benfica een inworp toe op de helft van Farense.
23' Benfica krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Miguel Bertolo Nogueira op de helft van Farense.
23' In de minuut 23, In Lissabon krijgt Benfica op de eigen helft een vrije trap te nemen.
24' Estadio do Sport Lisboa e Benfica ziet hoe Benfica een vrije trap tegen krijgt omdat Casper Tengstedt buitenspel staat.
24' Farense krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Miguel Bertolo Nogueira op de helft van Benfica.
25' In de minuut 25, In Estadio do Sport Lisboa e Benfica mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
26' Inworp voor Benfica op de helft van Farense.
26' Benfica schiet tussen de palen, maar Rafa Silva ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
27' In de minuut 27, Scheidsrechter Miguel Bertolo Nogueira legt het spel even stil voor een blessurebehandeling van Ricardo Velho (Farense) in Estadio do Sport Lisboa e Benfica.
27' Estadio do Sport Lisboa e Benfica ziet de ploegen de wedstrijd weer hervatten in Lissabon.
27' Ricardo Velho (Farense) is weer terug binnen de lijnen.
28' In de minuut 28, Scheidsrechter Miguel Bertolo Nogueira kent Farense een inworp toe op de helft van Benfica.
28' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Lissabon.
29' Inworp voor Farense op de helft van Benfica.
29' In de minuut 29, Een schot van Casper Tengstedt (Benfica) wordt tegengehouden door de verdediging van Farense in Lissabon.
29' Benfica mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Angel di Maria in Estadio do Sport Lisboa e Benfica.
30' Benfica krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Miguel Bertolo Nogueira in Lissabon.
31' In de minuut 31, Een doelpoging van Angel di Maria (Benfica) in Lissabon mist scherpte.
31' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Farense in Lissabon.
32' Scheidsrechter Miguel Bertolo Nogueira kent Farense een inworp toe op de helft van Benfica.
33' In de minuut 33, Scheidsrechter Miguel Bertolo Nogueira geeft een inworp aan Benfica op de eigen helft in Estadio do Sport Lisboa e Benfica.
33' In Estadio do Sport Lisboa e Benfica mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
34' De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
35' In de minuut 35, Scheidsrechter Miguel Bertolo Nogueira kent een vrije trap toe aan Farense op een gevaarlijke plek voor Benfica.
35' Doeltrap voor Benfica in Estadio do Sport Lisboa e Benfica.
36' Vrije trap voor Benfica op de helft van Farense.
36' In de minuut 36, Eerste gele kaart voor Zach Muscat (Farense) in Lissabon.
37' De verdediging van Farense houdt de kopbal van Morato (Benfica) tegen in Lissabon.
38' Scheidsrechter Miguel Bertolo Nogueira kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
38' In de minuut 38, Benfica schiet tussen de palen, maar Angel di Maria ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Lissabon.
39' Orkun Kokcu neemt de door scheidsrechter Miguel Bertolo Nogueira gegeven hoekschop voor Benfica in Lissabon.
39' Schot op doel van Rafa Silva. Maar zonder doelpunt voor Benfica als gevolg.
39' In de minuut 39, Farense krijgt een schietkans via Marco Matias, maar scoort niet in Estadio do Sport Lisboa e Benfica.
41' Vanaf rechts mag Angel di Maria een hoekschop nemen voor Benfica in Estadio do Sport Lisboa e Benfica.
42' Scheidsrechter Miguel Bertolo Nogueira geeft Farense een doeltrap.
43' In de minuut 43, Farense krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Miguel Bertolo Nogueira op de helft van Benfica.
43' Scheidsrechter Miguel Bertolo Nogueira geeft Farense een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Benfica.
43' Benfica moet opletten als Farense van scheidsrechter Miguel Bertolo Nogueira een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
44' In de minuut 44, Inworp voor Farense in de buurt van het vijandige doel in Estadio do Sport Lisboa e Benfica.
45' + 1 Scheidsrechter Miguel Bertolo Nogueira laat nog 3 minuten doorspelen in Lissabon.
45' + 1 Inworp voor Benfica ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Lissabon.
45' + 2 In de minuut 45, Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Lissabon.
45' + 2 Benfica krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Miguel Bertolo Nogueira op de helft van Farense.
45' + 2 Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Lissabon.
45' + 3 In de minuut 45, Hoekschop voor Benfica in Estadio do Sport Lisboa e Benfica. Angel di Maria neemt deze vanaf rechts.
45' + 4 Antonio Silva kopt namens Benfica op doel, zonder doelpunt als resultaat.
45' + 4 De uitploeg krijgt een doeltrap in Lissabon.
45' In de minuut 45, Het rustsignaal klinkt.
46' Na de pauze trapt Farense af voor de tweede helft.
46' Inworp voor Farense in Estadio do Sport Lisboa e Benfica op de eigen helft.
47' In de minuut 47, Estadio do Sport Lisboa e Benfica ziet hoe Rafa Silva op doel schiet, maar niet scoort voor Benfica.
49' Vergeefse doelpoging Rafa Silva (Benfica).
50' Inworp Farense. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
50' In de minuut 50, Inworp voor Farense in de buurt van het vijandige doel in Estadio do Sport Lisboa e Benfica.
51' Farense krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Miguel Bertolo Nogueira in Lissabon.
51' Claudio Falcao kopt de uitploeg naar een 0-1 voorsprong.
51' In de minuut 51, De voorzet kwam van Zach Muscat.
53' Inworp voor Farense op de helft van Benfica.
53' Inworp op de eigen helft voor Benfica.
54' In de minuut 54, De bal is over de achterlijn geweest. Farense mag een doeltrap nemen.
55' Een doelpoging van Orkun Kokcu (Benfica) mist scherpte.
55' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Farense in Lissabon.
56' In de minuut 56, Doelpoging Benfica! Het schot van Joao Pedro Goncalves Neves gaat niet tussen de palen.
56' Doeltrap voor Farense in Estadio do Sport Lisboa e Benfica.
56' Poging met het hoofd van Mohamed Belloumi (Farense), maar hij mist het doel.
56' In de minuut 56, De thuisploeg krijgt een doeltrap in Lissabon.
57' Scheidsrechter Miguel Bertolo Nogueira kent Farense een inworp toe op de helft van Benfica.
58' In Estadio do Sport Lisboa e Benfica mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
58' In de minuut 58, Scheidsrechter Miguel Bertolo Nogueira kent een vrije trap toe aan Benfica, te nemen op de helft van Farense.
59' Vergeefse doelpoging Angel di Maria (Benfica) in Estadio do Sport Lisboa e Benfica.
59' Benfica mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Angel di Maria in Estadio do Sport Lisboa e Benfica.
59' In de minuut 59, Scheidsrechter Miguel Bertolo Nogueira geeft Farense een doeltrap.
60' Scheidsrechter Miguel Bertolo Nogueira geeft een inworp aan Farense op de eigen helft in Estadio do Sport Lisboa e Benfica.
60' Farense moet opletten als Benfica van scheidsrechter Miguel Bertolo Nogueira een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
61' In de minuut 61, De bal is over de achterlijn geweest. Farense mag een doeltrap nemen.
61' Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Miguel Bertolo Nogueira een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Lissabon.
63' Hoekschop voor Benfica in Estadio do Sport Lisboa e Benfica. Angel di Maria neemt deze vanaf rechts.
63' In de minuut 63, Vanaf rechts mag Angel di Maria een hoekschop nemen voor Benfica in Estadio do Sport Lisboa e Benfica.
64' Benfica gebruikt de 1 wissel. Goncalo Guedes vervangt Joao Pedro Goncalves Neves.
64' In de minuut 64, Trainer Roger Schmidt (Benfica) gebruikt zijn 2 wissel en vervangt Casper Tengstedt door Petar Musa.
65' Scheidsrechter Miguel Bertolo Nogueira kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
66' Arbiter Miguel Bertolo Nogueira kent een vrije trap toe aan Farense op de eigen helft.
67' In de minuut 67, Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Estadio do Sport Lisboa e Benfica.
68' Farense verdedigt een schot van Angel di Maria, waardoor Benfica niet tot scoren komt.
68' Inworp voor Benfica op de helft van Farense.
68' In de minuut 68, Scheidsrechter Miguel Bertolo Nogueira geeft Farense een doeltrap.
69' Inworp Farense. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
69' Inworp voor Benfica in Estadio do Sport Lisboa e Benfica op de eigen helft.
70' In de minuut 70, De poging van Goncalo Guedes (Benfica) mist doel in Estadio do Sport Lisboa e Benfica.
70' Doeltrap voor Farense in Estadio do Sport Lisboa e Benfica.
71' Alles is weer mogelijk in Lissabon. Rafa Silva brengt Benfica met de gelijkmaker langszij. 1-1!
71' In de minuut 71, Fredrik Aursnes deed het voorbereidende werk.
72' Scheidsrechter Miguel Bertolo Nogueira geeft een inworp aan Farense op de eigen helft in Estadio do Sport Lisboa e Benfica.
74' Orkun Kokcu neemt de door scheidsrechter Miguel Bertolo Nogueira gegeven hoekschop voor Benfica in Lissabon.
74' In de minuut 74, De poging van Angel di Maria (Benfica) mist doel.
74' De bal is over de achterlijn geweest. Farense mag een doeltrap nemen.
74' Trainer Jose Albano Ferreira da Mota gebruikt zijn 1 wissel. Mohamed Belloumi wordt door Elves Balde vervangen bij de uitploeg.
75' In de minuut 75, De uitploeg wisselt Vitor Bruno Rodrigues Goncalves voor Facundo Caseres.
75' Een doelpoging van Rafa Silva (Benfica) mist scherpte.
75' De uitploeg krijgt een doeltrap in Lissabon.
77' In de minuut 77, Het spel ligt even stil in Lissabon. Ricardo Velho (Farense) raakt geblesseerd en heeft verzorging nodig.
77' De wedstrijd gaat weer verder.