1' Het eerste fluitsignaal heeft geklonken en Boavista mag de aftrap nemen.
1' In de minuut 1, Inworp voor Boavista op de helft van Farense.
1' Vrije trap in Estadio do Bessa XXI. Op de helft van Farense mag Boavista een vrije trap nemen.
1' De uitploeg krijgt een doeltrap in Porto.
2' In de minuut 2, Scheidsrechter Andre Filipe Domingues da Silva Narciso geeft Farense een vrije trap op de eigen helft.
2' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Boavista in Porto.
3' Inworp Boavista. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
4' In de minuut 4, Scheidsrechter Andre Filipe Domingues da Silva Narciso geeft Farense een doeltrap.
5' Scheidsrechter Andre Filipe Domingues da Silva Narciso geeft een inworp aan Farense op de eigen helft in Estadio do Bessa XXI.
8' Scheidsrechter Andre Filipe Domingues da Silva Narciso geeft Boavista een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Farense.
10' In de minuut 10, Arbiter Andre Filipe Domingues da Silva Narciso kent een vrije trap toe aan Farense op de eigen helft.
11' Boavista mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Farense in Porto.
12' Inworp voor Boavista in Estadio do Bessa XXI op de eigen helft.
12' In de minuut 12, Farense moet opletten als Boavista van scheidsrechter Andre Filipe Domingues da Silva Narciso een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
14' Inworp voor Boavista ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Porto.
14' Inworp voor Boavista in de buurt van het vijandige doel in Estadio do Bessa XXI.
14' In de minuut 14, De bal is over de achterlijn geweest. Farense mag een doeltrap nemen.
15' Inworp op de eigen helft voor Farense.
16' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Estadio do Bessa XXI.
17' In de minuut 17, Hoekschop voor Farense in Estadio do Bessa XXI. Elves Balde neemt deze vanaf links.
17' Vanaf links mag Elves Balde een hoekschop nemen voor Farense in Estadio do Bessa XXI.
18' Doeltrap voor Boavista in Estadio do Bessa XXI.
19' In de minuut 19, Een speler van Boavista staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Andre Filipe Domingues da Silva Narciso teruggefloten.
22' De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
22' Boavista krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Andre Filipe Domingues da Silva Narciso op de helft van Farense.
23' In de minuut 23, Boavista krijgt van scheidsrechter Andre Filipe Domingues da Silva Narciso op eigen helft een vrije trap toegewezen.
25' Scheidsrechter Andre Filipe Domingues da Silva Narciso kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
27' De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
29' In de minuut 29, Goal! De uitploeg neemt een 0-1 voorsprong via Elves Balde.
31' Farense mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
32' Doeltrap voor Boavista in Estadio do Bessa XXI.
33' In de minuut 33, Boavista moet opletten als Farense van scheidsrechter Andre Filipe Domingues da Silva Narciso een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
33' Scheidsrechter Andre Filipe Domingues da Silva Narciso geeft Boavista een doeltrap.
34' Inworp voor Boavista ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Porto.
34' In de minuut 34, Inworp voor Boavista in de buurt van het vijandige doel in Estadio do Bessa XXI.
35' Boavista krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Andre Filipe Domingues da Silva Narciso in Porto.
39' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Porto.
40' In de minuut 40, Scheidsrechter Andre Filipe Domingues da Silva Narciso kent Boavista een inworp toe op de helft van Farense.
40' In Estadio do Bessa XXI mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
40' De 1 wissel van Boavista. Luis Santos komt erin voor Gaius Makouta in Estadio do Bessa XXI.
42' In de minuut 42, Boavista krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Andre Filipe Domingues da Silva Narciso in Porto.
42' De bal is over de achterlijn geweest. Farense mag een doeltrap nemen.
43' Hoekschop voor Boavista in Estadio do Bessa XXI. Salvador Agra neemt deze vanaf rechts.
43' In de minuut 43, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Boavista in Porto.
44' In Porto krijgt Farense op de eigen helft een vrije trap te nemen.
45' + 1 In Porto worden nog 2 minuten toegevoegd aan de reguliere speeltijd voor Eerste helft.
45' + 2 In de minuut 45, Scheidsrechter Andre Filipe Domingues da Silva Narciso fluit de wedstrijd weer op gang in Estadio do Bessa XXI.
45' + 2 Scheidsrechter Andre Filipe Domingues da Silva Narciso kent Farense een inworp toe op de helft van Boavista.
45' + 3 Doeltrap voor Boavista in Estadio do Bessa XXI.
45' + 3 In de minuut 45, Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Estadio do Bessa XXI.
45' De scheidsrechter fluit voor het einde van de eerste helft.
46' De scheidsrechter fluit voor het begin van de tweede helft. Farense trapt af.
48' In de minuut 48, Een speler van de uitploeg bevindt zich in buitenspelpositie en wordt teruggefloten door scheidsrechter Andre Filipe Domingues da Silva Narciso.
49' In Estadio do Bessa XXI mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
49' Farense krijgt van scheidsrechter Andre Filipe Domingues da Silva Narciso op eigen helft een vrije trap toegewezen.
50' In de minuut 50, Scheidsrechter Andre Filipe Domingues da Silva Narciso toont Reisinho (Boavista) de gele kaart.
50' Inworp Boavista. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
50' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Estadio do Bessa XXI.
52' In de minuut 52, De bal is over de achterlijn geweest. Boavista mag een doeltrap nemen.
52' In Porto krijgt Boavista op de eigen helft een vrije trap te nemen.
53' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Farense in Porto.
54' In de minuut 54, De onderbreking is afgelopen.
54' Scheidsrechter Andre Filipe Domingues da Silva Narciso geeft Boavista een doeltrap.
55' Boavista mag een hoekschop nemen vanaf links via Salvador Agra in Estadio do Bessa XXI.
55' In de minuut 55, Scheidsrechter Andre Filipe Domingues da Silva Narciso geeft een inworp aan Boavista op de eigen helft in Estadio do Bessa XXI.
56' Bij Boavista komt Berna er in. Hij vervangt Masaki Watai.
57' Wissel in Porto: Martim Tavares vervangt Morais bij Boavista.
57' In de minuut 57, Boavista heeft O Bruno gewisseld. Filipe Ferreira neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Petit.
61' Inworp voor Boavista in Estadio do Bessa XXI op de eigen helft.
62' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Porto.
62' In de minuut 62, Arbiter Andre Filipe Domingues da Silva Narciso kent een vrije trap toe aan Boavista op de eigen helft.
63' Inworp op de eigen helft voor Farense.
64' Vanaf links mag Salvador Agra een hoekschop nemen voor Boavista in Estadio do Bessa XXI.
64' In de minuut 64, Scheidsrechter Andre Filipe Domingues da Silva Narciso kent een vrije trap toe aan Boavista, te nemen op de helft van Farense.
65' In Porto krijgt Farense op de eigen helft een vrije trap te nemen.
66' Trainer Jose Albano Ferreira da Mota (Farense) gebruikt zijn 1 wissel en vervangt Elves Balde door Rui Costa.
66' In de minuut 66, De uitploeg wisselt Vitor Bruno Rodrigues Goncalves voor Facundo Caseres.
67' Inworp voor Farense op de helft van Boavista.
68' Boavista krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Andre Filipe Domingues da Silva Narciso op de helft van Farense.
68' In de minuut 68, Doeltrap voor Farense in Estadio do Bessa XXI.
69' Farense krijgt van scheidsrechter Andre Filipe Domingues da Silva Narciso op eigen helft een vrije trap toegewezen.
71' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Farense in Porto.
71' In de minuut 71, Scheidsrechter Andre Filipe Domingues da Silva Narciso kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
72' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Porto.
72' De uitploeg krijgt een doeltrap in Porto.
73' In de minuut 73, Inworp Farense. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
75' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Estadio do Bessa XXI.
75' Scheidsrechter Andre Filipe Domingues da Silva Narciso geeft Farense een vrije trap op de eigen helft.
76' In de minuut 76, Trainer Jose Albano Ferreira da Mota gebruikt zijn 3 wissel. Goncalo Silva wordt door Fabricio Isidoro Fonseca de Jesus vervangen bij de uitploeg.
76' Scheidsrechter Andre Filipe Domingues da Silva Narciso geeft Boavista een doeltrap.
77' Boavista moet uitkijken als Farense een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Estadio do Bessa XXI.
77' In de minuut 77, De thuisploeg vervangt Reisinho door Ilija Vukotic.
78' Scheidsrechter Andre Filipe Domingues da Silva Narciso geeft Farense een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Boavista.
79' Scheidsrechter Andre Filipe Domingues da Silva Narciso geeft Farense een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Boavista.
80' In de minuut 80, Inworp op de eigen helft voor Boavista.
80' Scheidsrechter Andre Filipe Domingues da Silva Narciso geeft een gele kaart aan Fabricio Isidoro Fonseca de Jesus (Farense).
81' Vrije trap voor Farense op de helft van Boavista.
81' In de minuut 81, Arbiter Andre Filipe Domingues da Silva Narciso kent een vrije trap toe aan Boavista op de eigen helft.
82' Salvador Agra neemt de door scheidsrechter Andre Filipe Domingues da Silva Narciso gegeven hoekschop voor Boavista in Porto.
82' Inworp voor Farense in Estadio do Bessa XXI op de eigen helft.
83' In de minuut 83, Chidozie Awaziem gaat in het boekje van de scheidsrechter.
84' Farense krijgt van scheidsrechter Andre Filipe Domingues da Silva Narciso op eigen helft een vrije trap toegewezen.
84' Scheidsrechter Andre Filipe Domingues da Silva Narciso geeft een inworp aan Boavista op de eigen helft in Estadio do Bessa XXI.
85' In de minuut 85, Boavista krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Andre Filipe Domingues da Silva Narciso op de helft van Farense.
86' In Estadio do Bessa XXI zorgt Robert Bozenik voor de 1-1 en de wedstrijd in Porto ligt weer helemaal open.
88' Inworp voor Boavista ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Porto.
88' In de minuut 88, Scheidsrechter Andre Filipe Domingues da Silva Narciso geeft Farense een vrije trap op de eigen helft.
89' Rafael Barbosa vervangt Mohamed Belloumi bij de uitploeg.
89' Farense brengt Francisco Rojano in de plaats van David Samuel Custodio Lima.
90' + 1 Eerste gele kaart voor Martim Tavares (Boavista) in Porto.
90' + 1 Arbiter Andre Filipe Domingues da Silva Narciso kent een vrije trap toe aan Farense op de eigen helft.