1' Scheidsrechter Ricardo Jorge Antunes Roque Baixinho geeft het startsein in Estoril. Farense trapt af en de wedstrijd is begonnen.
1' In de minuut 1, Doelpoging Farense! Het schot van Mattheus gaat niet tussen de palen.
1' Doeltrap voor Estoril in Estadio Antonio Coimbra da Mota.
1' Inworp op de eigen helft voor Estoril.
2' In de minuut 2, Inworp voor Estoril op de helft van Farense.
3' Scheidsrechter Ricardo Jorge Antunes Roque Baixinho kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
4' Inworp Estoril. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
4' De voorzet kwam van Rodrigo Gomes.
6' Vrije trap voor Farense op de helft van Estoril.
7' In de minuut 7, Farense krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Ricardo Jorge Antunes Roque Baixinho op de helft van Estoril.
7' Scheidsrechter Ricardo Jorge Antunes Roque Baixinho geeft een inworp aan Estoril op de eigen helft in Estadio Antonio Coimbra da Mota.
8' Vergeefse doelpoging Marco Matias (Farense).
10' In de minuut 10, Farense krijgt van scheidsrechter Ricardo Jorge Antunes Roque Baixinho op eigen helft een vrije trap toegewezen.
11' Inworp voor Estoril in Estadio Antonio Coimbra da Mota op de eigen helft.
12' Jordan William Holsgrove schiet op doel maar scoort niet voor Estoril.
12' In de minuut 12, Estoril mag een hoekschop nemen vanaf links via Mateus Fernandes in Estadio Antonio Coimbra da Mota.
13' Vanaf links mag Mateus Fernandes een hoekschop nemen voor Estoril in Estadio Antonio Coimbra da Mota.
14' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Estadio Antonio Coimbra da Mota.
14' In de minuut 14, In Estadio Antonio Coimbra da Mota mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
15' Inworp op de eigen helft voor Estoril.
15' Doelpoging Farense! Het schot van Vitor Bruno Rodrigues Goncalves gaat niet tussen de palen in Estoril.
16' In de minuut 16, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Estoril in Estoril.
16' Scheidsrechter Ricardo Jorge Antunes Roque Baixinho kent Estoril een inworp toe op de helft van Farense.
17' Inworp Farense. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
18' In de minuut 18, Scheidsrechter Ricardo Jorge Antunes Roque Baixinho geeft een inworp aan Estoril op de eigen helft in Estadio Antonio Coimbra da Mota.
19' De bal is over de achterlijn geweest. Farense mag een doeltrap nemen.
20' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Estoril.
21' In de minuut 21, Estadio Antonio Coimbra da Mota ziet hoe Estoril een vrije trap tegen krijgt omdat Tiago Filipe Alves Araujo buitenspel staat.
22' Gele kaart. Marcelo Carne (Estoril) gaat op de bon.
23' Een speler van Farense staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Ricardo Jorge Antunes Roque Baixinho teruggefloten.
24' In de minuut 24, Bruno Duarte (Farense) ziet zijn kans gekeerd door de verdediging van Estoril in Estadio Antonio Coimbra da Mota.
24' In Estoril krijgt Estoril op de eigen helft een vrije trap te nemen.
24' Scheidsrechter Ricardo Jorge Antunes Roque Baixinho toont Claudio Falcao (Farense) de gele kaart.
26' In de minuut 26, Scheidsrechter Ricardo Jorge Antunes Roque Baixinho kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
27' Scheidsrechter Ricardo Jorge Antunes Roque Baixinho geeft Estoril een vrije trap op de eigen helft.
28' Scheidsrechter Ricardo Jorge Antunes Roque Baixinho legt de wedstrijd even stil om Joao Marques (Estoril) aan een blessure te laten behandelen in Estoril.
28' In de minuut 28, Einde van de onderbreking. De bal rolt weer.
28' Scheidsrechter Ricardo Jorge Antunes Roque Baixinho kent Farense een inworp toe op de helft van Estoril.
28' Estoril is weer compleet nu Joao Marques weer terug het veld in mag.
29' In de minuut 29, Scheidsrechter Ricardo Jorge Antunes Roque Baixinho geeft Farense een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Estoril.
30' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Estoril.
30' Gele kaart in Estoril: Jordan William Holsgrove (Estoril) gaat op de bon bij scheidsrechter Ricardo Jorge Antunes Roque Baixinho.
31' In de minuut 31, Scheidsrechter Ricardo Jorge Antunes Roque Baixinho geeft Estoril een doeltrap.
31' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Estoril.
32' In Estadio Antonio Coimbra da Mota mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
33' In de minuut 33, Arbiter Ricardo Jorge Antunes Roque Baixinho kent een vrije trap toe aan Farense op de eigen helft.
34' In Estoril krijgt Estoril op de eigen helft een vrije trap te nemen.
35' Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Ricardo Jorge Antunes Roque Baixinho aan de thuisploeg.
36' In de minuut 36, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Farense in Estoril.
36' Inworp voor Farense ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Estoril.
38' De poging van Claudio Falcao (Farense) mist doel.
38' In de minuut 38, Doeltrap voor Estoril in Estadio Antonio Coimbra da Mota.
38' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Estadio Antonio Coimbra da Mota.
39' Farense moet uitkijken als Estoril een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Estadio Antonio Coimbra da Mota.
40' In de minuut 40, Mateus Fernandes van Estoril is geblesseerd en het spel ligt even stil.
41' De wedstrijd is weer hervat.
41' Jordan William Holsgrove (Estoril) ziet zijn schot gekraakt door de verdediging van Farense.
41' In de minuut 41, Inworp voor Estoril op de helft van Farense.
41' In Estoril kan Mateus Fernandes (Estoril) weer verder.
42' Estadio Antonio Coimbra da Mota ziet de poging van Marco Matias smoren in de verdediging van Estoril.
42' In de minuut 42, Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Estoril.
45' + 1 De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
45' Estoril krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Ricardo Jorge Antunes Roque Baixinho in Estoril.
45' + 1 In de minuut 45, De vierde official geeft 5 minuten extra speeltijd aan voor Eerste helft in Estadio Antonio Coimbra da Mota.
45' + 1 Arbiter Ricardo Jorge Antunes Roque Baixinho kent een vrije trap toe aan Farense op de eigen helft.
45' + 2 Estoril krijgt van scheidsrechter Ricardo Jorge Antunes Roque Baixinho op eigen helft een vrije trap toegewezen.
45' + 3 In de minuut 45, Scheidsrechter Ricardo Jorge Antunes Roque Baixinho kent een vrije trap toe aan Estoril, te nemen op de helft van Farense.
45' + 5 Het voorbereidende werk werd verricht door Rafik Guitane.
45' In de minuut 45, Scheidsrechter Ricardo Jorge Antunes Roque Baixinho maakt een einde aan de eerste helft.
46' Estoril trapt de tweede helft af op aangeven van de scheidsrechter.
46' Farense brengt Rui Costa in de plaats van Vitor Bruno Rodrigues Goncalves.
46' In de minuut 46, Trainer Jose Albano Ferreira da Mota (Farense) gebruikt zijn 2 wissel en vervangt Talocha door Talys Alves Pereira Oliveira.
46' Scheidsrechter Ricardo Jorge Antunes Roque Baixinho geeft Estoril een doeltrap.
47' In de minuut 47, Cassiano met de assist.
49' Scheidsrechter Ricardo Jorge Antunes Roque Baixinho geeft Farense een vrije trap op de eigen helft.
50' Vrije trap in Estadio Antonio Coimbra da Mota. Op de helft van Estoril mag Farense een vrije trap nemen.
50' In de minuut 50, In Estoril wordt een kopbal van Goncalo Silva tegengehouden door de verdediging van Estoril.
50' Buitenspel Farense.
51' Scheidsrechter Ricardo Jorge Antunes Roque Baixinho geeft Estoril een vrije trap op de eigen helft.
52' In de minuut 52, De bal is over de achterlijn geweest. Farense mag een doeltrap nemen.
53' De uitploeg krijgt een doeltrap in Estoril.
54' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Estadio Antonio Coimbra da Mota.
54' In de minuut 54, David Samuel Custodio Lima krijgt geel voor de uitploeg en zal de volgende wedstrijd moeten missen.
55' Doeltrap voor Farense in Estadio Antonio Coimbra da Mota.
59' Inworp voor Estoril in Estadio Antonio Coimbra da Mota op de eigen helft.
59' In de minuut 59, In Estoril krijgt Estoril op de eigen helft een vrije trap te nemen.
60' Scheidsrechter Ricardo Jorge Antunes Roque Baixinho fluit de uitploeg terug voor buitenspel in Estoril.
61' De 1 wissel van Estoril. Alejandro Marques komt erin voor Cassiano in Estadio Antonio Coimbra da Mota.
61' In de minuut 61, Wissel in Estoril: Facundo Caseres vervangt Claudio Falcao bij Farense.
61' Trainer Jose Albano Ferreira da Mota gebruikt zijn 4 wissel. Mohamed Belloumi wordt door Elves Balde vervangen bij de uitploeg.
62' Arbiter Ricardo Jorge Antunes Roque Baixinho kent een vrije trap toe aan Estoril op de eigen helft.
63' In de minuut 63, Scheidsrechter Ricardo Jorge Antunes Roque Baixinho geeft Farense een doeltrap.
63' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Estadio Antonio Coimbra da Mota.
63' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Estoril in Estoril.
64' In de minuut 64, Estoril krijgt van scheidsrechter Ricardo Jorge Antunes Roque Baixinho op eigen helft een vrije trap toegewezen.
65' Hoekschop voor Estoril in Estadio Antonio Coimbra da Mota. Jordan William Holsgrove neemt deze vanaf rechts.
66' De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van David Samuel Custodio Lima (Farense).
67' In de minuut 67, Estoril krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Ricardo Jorge Antunes Roque Baixinho in Estoril.
67' De wedstrijd gaat weer verder.
68' Scheidsrechter Ricardo Jorge Antunes Roque Baixinho legt het spel even stil voor een blessurebehandeling van Tiago Filipe Alves Araujo (Estoril) in Estadio Antonio Coimbra da Mota.
68' In de minuut 68, Coach Jose Albano Ferreira da Mota voert noodgedwongen zijn 5 wissel door. David Samuel Custodio Lima moet aangeslagen het veld verlaten en wordt vervangen door Fabricio Isidoro Fonseca de Jesus.
68' Er wordt weer gevoetbald!
69' In Estadio Antonio Coimbra da Mota ziet het publiek dat Tiago Filipe Alves Araujo (Estoril) weer binnen de lijnen is na zijn blessure.
69' In de minuut 69, Scheidsrechter Ricardo Jorge Antunes Roque Baixinho geeft een inworp aan Farense op de eigen helft in Estadio Antonio Coimbra da Mota.
70' Farense krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Ricardo Jorge Antunes Roque Baixinho op de helft van Estoril.
70' Een schot van Fabricio Isidoro Fonseca de Jesus (Farense) smoort in de verdediging van Estoril.
71' In de minuut 71, Estoril moet opletten als Farense van scheidsrechter Ricardo Jorge Antunes Roque Baixinho een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
71' De bal is over de achterlijn geweest. Estoril mag een doeltrap nemen.
71' Bij Estoril komt Koba Koindredi er in. Hij vervangt Jordan William Holsgrove.
73' In de minuut 73, Een schot van Rodrigo Gomes (Estoril) wordt geblokkeerd door een verdediger van Farense.
75' Inworp op de eigen helft voor Estoril.
78' Treffer in Estadio Antonio Coimbra da Mota! Estoril scoort via Raul Parra Artal de 4-0 en loopt verder uit.
80' Hoekschop voor Estoril in Estadio Antonio Coimbra da Mota. Mateus Fernandes neemt deze vanaf rechts.
81' Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Ricardo Jorge Antunes Roque Baixinho een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Estoril.
81' In de minuut 81, Inworp voor Farense op de helft van Estoril.
82' Arbiter Ricardo Jorge Antunes Roque Baixinho kent een vrije trap toe aan Estoril op de eigen helft.
82' Estoril heeft Mateus Fernandes gewisseld. Michel Costa da Silva neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Vasco Seabra.
83' In de minuut 83, Estoril gebruikt de 4 wissel. Volnei vervangt Raul Parra Artal.
83' De thuisploeg wisselt Joao Marques voor Heriberto Tavares.
83' Scheidsrechter Ricardo Jorge Antunes Roque Baixinho kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
85' In de minuut 85, Een schot van Michel Costa da Silva (Estoril) wordt geblokkeerd door een verdediger van Farense.
85' Vanaf rechts mag Koba Koindredi een hoekschop nemen voor Estoril in Estadio Antonio Coimbra da Mota.
85' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Farense in Estoril.