1' De wedstrijd gaat van start. Farense heeft afgetrapt.
1' Scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo geeft een inworp aan Farense op de eigen helft in Estadio Municipal de Portimao.
1' In de minuut 1, In Estadio Municipal de Portimao mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
2' Inworp voor Farense op de helft van Portimonense.
2' Scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo kent Farense een inworp toe op de helft van Portimonense.
3' In de minuut 3, Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Portimao.
4' Portimonense krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo op de helft van Farense.
4' Vrije trap voor Portimonense op de helft van Farense.
5' In de minuut 5, Portimonense mag een hoekschop nemen vanaf links via Carlos Santos in Estadio Municipal de Portimao.
6' Portimonense krijgt een schietkans via Ronie Carrillo, maar scoort niet in Estadio Municipal de Portimao.
6' Inworp voor Portimonense in Estadio Municipal de Portimao op de eigen helft.
7' In de minuut 7, Een doelpoging van Dener (Portimonense) in Portimao mist scherpte.
7' Scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo geeft Farense een doeltrap.
8' Inworp voor Farense op de helft van Portimonense.
8' In de minuut 8, In Estadio Municipal de Portimao mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
9' Farense moet opletten als Portimonense van scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
11' Portimonense schiet tussen de palen, maar Lucas Ventura ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Portimao.
11' In de minuut 11, De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
12' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Farense in Portimao.
12' Inworp Portimonense. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
13' In de minuut 13, Scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
14' Inworp op de eigen helft voor Farense.
14' Farense krijgt van scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo op eigen helft een vrije trap toegewezen.
15' In de minuut 15, Estadio Municipal de Portimao ziet hoe Mattheus op doel schiet, maar niet scoort voor Farense.
15' Farense krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo op de helft van Portimonense.
17' Doeltrap voor Portimonense in Estadio Municipal de Portimao.
17' In de minuut 17, Scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo geeft een inworp aan Farense op de eigen helft in Estadio Municipal de Portimao.
17' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Estadio Municipal de Portimao.
18' Scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo kent een vrije trap toe aan Farense, te nemen op de helft van Portimonense.
18' In de minuut 18, Scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo toont Pedrao (Portimonense) de gele kaart.
20' Inworp voor Portimonense in Estadio Municipal de Portimao op de eigen helft.
21' Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Fabio Jose Costa Verissimo een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Portimao.
22' In de minuut 22, De scherpte ontbreekt bij Mattheus (Farense). Zijn poging mist doel.
22' De bal is over de achterlijn geweest. Portimonense mag een doeltrap nemen.
23' Scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo geeft Portimonense een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Farense.
23' In de minuut 23, De uitploeg krijgt een doeltrap in Portimao.
25' Vrije trap in Estadio Municipal de Portimao. Op de helft van Farense mag Portimonense een vrije trap nemen.
26' Arbiter Fabio Jose Costa Verissimo kent een vrije trap toe aan Farense op de eigen helft.
26' In de minuut 26, Inworp op de eigen helft voor Farense.
27' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Portimao.
28' Scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo kent Portimonense een inworp toe op de helft van Farense.
28' In de minuut 28, Scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo geeft Portimonense een vrije trap op de eigen helft.
29' Vergeefse doelpoging Marco Matias (Farense) in Estadio Municipal de Portimao.
30' Inworp voor Portimonense in de buurt van het vijandige doel in Estadio Municipal de Portimao.
32' In de minuut 32, Carlos Santos (Portimonense) raakt geblesseerd in Portimao. Scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo legt de wedstrijd even stil.
34' De wedstrijd is weer hervat.
35' Inworp voor Farense op de helft van Portimonense.
35' In de minuut 35, Scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
35' Vrije trap in Estadio Municipal de Portimao. Op de helft van Portimonense mag Farense een vrije trap nemen.
36' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Portimonense in Portimao.
37' In de minuut 37, Inworp Farense. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
37' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Estadio Municipal de Portimao.
37' In Estadio Municipal de Portimao mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
38' In de minuut 38, Scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
38' Schot op doel van Marco Matias. Maar zonder doelpunt voor Farense als gevolg.
39' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Fabio Jose Costa Verissimo een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Portimao.
39' In de minuut 39, Scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo geeft een gele kaart aan Facundo Caseres (Farense).
39' Carlos Santos (Portimonense) lijkt weer hersteld en kan de wedstrijd verder voortzetten in Portimao.
41' Doeltrap voor Portimonense in Estadio Municipal de Portimao.
41' In de minuut 41, Inworp Farense. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
42' Scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo geeft een inworp aan Farense op de eigen helft in Estadio Municipal de Portimao.
43' De bal is over de achterlijn geweest. Farense mag een doeltrap nemen.
43' In de minuut 43, Inworp voor Portimonense in Estadio Municipal de Portimao op de eigen helft.
44' In Portimao krijgt Farense op de eigen helft een vrije trap te nemen.
45' Farense mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
45' + 1 In de minuut 45, Mattheus neemt de door scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo gegeven hoekschop voor Farense in Portimao.
45' + 1 In Portimao worden nog 3 minuten toegevoegd aan de reguliere speeltijd voor Eerste helft.
45' + 1 Farense krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo op de helft van Portimonense.
45' + 2 In de minuut 45, Scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo kent Farense een inworp toe op de helft van Portimonense.
45' + 2 Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Portimao.
45' + 3 De thuisploeg krijgt een doeltrap in Portimao.
45' + 3 In de minuut 45, Vrije trap voor Portimonense op de helft van Farense.
45' + 4 Portimonense mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Farense in Portimao.
45' Met het laatste fluitsignaal van de eerste helft geeft scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo aan dat we gaan rusten in Portimao's Estadio Municipal de Portimao.
46' Scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo geeft Farense een doeltrap.
46' Inworp op de eigen helft voor Farense.
47' In de minuut 47, Inworp voor Portimonense op de helft van Farense.
47' De poging van Bruno Duarte (Farense) mist doel.
47' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Portimonense in Portimao.
48' In de minuut 48, Farense verdedigt een schot van Lucas Ventura, waardoor Portimonense niet tot scoren komt.
48' Inworp voor Portimonense ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Portimao.
50' Scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo kent een vrije trap toe aan Farense, te nemen op de helft van Portimonense.
50' In de minuut 50, De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Bruno Duarte (Farense).
51' Einde van de onderbreking. De bal rolt weer.
51' In Portimao kan Bruno Duarte (Farense) weer verder.
51' In de minuut 51, Scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo kent Farense een inworp toe op de helft van Portimonense.
52' Er wordt weer gevoetbald!
53' Dener schiet op doel maar scoort niet voor Portimonense in Portimao.
54' In de minuut 54, Portimonense krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo in Portimao.
54' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Portimao.
56' Carlos Santos brengt zijn ploeg Portimonense aan de leiding na een benutte strafschop. 1-0!
56' In de minuut 56, Blessure voor Bruno Duarte (Farense). Rui Costa komt voor hem het veld in.
56' Hoekschop voor Portimonense in Estadio Municipal de Portimao. Dener neemt deze vanaf rechts.
56' De bal gaat op de stip in Estadio Municipal de Portimao. Penalty voor Portimonense.
61' In de minuut 61, Portimonense in buitenspelpositie.
62' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Estadio Municipal de Portimao.
62' Portimonense krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo op de helft van Farense.
62' In de minuut 62, Farense moet opletten als Portimonense van scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
63' Scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo geeft Portimonense een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Farense.
63' Arbiter Fabio Jose Costa Verissimo kent een vrije trap toe aan Farense op de eigen helft.
64' In de minuut 64, De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
64' Joao Victor Tornich blesseert zich bij Portimonense, waardoor de wedstrijd even wordt stopgezet in Estadio Municipal de Portimao.
64' Trainer Jose Albano Ferreira da Mota (Farense) gebruikt zijn 2 wissel en vervangt Mohamed Belloumi door Igor Rossi.
64' In de minuut 64, Farense gebruikt de 3 wissel. Vitor Bruno Rodrigues Goncalves vervangt Fabricio Isidoro Fonseca de Jesus.
66' De wedstrijd gaat weer verder.
66' Joao Victor Tornich kan weer verder bij Portimonense.
66' In Estadio Municipal de Portimao mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
67' Joao Victor Tornich van Portimonense is geblesseerd en het spel ligt even stil.
67' In de minuut 67, Bij de thuisploeg moet de geblesseerde Joao Victor Tornich plaats maken voor Goncalo Costa.
68' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Portimao.
69' In de minuut 69, Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Estadio Municipal de Portimao.
69' Carlos Santos (Portimonense) krijgt geel.
70' Scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo geeft Farense een vrije trap op de eigen helft.
70' In de minuut 70, Vrije trap in Estadio Municipal de Portimao. Op de helft van Portimonense mag Farense een vrije trap nemen.
71' Doeltrap voor Portimonense in Estadio Municipal de Portimao.
72' Farense krijgt van scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo op eigen helft een vrije trap toegewezen.
73' In de minuut 73, Scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo kent een vrije trap toe aan Portimonense, te nemen op de helft van Farense.
73' Francisco Rojano (Farense) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
74' Estadio Municipal de Portimao ziet de poging van Ronie Carrillo smoren in de verdediging van Farense.
74' In de minuut 74, Inworp voor Portimonense in Estadio Municipal de Portimao op de eigen helft.
74' In Estadio Municipal de Portimao mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
74' Inworp Farense. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
75' In de minuut 75, Scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo geeft Portimonense een doeltrap.
75' Arbiter Fabio Jose Costa Verissimo kent een vrije trap toe aan Farense op de eigen helft.
76' Vrije trap voor Farense op de helft van Portimonense.
78' In de minuut 78, De thuisploeg krijgt een doeltrap in Portimao.
78' Wissel in Portimao: Cristian Ponde vervangt Francisco Rojano bij Farense.
79' Trainer Jose Albano Ferreira da Mota gebruikt zijn 5 wissel. Facundo Caseres wordt door Rafael Barbosa vervangen bij de uitploeg.
79' In de minuut 79, Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Estadio Municipal de Portimao.
80' Farense krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo op de helft van Portimonense.
80' In Portimao krijgt Farense op de eigen helft een vrije trap te nemen.
81' In de minuut 81, Portimonense heeft Carlos Santos gewisseld. Luan De Campos Cristino Da Silva neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Paulo Sergio.
81' De thuisploeg vervangt Sylvester Jasper door Paulo Estrela.
82' Scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
82' In de minuut 82, Scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo geeft een inworp aan Farense op de eigen helft in Estadio Municipal de Portimao.
83' Scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo kent Portimonense een inworp toe op de helft van Farense.
83' Inworp voor Farense ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Portimao.
84' In de minuut 84, Inworp op de eigen helft voor Portimonense.
84' Inworp Portimonense. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
84' Scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo geeft een inworp aan Farense op de eigen helft in Estadio Municipal de Portimao.
86' In de minuut 86, Vanaf links mag Vitor Bruno Rodrigues Goncalves een hoekschop nemen voor Farense in Estadio Municipal de Portimao.
86' De scherpte ontbreekt bij Helio Varela (Portimonense). Zijn poging mist doel in Portimao.
86' De bal is over de achterlijn geweest. Farense mag een doeltrap nemen.
88' In de minuut 88, Inworp op de eigen helft voor Portimonense.
89' Inworp voor Portimonense op de helft van Farense.
90' De 4 wissel van Portimonense. Luis Henrique Hoffmann komt erin voor Helio Varela in Estadio Municipal de Portimao.
90' + 1 6 minuten worden toegevoegd aan de reguliere speeltijd voor Tweede helft.
90' + 1 Portimonense krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo in Portimao.
90' + 2 In Estadio Municipal de Portimao mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
90' + 2 Farense krijgt van scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo op eigen helft een vrije trap toegewezen.
90' + 2 Scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90' + 3 Hoekschop voor Farense in Estadio Municipal de Portimao. Mattheus neemt deze vanaf links.
90' + 4 Scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo kent Farense een inworp toe op de helft van Portimonense.
90' + 4 De thuisploeg krijgt een doeltrap in Portimao.
90' + 5 Scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo geeft Portimonense een vrije trap op de eigen helft.
90' + 5 Gele kaart in Portimao: Zach Muscat (Farense) gaat op de bon bij scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo.