1' De wedstrijd gaat van start. Casa Pia heeft afgetrapt.
1' In de minuut 1, Scheidsrechter Helder Carvalho geeft een inworp aan Sporting op de eigen helft in Estadio Jose Alvalade.
1' Arbiter Helder Carvalho kent een vrije trap toe aan Sporting op de eigen helft.
3' Vrije trap voor Sporting op de helft van Casa Pia.
4' In de minuut 4, In Estadio Jose Alvalade ziet Viktor Gyokeres (Sporting) zijn kopbal op doel gered worden door Casa Pia.
5' Sporting krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Helder Carvalho op de helft van Casa Pia.
6' Buitenspel van de uitploeg.
7' In de minuut 7, Een schot van Marcus Edwards (Sporting) wordt geblokkeerd door een verdediger van Casa Pia.
8' Marcus Edwards neemt de door scheidsrechter Helder Carvalho gegeven hoekschop voor Sporting in Lissabon.
9' Sporting krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Helder Carvalho in Lissabon.
9' In de minuut 9, Sporting mag een hoekschop nemen vanaf links via Marcus Edwards in Estadio Jose Alvalade.
10' Scheidsrechter Helder Carvalho geeft Casa Pia een doeltrap.
11' Ricardo Esgaio staat buitenspel. Sporting krijgt een vrije trap tegen.
12' In de minuut 12, Scheidsrechter Helder Carvalho kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
12' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Lissabon.
13' Poging met het hoofd van Clayton Fernandes Silva. Maar geen doelpunt voor Casa Pia.
13' In de minuut 13, Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Helder Carvalho aan de thuisploeg.
13' Eerste gele kaart voor Joao Nunes (Casa Pia) in Lissabon.
14' Doelpunt! Met een kopbal brengt Sebastian Coates (Sporting) zijn team op voorsprong. De stand is nu 1-0.
14' In de minuut 14, De voorzet kwam van Nuno Santos.
17' Vrije trap in Estadio Jose Alvalade. Op de helft van Casa Pia mag Sporting een vrije trap nemen.
17' De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
18' In de minuut 18, Inworp voor Sporting op de helft van Casa Pia.
19' Sporting krijgt van scheidsrechter Helder Carvalho op eigen helft een vrije trap toegewezen.
20' Inworp voor Casa Pia in Estadio Jose Alvalade op de eigen helft.
21' In de minuut 21, De thuisploeg krijgt een doeltrap in Lissabon.
23' Doelpunt! Viktor Gyokeres breidt de voorsprong uit. Sporting leidt met 2-0.
23' Pedro Goncalves met de assist.
25' In de minuut 25, Hoekschop voor Sporting in Estadio Jose Alvalade. Marcus Edwards neemt deze vanaf links.
25' Pedro Goncalves legt de bal in het net. De thuisploeg breidt de voorsprong uit: 3-0!
25' De assist kwam van Morten Hjulmand.
27' In de minuut 27, In Lissabon krijgt Casa Pia op de eigen helft een vrije trap te nemen.
29' Doeltrap voor Casa Pia in Estadio Jose Alvalade.
30' Sporting mag het vanaf elf meter proberen.
30' In de minuut 30, Scheidsrechter Helder Carvalho kent een vrije trap toe aan Casa Pia, te nemen op de helft van Sporting.
32' Goal! De thuisploeg loopt uit naar een 4-0 voorsprong dankzij een benutte strafschop van Viktor Gyokeres.
34' Een doelpoging van Trincao (Sporting) in Lissabon mist scherpte.
34' In de minuut 34, De bal is over de achterlijn geweest. Casa Pia mag een doeltrap nemen.
35' Ricardo Jorge Cecilia Batista raakt geblesseerd bij Casa Pia en de wedstrijd ligt even stil voor een behandeling.
35' Fernando Varela vervangt Joao Nunes bij de uitploeg.
35' In de minuut 35, Er wordt weer gevoetbald!
35' Ricardo Jorge Cecilia Batista (Casa Pia) doet weer mee in Estadio Jose Alvalade.
37' Vanaf rechts mag Marcus Edwards een hoekschop nemen voor Sporting in Estadio Jose Alvalade.
38' In de minuut 38, In Lissabon wordt een kopbal van Morten Hjulmand tegengehouden door de verdediging van Casa Pia.
38' Scheidsrechter Helder Carvalho geeft Casa Pia een vrije trap op de eigen helft.
38' Scheidsrechter Helder Carvalho toont Morten Hjulmand (Sporting) de gele kaart.
40' In de minuut 40, Inworp op de eigen helft voor Casa Pia.
41' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Casa Pia in Lissabon.
42' Buitenspelpositie van de thuisploeg.
43' Marcus Edwards deed het voorbereidende werk.
44' Buitenspelpositie Casa Pia.
45' + 1 In de minuut 45, Inworp Casa Pia. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
45' + 1 In Lissabon worden nog 1 minuten toegevoegd aan de reguliere speeltijd voor Eerste helft.
45' + 1 Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Estadio Jose Alvalade.
45' In de minuut 45, De eerste helft zit erop.
46' Sporting mag de tweede helft op gang brengen. Scheidsrechter Helder Carvalho fluit en we zijn begonnen.
46' Trainer Ruben Amorim gebruikt zijn 1 wissel. Pedro Goncalves wordt door Daniel Braganca vervangen bij de thuisploeg.
46' In de minuut 46, Casa Pia gebruikt de 2 wissel. Yuki Soma vervangt Tiago Dias.
46' In Estadio Jose Alvalade mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
46' Scheidsrechter Helder Carvalho geeft Casa Pia een vrije trap op de eigen helft.
47' In de minuut 47, Sporting krijgt van scheidsrechter Helder Carvalho op eigen helft een vrije trap toegewezen.