1' Scheidsrechter Gustavo Correia geeft het startsein in Pacos de Ferreira. Mafra trapt af en de wedstrijd is begonnen.
32' In de minuut 32, Luiz Carlos (Pacos Ferreira) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
36' De uitploeg neemt de leiding door een doelpunt van Miguel Sousa. Het staat 0-1 in Estadio Capital do Movel.
45' + 1 Gele kaart in Pacos de Ferreira: Diogo Almeida (Mafra) gaat op de bon bij scheidsrechter Gustavo Correia.
45' In de minuut 45, Met het laatste fluitsignaal van de eerste helft geeft scheidsrechter Gustavo Correia aan dat we gaan rusten in Pacos de Ferreira's Estadio Capital do Movel.
46' De tweede helft is begonnen middels de aftrap van Pacos Ferreira.
55' Eerste gele kaart voor Miguel Sousa (Mafra) in Pacos de Ferreira.
57' In de minuut 57, Pacos Ferreira heeft Aldair Neves Paulo Faustino gewisseld. Pablo neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Ricardo Silva.
57' Pacos Ferreira brengt Jojo in de plaats van Tomás Morais Costa.