1' De eerste helft is afgetrapt.
11' In de minuut 11, Braima Sambu (Porto B) krijgt geel van scheidsrechter Flavio Miguel Gomes Azevedo Duarte in Estadio Dr. Jorge Sampaio en moet oppassen.
17' Gele kaart. Samba Kone (Viseu) gaat op de bon.
20' Scheidsrechter Flavio Miguel Gomes Azevedo Duarte fluit voor een penalty in het voordeel van Porto B.
20' In de minuut 20, Goal in Pedroso! Porto B neemt een 1-0 voorsprong via een benutte strafschop van Wendel.
35' Eerste gele kaart voor Igor Milioransa (Viseu) in Pedroso.
39' Viseu gebruikt de 1 wissel. Stivan Petkov vervangt Samba Kone.
44' In de minuut 44, Scheidsrechter Flavio Miguel Gomes Azevedo Duarte geeft een gele kaart aan Miguel Bandarra Rodrigues (Viseu).
45' Scheidsrechter Flavio Miguel Gomes Azevedo Duarte maakt een einde aan de eerste helft.
46' De tweede helft is van start gegaan.
46' In de minuut 46, Trainer Antonio Jorge Rocha Simao (Viseu) gebruikt zijn 2 wissel en vervangt Daniel Labila door Gauthier Ott.
62' Bij Viseu komt Issoufi Maiga er in. Hij vervangt Famana Quizera.
63' Doelpunt in Pedroso! Abraham Marcus vergroot de voorsprong tot 2-0 voor Porto B.
71' In de minuut 71, Porto B bouwt zijn voorsprong in Pedroso uit tot 3-0 dankzij een doelpunt van Abraham Marcus.
73' Soufiane Messeguem (Viseu) krijgt een eerste gele kaart.
80' Porto B brengt Rodrigo Mora in de plaats van Abraham Marcus.
80' In de minuut 80, De thuisploeg wisselt Vasco Jose Cardoso Sousa voor Jorge Meirele.
80' Goncalo Santos Sousa vervangt Gui bij de thuisploeg.
80' De uitploeg vervangt Sori Mane door Marquinho.
85' In de minuut 85, Trainer Antonio Jose dos Santos Folha gebruikt zijn 4 wissel. Braima Sambu wordt door Rui Monteiro vervangen bij de thuisploeg.
85' De 5 wissel van Porto B. Anha Cande komt erin voor Wendel in Estadio Dr. Jorge Sampaio.
86' Scheidsrechter Flavio Miguel Gomes Azevedo Duarte stuurt Igor Milioransa (Viseu) van het veld in Pedroso na een tweede gele kaart.
90' Einde wedstrijd! De einduitslag in Pedroso is 3-0.