1' Portimonense heeft afgetrapt voor het begin van de eerste helft.
1' De uitploeg krijgt een doeltrap in Portimao.
1' In de minuut 1, Scheidsrechter David Rafael Oliveira da Silva geeft een inworp aan Portimonense op de eigen helft in Estadio Municipal de Portimao.
2' Inworp voor Portimonense op de helft van Chaves.
2' In Estadio Municipal de Portimao mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
4' In de minuut 4, Portimonense krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter David Rafael Oliveira da Silva in Portimao.
4' Filipe Relvas mist een kopkans voor Portimonense.
4' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Chaves in Portimao.
5' In de minuut 5, Een doelpoging van Carlos Santos (Portimonense) in Portimao mist scherpte.
5' Scheidsrechter David Rafael Oliveira da Silva geeft Chaves een doeltrap.
5' Scheidsrechter David Rafael Oliveira da Silva kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
5' In de minuut 5, Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Portimao.
7' De poging van Kelechi Nwakali (Chaves) mist doel in Estadio Municipal de Portimao.
7' Doeltrap voor Portimonense in Estadio Municipal de Portimao.
7' In de minuut 7, Chaves krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter David Rafael Oliveira da Silva op de helft van Portimonense.
8' Chaves mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Ruben Ribeiro in Estadio Municipal de Portimao.
9' Ruben Ribeiro neemt de door scheidsrechter David Rafael Oliveira da Silva gegeven hoekschop voor Chaves in Portimao.
10' In de minuut 10, Inworp Chaves. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
11' Scheidsrechter David Rafael Oliveira da Silva kent Portimonense een inworp toe op de helft van Chaves.
11' Arbiter David Rafael Oliveira da Silva kent een vrije trap toe aan Chaves op de eigen helft.
11' In de minuut 11, In Estadio Municipal de Portimao mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
12' Inworp voor Chaves in Estadio Municipal de Portimao op de eigen helft.
12' In Portimao krijgt Chaves op de eigen helft een vrije trap te nemen.
13' In de minuut 13, De poging van Helio Varela (Portimonense) mist doel.
13' De bal is over de achterlijn geweest. Chaves mag een doeltrap nemen.
14' In de minuut 14, Mauricio deed het voorbereidende werk.
15' Inworp op de eigen helft voor Portimonense.
18' Hoekschop voor Portimonense in Estadio Municipal de Portimao. Carlos Santos neemt deze vanaf rechts.
18' In de minuut 18, Doelpoging Portimonense! Het schot van Mauricio gaat niet tussen de palen in Portimao.
18' Doeltrap voor Chaves in Estadio Municipal de Portimao.
19' Scheidsrechter David Rafael Oliveira da Silva kent een vrije trap toe aan Chaves, te nemen op de helft van Portimonense.
19' In de minuut 19, De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Bruno Rodrigues (Chaves).
19' Dener van Portimonense is geblesseerd en het spel ligt even stil.
22' De wedstrijd is weer hervat.
22' In de minuut 22, Portimonense krijgt van scheidsrechter David Rafael Oliveira da Silva op eigen helft een vrije trap toegewezen.
22' De uitploeg incasseert geel op naam van Joao Correia.
23' Dener (Portimonense) lijkt weer hersteld en kan de wedstrijd verder voortzetten in Portimao.
23' In de minuut 23, Chaves is weer compleet nu Bruno Rodrigues weer terug het veld in mag.
24' Ruben Ribeiro mist het doel en scoort niet voor Chaves in Estadio Municipal de Portimao.
24' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Portimonense in Portimao.
24' In de minuut 24, Inworp op de eigen helft voor Chaves.
25' Scheidsrechter David Rafael Oliveira da Silva geeft een inworp aan Chaves op de eigen helft in Estadio Municipal de Portimao.
26' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Portimao.
26' In de minuut 26, Inworp voor Portimonense in Estadio Municipal de Portimao op de eigen helft.
26' Scheidsrechter David Rafael Oliveira da Silva geeft Chaves een doeltrap.
27' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Estadio Municipal de Portimao.
28' In de minuut 28, Inworp voor Portimonense op de helft van Chaves.
28' Scheidsrechter David Rafael Oliveira da Silva kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
29' Inworp Portimonense. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
30' In de minuut 30, De bal is over de achterlijn geweest. Chaves mag een doeltrap nemen.
31' Scheidsrechter David Rafael Oliveira da Silva geeft een inworp aan Chaves op de eigen helft in Estadio Municipal de Portimao.
31' Inworp voor Portimonense in Estadio Municipal de Portimao op de eigen helft.
32' In de minuut 32, Poging met het hoofd van Leandro Sanca. Maar geen doelpunt voor Chaves.
33' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter David Rafael Oliveira da Silva een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Portimao.
33' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Portimao.
35' In de minuut 35, Vrije trap in Estadio Municipal de Portimao. Op de helft van Portimonense mag Chaves een vrije trap nemen.
36' Een schot van Leandro Sanca (Chaves) smoort in de verdediging van Portimonense.
36' Vanaf rechts mag Ruben Ribeiro een hoekschop nemen voor Chaves in Estadio Municipal de Portimao.
37' In de minuut 37, Scheidsrechter David Rafael Oliveira da Silva geeft Chaves een vrije trap op de eigen helft.
37' Scheidsrechter David Rafael Oliveira da Silva kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
38' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Estadio Municipal de Portimao.
38' In de minuut 38, Treffer in Estadio Municipal de Portimao! Portimonense scoort via Ronie Carrillo de 2-0 en loopt verder uit.
40' Inworp op de eigen helft voor Portimonense.
40' In Estadio Municipal de Portimao ziet Helio Varela (Portimonense) zijn kopbal op doel gered worden door Chaves.
43' In de minuut 43, Buitenspelpositie Ruben Lameiras (Chaves).
43' Doeltrap voor Chaves in Estadio Municipal de Portimao.
44' Vrije trap voor Portimonense op de helft van Chaves.
44' In de minuut 44, Portimonense krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter David Rafael Oliveira da Silva op de helft van Chaves.
44' In Portimao krijgt Chaves op de eigen helft een vrije trap te nemen.
45' De scherpte ontbreekt bij Hector Hernandez (Chaves). Zijn poging mist doel in Portimao.
45' In de minuut 45, Scheidsrechter David Rafael Oliveira da Silva geeft Portimonense een doeltrap.
45' + 1 Inworp Chaves. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
45' + 1 Scheidsrechter David Rafael Oliveira da Silva laat nog 3 minuten doorspelen in Portimao.
45' + 1 In de minuut 45, Vrije trap voor Portimonense op de helft van Chaves.
45' + 2 Scheidsrechter David Rafael Oliveira da Silva kent Chaves een inworp toe op de helft van Portimonense.
45' + 3 Een doelpoging van Sylvester Jasper (Portimonense) in Portimao mist scherpte.
45' + 3 In de minuut 45, De uitploeg krijgt een doeltrap in Portimao.
45' + 3 Inworp op de eigen helft voor Chaves.
45' Scheidsrechter David Rafael Oliveira da Silva maakt een einde aan de eerste helft.
46' In de minuut 46, Begin van de tweede helft. Chaves verzorgt de aftrap.
46' Trainer Moreno (Chaves) gebruikt zijn 1 wissel en vervangt Bruno Rodrigues door Nogueira.
46' Chaves gebruikt de 2 wissel. Carraca vervangt Joao Correia.
46' In de minuut 46, De uitploeg vervangt Ruben Lameiras door Jo Batista.
46' Arbiter David Rafael Oliveira da Silva kent een vrije trap toe aan Portimonense op de eigen helft.
47' Inworp voor Chaves in Estadio Municipal de Portimao op de eigen helft.
47' In de minuut 47, Chaves krijgt een schietkans via Leandro Sanca, maar scoort niet in Estadio Municipal de Portimao.
48' Scheidsrechter David Rafael Oliveira da Silva toont Joao Victor Tornich (Portimonense) de gele kaart.
48' In Estadio Municipal de Portimao mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
48' In de minuut 48, Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Portimao.
48' Schot op doel van Leandro Sanca. Maar zonder doelpunt voor Chaves als gevolg.
48' Scheidsrechter David Rafael Oliveira da Silva kent Chaves een inworp toe op de helft van Portimonense.
49' In de minuut 49, Inworp voor Chaves ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Portimao.
50' Portimonense krijgt een schietkans via Sylvester Jasper, maar scoort niet.
51' Portimonense krijgt van scheidsrechter David Rafael Oliveira da Silva op eigen helft een vrije trap toegewezen.
51' In de minuut 51, Chaves krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter David Rafael Oliveira da Silva op de helft van Portimonense.
52' Vergeefse doelpoging Carraca (Chaves).
53' Portimonense schiet tussen de palen, maar Helio Varela ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
53' In de minuut 53, Scheidsrechter David Rafael Oliveira da Silva kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
54' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Estadio Municipal de Portimao.
55' Inworp Portimonense. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
' In de minuut -1, Aantal toeschouwers: 1552.
56' Scheidsrechter David Rafael Oliveira da Silva geeft Chaves een vrije trap op de eigen helft.
57' Carraca (Chaves) ziet zijn schot gekraakt door de verdediging van Portimonense.
57' In de minuut 57, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Portimonense in Portimao.
57' Scheidsrechter David Rafael Oliveira da Silva geeft een inworp aan Portimonense op de eigen helft in Estadio Municipal de Portimao.
58' Scheidsrechter David Rafael Oliveira da Silva kent een vrije trap toe aan Portimonense, te nemen op de helft van Chaves.
58' In de minuut 58, Bij Portimonense komt Goncalo Costa er in. Hij vervangt Ronie Carrillo.
59' Portimonense schiet tussen de palen, maar Mauricio ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Portimao.
60' Inworp voor Chaves op de helft van Portimonense.
60' In de minuut 60, Inworp voor Chaves op de helft van Portimonense.
61' Inworp op de eigen helft voor Portimonense.
61' De bal is over de achterlijn geweest. Portimonense mag een doeltrap nemen.
62' In de minuut 62, Inworp Chaves. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
62' Vanaf links mag Carraca een hoekschop nemen voor Chaves in Estadio Municipal de Portimao.
63' Kelechi Nwakali neemt de door scheidsrechter David Rafael Oliveira da Silva gegeven hoekschop voor Chaves in Portimao.
63' In de minuut 63, Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter David Rafael Oliveira da Silva een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Portimao.
63' Scheidsrechter David Rafael Oliveira da Silva toont Carlos Santos (Portimonense) een gele kaart en dat heeft gevolgen. Carlos Santos is geschorst voor de volgende wedstrijd.
64' Portimonense verdedigt een schot van Kelechi Nwakali, waardoor Chaves niet tot scoren komt.
65' In de minuut 65, Portimonense krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter David Rafael Oliveira da Silva op de helft van Chaves.
66' Scheidsrechter David Rafael Oliveira da Silva kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
67' Inworp voor Chaves in Estadio Municipal de Portimao op de eigen helft.
67' In de minuut 67, Vrije trap in Estadio Municipal de Portimao. Op de helft van Portimonense mag Chaves een vrije trap nemen.
67' Portimonense krijgt van scheidsrechter David Rafael Oliveira da Silva op eigen helft een vrije trap toegewezen.
68' Wissel in Portimao: Bernardo Sousa vervangt Phete bij Chaves.
69' In de minuut 69, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Portimonense in Portimao.
69' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Portimao.
70' Doeltrap voor Portimonense in Estadio Municipal de Portimao.
71' In de minuut 71, Buitenspel Portimonense. Sylvester Jasper wordt teruggefloten.
72' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Portimao.
73' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Estadio Municipal de Portimao.
74' In de minuut 74, Inworp voor Chaves in de buurt van het vijandige doel in Estadio Municipal de Portimao.
74' De uitploeg wisselt Kelechi Nwakali voor Joao Pedro.
75' Leandro Sanca mist het doel en scoort niet voor Chaves in Estadio Municipal de Portimao.
75' In de minuut 75, De bal is over de achterlijn geweest. Portimonense mag een doeltrap nemen.
76' Hoekschop voor Portimonense in Estadio Municipal de Portimao. Carlos Santos neemt deze vanaf links.
77' In Portimao krijgt Chaves op de eigen helft een vrije trap te nemen.
77' In de minuut 77, Scheidsrechter David Rafael Oliveira da Silva geeft een inworp aan Portimonense op de eigen helft in Estadio Municipal de Portimao.
78' Trainer Paulo Sergio gebruikt zijn 2 wissel. Sylvester Jasper wordt door Luan De Campos Cristino Da Silva vervangen bij de thuisploeg.
78' De 3 wissel van Portimonense. Rildo Goncalves komt erin voor Helio Varela in Estadio Municipal de Portimao.
78' In de minuut 78, Inworp Portimonense. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
79' Scheidsrechter David Rafael Oliveira da Silva kent Chaves een inworp toe op de helft van Portimonense.
79' In Estadio Municipal de Portimao mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
80' In de minuut 80, Scheidsrechter David Rafael Oliveira da Silva geeft Portimonense een vrije trap op de eigen helft.
81' De kopbal van Jo Batista belandt niet in het doel van de tegenpartij. Geen goal voor Chaves.
81' Scheidsrechter David Rafael Oliveira da Silva geeft Portimonense een doeltrap.
82' In de minuut 82, De wedstrijd gaat weer verder.
82' Arbiter David Rafael Oliveira da Silva kent een vrije trap toe aan Portimonense op de eigen helft.
83' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Estadio Municipal de Portimao.
84' In de minuut 84, Chaves mag een hoekschop nemen vanaf links via Bernardo Sousa in Estadio Municipal de Portimao.
85' Portimonense heeft Igor Formiga gewisseld. Guga neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Paulo Sergio.
85' Chaves krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter David Rafael Oliveira da Silva in Portimao.
85' In de minuut 85, Scheidsrechter David Rafael Oliveira da Silva geeft Chaves een vrije trap op de eigen helft.
85' Gele kaart in Portimao: Dener (Portimonense) gaat op de bon bij scheidsrechter David Rafael Oliveira da Silva.
86' Schot op doel van Hector Hernandez. Maar zonder doelpunt voor Chaves als gevolg.
87' In de minuut 87, Vergeefse doelpoging Ruben Ribeiro (Chaves).
87' Hoekschop voor Chaves in Estadio Municipal de Portimao. Carraca neemt deze vanaf rechts.
87' Bernardo Sousa scoort en verkleint de achterstand tot 2-1 in Estadio Municipal de Portimao.
88' In de minuut 88, Scheidsrechter David Rafael Oliveira da Silva geeft Portimonense een doeltrap.
89' Doeltrap voor Portimonense in Estadio Municipal de Portimao.
89' Chaves krijgt van scheidsrechter David Rafael Oliveira da Silva op eigen helft een vrije trap toegewezen.
90' Rildo Goncalves (Portimonense) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
90' De scherpte ontbreekt bij Carraca (Chaves). Zijn poging mist doel in Portimao.
90' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Portimao.