1' Het eerste fluitsignaal heeft geklonken.
16' Clayton met de assist.
21' Jose Bica (Madeira) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
27' In de minuut 27, Strafschop voor Madeira!
28' Doelpuntenmaker Higor Inacio Platiny De Oliveira Rodriguez maakt de gelijkmaker vanaf de penaltystip: 1-1.
34' De uitploeg incasseert geel op naam van Ibrahima Kalil Guirassy.
39' De voorzet kwam van Igor Juliao.
45' + 3 Nene maakt de 2-2.
45' In de minuut 45, De eerste helft is voorbij.
46' We zijn begonnen aan de tweede helft in Vila das Aves, waar de wedstrijd wordt geleid door Ricardo Jorge Antunes Roque Baixinho.
48' In de minuut 48, Het voorbereidende werk werd verricht door Edson Rodrigues Farias.
60' Leo (Avs Futebol Sad) krijgt geel van scheidsrechter Ricardo Jorge Antunes Roque Baixinho in Estadio do CD das Aves en moet oppassen.
61' Gele kaart. Nene (Avs Futebol Sad) gaat op de bon.
63' In de minuut 63, Scheidsrechter Ricardo Jorge Antunes Roque Baixinho toont Luis Silva (Avs Futebol Sad) de gele kaart.
65' De uitploeg wisselt Jose Bica voor Francis Cann.
65' Madeira brengt Preslav Nikolaev Borukov in de plaats van Diogo Mendes.
71' In de minuut 71, Stenio Zanetti Toledo vervangt Vasco Rafael Fortes Lopes bij de thuisploeg.
71' Bij Avs Futebol Sad komt Yair Mena er in. Hij vervangt Edson Rodrigues Farias.