1' De wedstrijd in Estadio Marcolino de Castro is begonnen onder leiding van scheidsrechter Helder Carvalho.
25' In de minuut 25, Noah Francoise (Madeira) krijgt een eerste gele kaart.
45' De eerste helft zit erop in Estadio Marcolino de Castro.
46' Scheidsrechter Helder Carvalho heeft de tweede helft in gang gezet in Santa Maria da Feira.
52' In de minuut 52, Eerste gele kaart voor Anthony Msonter Shimaga (Feirense) in Santa Maria da Feira.
57' Diogo Mendes (Madeira) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
63' Wissel in Santa Maria da Feira: Guilherme Oliveira vervangt Anthony Msonter Shimaga bij Feirense.
63' In de minuut 63, Feirense gebruikt de 2 wissel. Hermenegildo Domingos Sengue vervangt Joao Diogo Marques Paredes.
64' Madeira heeft Noah Francoise gewisseld. Marcos Silva neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Fabio Pereira.
64' Trainer Fabio Pereira gebruikt zijn 2 wissel. Higor Inacio Platiny De Oliveira Rodriguez wordt door Xadas vervangen bij de uitploeg.
66' In de minuut 66, Madeira mag het vanaf elf meter proberen.
68' Doelpunt Madeira! Euller faalt niet vanaf elf meter en bezorgt Madeira een 0-1 voorsprong in Santa Maria da Feira.
71' De 3 wissel van Feirense. Marokhy Ndione komt erin voor Ruben Alves in Estadio Marcolino de Castro.
72' In de minuut 72, Trainer Ricardo Andre Pinho de Sousa (Feirense) gebruikt zijn 4 wissel en vervangt Washington Santana da Silva door Malam Camara.
73' Euller krijgt rood! De uitploeg moet verder met een man minder.
79' Wissel in Santa Maria da Feira: Igor Juliao vervangt Lucas Rodrigues bij Madeira.
79' In de minuut 79, De uitploeg wisselt Jose Bica voor Francis Cann.
80' Feirense brengt Oche Odoba Ochowechi in de plaats van Claudio Moreira Silva.