1' De wedstrijd gaat van start. Braga heeft afgetrapt.
2' In de minuut 2, Moreirense krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Joao Pedro Pinheiro op de helft van Braga.
3' Een schot van Cristian Borja (Braga) wordt geblokkeerd door een verdediger van Moreirense.
3' Inworp voor Braga op de helft van Moreirense.
5' In de minuut 5, Inworp Moreirense. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
5' Scheidsrechter Joao Pedro Pinheiro kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
6' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Braga.
7' In de minuut 7, In Braga Municipal mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
8' Scheidsrechter Joao Pedro Pinheiro kent Braga een inworp toe op de helft van Moreirense.
8' In de minuut 8, Het voorbereidende werk werd verricht door Rodrigo Zalazar.
9' Scheidsrechter Joao Pedro Pinheiro kent Moreirense een inworp toe op de helft van Braga.
10' Moreirense krijgt van scheidsrechter Joao Pedro Pinheiro op eigen helft een vrije trap toegewezen.
11' In de minuut 11, Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Joao Pedro Pinheiro een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Braga.
11' Arbiter Joao Pedro Pinheiro kent een vrije trap toe aan Braga op de eigen helft.
12' Vrije trap in Braga Municipal. Op de helft van Braga mag Moreirense een vrije trap nemen.
13' In de minuut 13, In Braga Municipal mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
13' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Braga Municipal.
14' Scheidsrechter Joao Pedro Pinheiro kent een vrije trap toe aan Braga, te nemen op de helft van Moreirense.
15' In de minuut 15, Buitenspelpositie van de uitploeg.
16' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Braga Municipal.
16' Vrije trap voor Braga op de helft van Moreirense.
17' In de minuut 17, Scheidsrechter Joao Pedro Pinheiro geeft Moreirense een vrije trap op de eigen helft.
18' Vergeefse doelpoging Rodrigo Zalazar (Braga).
18' De poging van Alvaro Djalo Dias Fernandes (Braga) mist doel in Braga Municipal.
18' In de minuut 18, Scheidsrechter Joao Pedro Pinheiro geeft Moreirense een doeltrap.
20' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Braga.
21' Scheidsrechter Joao Pedro Pinheiro geeft een inworp aan Moreirense op de eigen helft in Braga Municipal.
21' In de minuut 21, De scherpte ontbreekt bij Kobamelo Kodisang (Moreirense). Zijn poging mist doel in Braga.
21' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Braga in Braga.
24' Inworp voor Moreirense in Braga Municipal op de eigen helft.
24' In de minuut 24, Moreirense krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Joao Pedro Pinheiro op de helft van Braga.
25' In Braga krijgt Moreirense op de eigen helft een vrije trap te nemen.
25' Inworp op de eigen helft voor Moreirense.
26' In de minuut 26, Scheidsrechter Joao Pedro Pinheiro kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
26' Inworp op de eigen helft voor Moreirense.
27' Een speler van de uitploeg bevindt zich in buitenspelpositie en wordt teruggefloten door scheidsrechter Joao Pedro Pinheiro.
29' In de minuut 29, Scheidsrechter Joao Pedro Pinheiro geeft een inworp aan Braga op de eigen helft in Braga Municipal.
31' Vitor Carvalho van Braga is geblesseerd en het spel ligt even stil.
31' Braga Municipal ziet de ploegen de wedstrijd weer hervatten in Braga.
31' In de minuut 31, Braga is weer compleet nu Vitor Carvalho weer terug het veld van Braga Municipal in mag.
32' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Braga Municipal.
33' Joao Pedro Gomes Camacho mist het doel en scoort niet voor Moreirense in Braga Municipal.
33' In de minuut 33, De thuisploeg krijgt een doeltrap in Braga.
34' Arbiter Joao Pedro Pinheiro kent een vrije trap toe aan Braga op de eigen helft.
34' Goncalo Franco gaat in het boekje van de scheidsrechter.
35' In de minuut 35, Een schot van Rodrigo Zalazar (Braga) wordt tegengehouden door de verdediging van Moreirense in Braga.
36' Lawrence Ofori (Moreirense) krijgt geel van scheidsrechter Joao Pedro Pinheiro in Braga Municipal en moet oppassen.
36' João Moutinho neemt de door scheidsrechter Joao Pedro Pinheiro gegeven hoekschop voor Braga in Braga.
37' In de minuut 37, Braga mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
38' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Braga Municipal.
38' Inworp Moreirense. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
39' In de minuut 39, Vrije trap in Braga Municipal. Op de helft van Braga mag Moreirense een vrije trap nemen.
39' Vrije trap voor Braga op de helft van Moreirense.
40' Scheidsrechter Joao Pedro Pinheiro geeft Moreirense een vrije trap op de eigen helft.
42' In de minuut 42, Braga mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Rodrigo Zalazar in Braga Municipal.
44' De verdediging van Moreirense blokkeert een schot van Alvaro Djalo Dias Fernandes (Braga) in Braga Municipal.
45' Een doelpoging van Alvaro Djalo Dias Fernandes (Braga) in Braga mist scherpte.
45' In de minuut 45, Doeltrap voor Moreirense in Braga Municipal.
45' Inworp voor Moreirense op de helft van Braga.
45' + 1 Scheidsrechter Joao Pedro Pinheiro laat nog 1 minuten doorspelen in Braga.
45' + 1 In de minuut 45, Scheidsrechter Joao Pedro Pinheiro geeft Moreirense een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Braga.
45' + 1 De bal is over de achterlijn geweest. Braga mag een doeltrap nemen.
45' De eerste helft is afgelopen.
46' In de minuut 46, De tweede helft gaat van start in Braga. Moreirense mag aftrappen als scheidsrechter Joao Pedro Pinheiro fluit.
46' De uitploeg wisselt Joao Pedro Gomes Camacho voor Jeremy Antonisse.
46' Inworp voor Braga in Braga Municipal op de eigen helft.
47' In de minuut 47, De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Goncalo Franco (Moreirense).
48' Er wordt weer gevoetbald!
48' Scheidsrechter Joao Pedro Pinheiro kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
49' In de minuut 49, Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Joao Pedro Pinheiro een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Braga.
49' Goncalo Franco (Moreirense) is weer terug in het veld en lijkt de wedstrijd te kunnen voortzetten.
50' Braga krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Joao Pedro Pinheiro in Braga.
50' In de minuut 50, De poging van Ricardo Horta (Braga) mist doel.
50' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Moreirense in Braga.
51' Alan (Moreirense) ziet zijn kans gekeerd door de verdediging van Braga in Braga Municipal.
53' In de minuut 53, Buitenspel Braga. Scheidsrechter Joao Pedro Pinheiro fluit de thuisploeg terug in Braga Municipal.
54' Scheidsrechter Joao Pedro Pinheiro geeft een inworp aan Moreirense op de eigen helft in Braga Municipal.
55' De uitploeg krijgt een doeltrap in Braga.
56' In de minuut 56, Scheidsrechter Joao Pedro Pinheiro kent Braga een inworp toe op de helft van Moreirense.
58' Inworp op de eigen helft voor Moreirense.
60' Schot op doel van Rodrigo Zalazar. Maar zonder doelpunt voor Braga als gevolg.
60' In de minuut 60, Buitenspelpositie Ricardo Horta (Braga).
62' Vanaf rechts mag Rodrigo Zalazar een hoekschop nemen voor Braga in Braga Municipal.
62' Jose Fonte (Braga) kopt de bal op doel, maar mist wat zuiverheid in zijn afwerking.
62' In de minuut 62, Scheidsrechter Joao Pedro Pinheiro geeft Moreirense een doeltrap.
62' Wissel in Braga: Andre Castro vervangt Goncalo Franco bij Moreirense.
62' Trainer Rui Manuel Gomes Borges (Moreirense) gebruikt zijn 3 wissel en vervangt Lawrence Ofori door Ismael.
62' In de minuut 62, Moreirense gebruikt de 4 wissel. Madson vervangt Kobamelo Kodisang.
63' Inworp voor Moreirense ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Braga.
64' Braga moet opletten als Moreirense van scheidsrechter Joao Pedro Pinheiro een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
64' In de minuut 64, In Braga krijgt Braga op de eigen helft een vrije trap te nemen.
66' Braga krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Joao Pedro Pinheiro op de helft van Moreirense.
67' Braga heeft Vitor Carvalho gewisseld. Al Musrati neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Artur Jorge.
67' In de minuut 67, Buitenspel van de thuisploeg.
68' Scheidsrechter Joao Pedro Pinheiro kent een vrije trap toe aan Moreirense, te nemen op de helft van Braga.
69' Inworp voor Moreirense in de buurt van het vijandige doel in Braga Municipal.
69' In de minuut 69, Inworp voor Braga in Braga Municipal op de eigen helft.