1' De eerste helft is begonnen. Famalicao trapt af.
2' In de minuut 2, Scheidsrechter Helder Miguel Azevedo Malheiro geeft Famalicao een doeltrap.
3' Het spel ligt even stil in Faro. Gustavo Sa (Famalicao) raakt geblesseerd en heeft verzorging nodig.
4' De tijdelijke onderbreking is afgelopen. Scheidsrechter Helder Miguel Azevedo Malheiro laat verder spelen.
4' In de minuut 4, Gustavo Sa kan weer verder bij Famalicao.
5' Doeltrap voor Farense in Estadio de Sao Luis.
5' Buitenspel Farense. Marco Matias wordt teruggefloten door scheidsrechter Helder Miguel Azevedo Malheiro.
7' In de minuut 7, Farense mag een hoekschop nemen vanaf links via Marco Matias in Estadio de Sao Luis.
7' Inworp op de eigen helft voor Farense.
8' Scheidsrechter Helder Miguel Azevedo Malheiro geeft een inworp aan Famalicao op de eigen helft in Estadio de Sao Luis.
9' In de minuut 9, De bal is over de achterlijn geweest. Farense mag een doeltrap nemen.
9' Inworp Farense. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
9' Farense mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Famalicao in Faro.
10' In de minuut 10, Vanaf links mag Marco Matias een hoekschop nemen voor Farense in Estadio de Sao Luis.
10' De scherpte ontbreekt bij Elves Balde (Farense). Zijn poging mist doel in Faro.
10' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Famalicao in Faro.
11' In de minuut 11, Inworp voor Farense in Estadio de Sao Luis op de eigen helft.
11' In Estadio de Sao Luis mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
12' De uitploeg krijgt een doeltrap in Faro.
12' In de minuut 12, Jhonder Cadiz (Famalicao) ziet zijn schot gekraakt door de verdediging van Farense.
12' Mirko Topic mist het doel en scoort niet voor Famalicao in Estadio de Sao Luis.
12' Scheidsrechter Helder Miguel Azevedo Malheiro geeft Farense een doeltrap.
13' In de minuut 13, Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Faro.
15' Famalicao krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Helder Miguel Azevedo Malheiro op de helft van Farense.
16' Scheidsrechter Helder Miguel Azevedo Malheiro kent Famalicao een inworp toe op de helft van Farense.
16' In de minuut 16, Scheidsrechter Helder Miguel Azevedo Malheiro geeft Farense een vrije trap op de eigen helft.
16' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Estadio de Sao Luis.
17' Vrije trap voor Famalicao op de helft van Farense.
18' In de minuut 18, Famalicao krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Helder Miguel Azevedo Malheiro in Faro.
19' De uitploeg neemt de leiding door een doelpunt van Marcos Vinicios. Het staat 0-1 in Estadio de Sao Luis.
20' Inworp voor Farense op de helft van Famalicao.
20' In de minuut 20, Scheidsrechter Helder Miguel Azevedo Malheiro kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
21' Vrije trap in Estadio de Sao Luis. Op de helft van Farense mag Famalicao een vrije trap nemen.
22' Inworp voor Famalicao in de buurt van het vijandige doel in Estadio de Sao Luis.
22' In de minuut 22, Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Helder Miguel Azevedo Malheiro een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Faro.
23' Schot op doel van Justin de Haas. Maar zonder doelpunt voor Famalicao als gevolg.
24' Scheidsrechter Helder Miguel Azevedo Malheiro kent een vrije trap toe aan Farense, te nemen op de helft van Famalicao.
24' In de minuut 24, Deze gele kaart heeft gevolgen: Nathan doet niet mee met Famalicao in de volgende wedstrijd.
25' Buitenspelpositie Mattheus (Farense).
26' In Estadio de Sao Luis ziet Mattheus (Farense) zijn kopbal op doel gered worden door Famalicao.
27' In de minuut 27, Scheidsrechter Helder Miguel Azevedo Malheiro kent Famalicao een inworp toe op de helft van Farense.
28' Famalicao krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Helder Miguel Azevedo Malheiro op de helft van Farense.
29' Famalicao krijgt van scheidsrechter Helder Miguel Azevedo Malheiro op eigen helft een vrije trap toegewezen.
29' In de minuut 29, Chiquinho neemt de door scheidsrechter Helder Miguel Azevedo Malheiro gegeven hoekschop voor Famalicao in Faro.
31' Mattheus mist het doel en scoort niet voor Farense.
31' De uitploeg krijgt een doeltrap in Faro.
33' In de minuut 33, Hoekschop voor Famalicao in Estadio de Sao Luis. Mirko Topic neemt deze vanaf rechts.
34' Scheidsrechter Helder Miguel Azevedo Malheiro geeft een inworp aan Farense op de eigen helft in Estadio de Sao Luis.
34' De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
35' In de minuut 35, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Farense in Faro.
36' Een schot van Chiquinho (Famalicao) smoort in de verdediging van Farense.
36' Inworp voor Famalicao ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Faro.
37' In de minuut 37, Doeltrap voor Famalicao in Estadio de Sao Luis.
37' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Estadio de Sao Luis.
39' Farense krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Helder Miguel Azevedo Malheiro in Faro.
39' In de minuut 39, Inworp op de eigen helft voor Farense.
40' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Estadio de Sao Luis.
41' Inworp voor Famalicao in Estadio de Sao Luis op de eigen helft.
41' In de minuut 41, Het spel ligt even stil: Mattheus (Farense) is geblesseerd.
43' De wedstrijd is weer hervat.
43' Farense is weer compleet nu Mattheus weer terug het veld van Estadio de Sao Luis in mag.
43' In de minuut 43, In Faro krijgt Farense op de eigen helft een vrije trap te nemen.
44' Farense verdedigt een schot van Chiquinho, waardoor Famalicao niet tot scoren komt.
45' In Estadio de Sao Luis mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
45' In de minuut 45, Een schot van Gustavo Sa (Famalicao) wordt tegengehouden door de verdediging van Farense in Faro.
45' Arbiter Helder Miguel Azevedo Malheiro kent een vrije trap toe aan Farense op de eigen helft.
45' + 1 2 minuten extra tijd in Faro.
45' + 1 In de minuut 45, De bal is over de achterlijn geweest. Farense mag een doeltrap nemen.
45' + 2 Scheidsrechter Helder Miguel Azevedo Malheiro kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
45' + 2 Arbiter Helder Miguel Azevedo Malheiro kent een vrije trap toe aan Farense op de eigen helft.
45' + 2 In de minuut 45, Doeltrap voor Famalicao in Estadio de Sao Luis.
45' De eerste helft zit erop in Estadio de Sao Luis.
46' Farense mag de tweede helft op gang brengen. Scheidsrechter Helder Miguel Azevedo Malheiro fluit en we zijn begonnen.
46' In de minuut 46, Trainer Jose Albano Ferreira da Mota (Farense) gebruikt zijn 1 wissel en vervangt Marco Matias door Mohamed Belloumi.
46' Inworp Famalicao. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
46' Scheidsrechter Helder Miguel Azevedo Malheiro kent een vrije trap toe aan Famalicao, te nemen op de helft van Farense.
46' In de minuut 46, Inworp voor Famalicao op de helft van Farense.
46' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Estadio de Sao Luis.
47' In Faro krijgt Farense op de eigen helft een vrije trap te nemen.
47' In de minuut 47, Scheidsrechter Helder Miguel Azevedo Malheiro geeft Famalicao een vrije trap op de eigen helft.
48' Inworp op de eigen helft voor Farense.
48' Famalicao krijgt van scheidsrechter Helder Miguel Azevedo Malheiro op eigen helft een vrije trap toegewezen.
48' In de minuut 48, Farense moet opletten als Famalicao van scheidsrechter Helder Miguel Azevedo Malheiro een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
48' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Farense in Faro.
49' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Faro.
49' In de minuut 49, Estadio de Sao Luis ziet hoe Bruno Duarte op doel schiet, maar niet scoort voor Farense.
49' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Estadio de Sao Luis.
50' Vrije trap in Estadio de Sao Luis. Op de helft van Famalicao mag Farense een vrije trap nemen.
50' In de minuut 50, Gustavo Sa gaat in het boekje van de scheidsrechter.
51' Een doelpoging van Mattheus (Farense) mist scherpte.
51' De bal is over de achterlijn geweest. Famalicao mag een doeltrap nemen.
53' In de minuut 53, Estadio de Sao Luis ziet de poging van Mattheus smoren in de verdediging van Famalicao.
54' Farense mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Elves Balde in Estadio de Sao Luis.
54' Arbiter Helder Miguel Azevedo Malheiro kent een vrije trap toe aan Famalicao op de eigen helft.
54' In de minuut 54, Scheidsrechter Helder Miguel Azevedo Malheiro geeft Farense een doeltrap.
55' Farense moet uitkijken als Famalicao een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Estadio de Sao Luis.
56' De poging van Chiquinho (Famalicao) mist doel in Estadio de Sao Luis.
56' In de minuut 56, De thuisploeg krijgt een doeltrap in Faro.
56' Doelpoging Famalicao! Het schot van Chiquinho gaat niet tussen de palen.
56' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Faro.
57' In de minuut 57, De poging van Marcos Vinicios (Famalicao) mist doel.
57' Doeltrap voor Farense in Estadio de Sao Luis.
58' In Faro krijgt Famalicao op de eigen helft een vrije trap te nemen.
59' In de minuut 59, Inworp voor Farense op de helft van Famalicao.
59' De scherpte ontbreekt bij Claudio Falcao (Farense). Zijn poging mist doel.
59' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Famalicao in Faro.
59' In de minuut 59, Trainer Jose Albano Ferreira da Mota gebruikt zijn 2 wissel. Elves Balde wordt door Rafael Barbosa vervangen bij de thuisploeg.
60' Wissel in Faro: Fabricio Isidoro Fonseca de Jesus vervangt Facundo Caseres bij Farense.
61' In Faro kopt Jhonder Cadiz (Famalicao) de bal, maar mist doel.
61' In de minuut 61, Scheidsrechter Helder Miguel Azevedo Malheiro geeft Farense een doeltrap.
' Er zijn 4815 toeschouwers aanwezig in Faro.
63' Inworp voor Famalicao in Estadio de Sao Luis op de eigen helft.
64' In de minuut 64, Jhonder Cadiz (Famalicao) staat buitenspel in Faro, gezien door scheidsrechter Helder Miguel Azevedo Malheiro.
64' Famalicao heeft Nathan gewisseld. Martin Aguirregabiria neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Joao Pedro Sousa.
64' De uitploeg vervangt Marcos Vinicios door Jose Luis Rodriguez.
65' In de minuut 65, Hoekschop voor Farense in Estadio de Sao Luis. Rafael Barbosa neemt deze vanaf links.
65' Vergeefse doelpoging Bruno Duarte (Farense) in Estadio de Sao Luis.
65' De verdediging van Famalicao blokkeert een schot van Mattheus (Farense) in Estadio de Sao Luis.
66' In de minuut 66, Farense krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Helder Miguel Azevedo Malheiro op de helft van Famalicao.
68' Francisco Moura neemt de door scheidsrechter Helder Miguel Azevedo Malheiro gegeven hoekschop voor Famalicao in Faro.
68' Een doelpoging van Gustavo Sa (Famalicao) mist scherpte.
68' In de minuut 68, De bal is over de achterlijn geweest. Farense mag een doeltrap nemen.
69' Een doelpoging van Rafael Barbosa (Farense) in Faro mist scherpte.
69' De uitploeg krijgt een doeltrap in Faro.
70' In de minuut 70, Inworp Farense. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
70' Scheidsrechter Helder Miguel Azevedo Malheiro kent Famalicao een inworp toe op de helft van Farense.
70' Farense krijgt van scheidsrechter Helder Miguel Azevedo Malheiro op eigen helft een vrije trap toegewezen.
71' In de minuut 71, Scheidsrechter Helder Miguel Azevedo Malheiro toont Enea Mihaj (Famalicao) de gele kaart.
72' Doelpoging Farense! Het schot van Talocha gaat niet tussen de palen in Faro.
72' Scheidsrechter Helder Miguel Azevedo Malheiro geeft Famalicao een doeltrap.
73' In de minuut 73, Scheidsrechter Helder Miguel Azevedo Malheiro kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
73' Vergeefse doelpoging Bruno Duarte (Farense).
74' Vanaf rechts mag Rafael Barbosa een hoekschop nemen voor Farense in Estadio de Sao Luis.
75' In de minuut 75, Scheidsrechter Helder Miguel Azevedo Malheiro geeft Farense een vrije trap op de eigen helft.
75' Eerste gele kaart voor Chiquinho (Famalicao) in Faro.