1' De scheidsrechter fluit voor het begin van de wedstrijd.
2' In de minuut 2, Famalicao krijgt van scheidsrechter Fabio Melo op eigen helft een vrije trap toegewezen.
3' Famalicao moet opletten als Casa Pia van scheidsrechter Fabio Melo een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
3' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Fabio Melo een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Lissabon.
4' In de minuut 4, Vrije trap voor Famalicao op de helft van Casa Pia.
6' Scheidsrechter Fabio Melo geeft Famalicao een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Casa Pia.
7' Doelpoging Famalicao! Het schot van Chiquinho gaat niet tussen de palen in Lissabon.
7' In de minuut 7, De thuisploeg krijgt een doeltrap in Lissabon.
8' Inworp voor Famalicao ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Lissabon.
9' Famalicao krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Fabio Melo op de helft van Casa Pia.
10' In de minuut 10, Hoekschop voor Famalicao in Estadio Pina Manique. Chiquinho neemt deze vanaf links.
11' In Estadio Pina Manique mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
12' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Estadio Pina Manique.
12' In de minuut 12, Arbiter Fabio Melo kent een vrije trap toe aan Famalicao op de eigen helft.
13' De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
13' Bij Famalicao bevindt Chiquinho zich in buitenspelpositie en wordt hiervoor teruggefloten door scheidsrechter Fabio Melo.
14' In de minuut 14, Famalicao schiet tussen de palen, maar Theo Fonseca ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Lissabon.
17' Chiquinho neemt de door scheidsrechter Fabio Melo gegeven hoekschop voor Famalicao in Lissabon.
18' Scheidsrechter Fabio Melo kent Famalicao een inworp toe op de helft van Casa Pia.
18' In de minuut 18, In Lissabon krijgt Casa Pia op de eigen helft een vrije trap te nemen.
19' Scheidsrechter Fabio Melo geeft Famalicao een doeltrap.
20' Scheidsrechter Fabio Melo kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
21' In de minuut 21, Scheidsrechter Fabio Melo geeft een inworp aan Casa Pia op de eigen helft in Estadio Pina Manique.
22' Scheidsrechter Fabio Melo geeft Casa Pia een vrije trap op de eigen helft.
23' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Estadio Pina Manique.
24' In de minuut 24, Inworp voor Casa Pia in de buurt van het vijandige doel in Estadio Pina Manique.
25' Gele kaart. Clayton Fernandes Silva (Casa Pia) gaat op de bon.
25' Scheidsrechter Fabio Melo kent een vrije trap toe aan Famalicao, te nemen op de helft van Casa Pia.
26' In de minuut 26, Buitenspel Famalicao. Theo Fonseca wordt teruggefloten.
27' Famalicao moet opletten als Casa Pia van scheidsrechter Fabio Melo een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
27' Inworp voor Famalicao in Estadio Pina Manique op de eigen helft.
28' In de minuut 28, Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Estadio Pina Manique.
28' Zaydou Youssouf van Famalicao is geblesseerd en het spel ligt even stil.
30' Einde van de onderbreking. De bal rolt weer.
30' In de minuut 30, Zaydou Youssouf (Famalicao) lijkt weer hersteld en kan de wedstrijd verder voortzetten in Lissabon.
30' De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
31' Een doelpoging van Gustavo Sa (Famalicao) in Lissabon mist scherpte.
31' In de minuut 31, De bal is over de achterlijn geweest. Casa Pia mag een doeltrap nemen.
32' Casa Pia krijgt van scheidsrechter Fabio Melo op eigen helft een vrije trap toegewezen.
33' Jhonder Cadiz (Famalicao) bevindt zich in buitenspelpositie.
34' In de minuut 34, Scheidsrechter Fabio Melo geeft Casa Pia een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Famalicao.
34' Arbiter Fabio Melo kent een vrije trap toe aan Famalicao op de eigen helft.
36' Inworp Famalicao. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
38' In de minuut 38, Scheidsrechter Fabio Melo geeft Casa Pia een vrije trap op de eigen helft.
39' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Lissabon.
39' Theo Fonseca (Famalicao) staat buitenspel.
40' In de minuut 40, Casa Pia mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Famalicao in Lissabon.
40' Inworp voor Casa Pia in de buurt van het vijandige doel in Estadio Pina Manique.
41' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Famalicao in Lissabon.
42' In de minuut 42, Inworp op de eigen helft voor Casa Pia.
42' Doeltrap voor Casa Pia in Estadio Pina Manique.
43' Inworp voor Casa Pia ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Lissabon.
43' In de minuut 43, Famalicao schiet tussen de palen, maar Jhonder Cadiz ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
44' Famalicao moet opletten als Casa Pia van scheidsrechter Fabio Melo een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
45' De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
45' + 1 In de minuut 45, Scheidsrechter Fabio Melo laat nog 1 minuten doorspelen in Lissabon.
45' + 1 Famalicao neemt een 0-1 voorsprong dankzij Chiquinho.
45' De eerste helft zit erop in Estadio Pina Manique.
46' In de minuut 46, We zijn begonnen aan de tweede helft in Lissabon, waar de wedstrijd wordt geleid door Fabio Melo.
46' Inworp voor Famalicao ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Lissabon.
46' In Lissabon krijgt Famalicao op de eigen helft een vrije trap te nemen.
47' In de minuut 47, Jhonder Cadiz (Famalicao) kopt de bal op doel, maar mist wat zuiverheid in zijn afwerking.
47' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Casa Pia in Lissabon.
49' Inworp voor Casa Pia op de helft van Famalicao.
50' In de minuut 50, Nermin Zolotic mist het doel en scoort niet voor Casa Pia in Estadio Pina Manique.
50' Doeltrap voor Famalicao in Estadio Pina Manique.
52' Scheidsrechter Fabio Melo kent een vrije trap toe aan Famalicao op een gevaarlijke plek voor Casa Pia.
53' In de minuut 53, Poging met het hoofd van Jhonder Cadiz (Famalicao), maar hij mist het doel.
53' Scheidsrechter Fabio Melo geeft Casa Pia een doeltrap.
53' Famalicao krijgt van scheidsrechter Fabio Melo op eigen helft een vrije trap toegewezen.
57' In de minuut 57, De 1 wissel van Casa Pia. Yuki Soma komt erin voor Pablo in Estadio Pina Manique.
57' De uitploeg krijgt een doeltrap in Lissabon.
58' Arbiter Fabio Melo kent een vrije trap toe aan Famalicao op de eigen helft.
58' In de minuut 58, In Lissabon krijgt Casa Pia op de eigen helft een vrije trap te nemen.
59' Nermin Zolotic (Casa Pia) ziet zijn schot gekraakt door de verdediging van Famalicao.
59' Vanaf rechts mag Gaizka Larrazabal een hoekschop nemen voor Casa Pia in Estadio Pina Manique.
61' In de minuut 61, De uitploeg incasseert geel op naam van Zaydou Youssouf.
62' Vrije trap in Estadio Pina Manique. Op de helft van Famalicao mag Casa Pia een vrije trap nemen.
63' Casa Pia krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Fabio Melo in Lissabon.
63' In de minuut 63, Casa Pia mag een hoekschop nemen vanaf links via Gaizka Larrazabal in Estadio Pina Manique.
63' Vanaf links mag Gaizka Larrazabal een hoekschop nemen voor Casa Pia in Estadio Pina Manique.
64' Famalicao in buitenspelpositie.
65' In de minuut 65, Inworp voor Casa Pia in Estadio Pina Manique op de eigen helft.
66' De assist kwam van Gustavo Sa.
70' In de minuut 70, Casa Pia heeft Rafael Brito gewisseld. Fernando Andrade neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Pedro Moreira.
70' Casa Pia gebruikt de 3 wissel. Jaja vervangt Tiago Dias.
70' De thuisploeg vervangt Clayton Fernandes Silva door Samuel Justo.
71' In de minuut 71, Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Estadio Pina Manique.
71' In Lissabon kopt Fernando Andrade (Casa Pia) de bal, maar mist doel.
71' De bal is over de achterlijn geweest. Famalicao mag een doeltrap nemen.
73' In de minuut 73, Jhonder Cadiz mist het doel en scoort niet voor Famalicao.
73' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Lissabon.
73' Trainer Joao Pedro Sousa gebruikt zijn 1 wissel. Gustavo Sa wordt door Henrique Araujo vervangen bij de uitploeg.
74' In de minuut 74, Casa Pia krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Fabio Melo in Lissabon.
75' Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Casa Pia in de buurt van het doel van Famalicao.
76' Vrije trap voor Famalicao op de helft van Casa Pia.
77' In de minuut 77, Inworp Casa Pia. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
79' De verdediging van Famalicao blokkeert een schot van Felippe Cardoso (Casa Pia) in Estadio Pina Manique.
79' Scheidsrechter Fabio Melo geeft een inworp aan Famalicao op de eigen helft in Estadio Pina Manique.
80' In de minuut 80, Scheidsrechter Fabio Melo geeft Casa Pia een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Famalicao.
81' Inworp voor Famalicao in de buurt van het vijandige doel in Estadio Pina Manique.
82' Scheidsrechter Fabio Melo geeft Casa Pia een vrije trap op de eigen helft.
83' In de minuut 83, Vergeefse doelpoging Gaizka Larrazabal (Casa Pia) in Estadio Pina Manique.
84' Wissel in Lissabon: Mihai Dobre vervangt Theo Fonseca bij Famalicao.
84' Otso Liimatta vervangt Chiquinho bij de uitploeg.
85' In de minuut 85, Gaizka Larrazabal neemt de door scheidsrechter Fabio Melo gegeven hoekschop voor Casa Pia in Lissabon.
86' Bij de thuisploeg wordt Ricardo Jorge Cecilia Batista met rood van het veld gestuurd.
86' Famalicao mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
88' In de minuut 88, Trainer Pedro Moreira (Casa Pia) gebruikt zijn 5 wissel en vervangt Yuki Soma door Lucas Paes Souza.
89' Famalicao mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Zaydou Youssouf in Estadio Pina Manique.
89' Scheidsrechter Fabio Melo geeft Casa Pia een vrije trap op de eigen helft.
90' Famalicao moet opletten als Casa Pia van scheidsrechter Fabio Melo een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.